Vicks Saça Faydaları - kadinvsaglik.com

Vicks Saça Faydaları

Vicks Saça Sürülür mü
Vicks Saça Sürülür mü?

Vicks saça sürülürmü, vicksin saça faydaları var mı gibi bir çok soru sorulmaktadır. Vicksin eşsiz faydaları arasında saçlara sürülme özelliği de vardır. Saç bakımında da gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz vicksin içeriğini ve özelliklerini anlayabilirsek vicksin saça faydaları olabildiğince anlamış oluruz. Saçlara sadece bakım yapmakla kalmayan vicks dökülmeyi önler, kırıkları giderir, deri hastalıklarını tedavi eder hatta okul çağındaki çocuklarınıza okullardan geçen saç bitini öldürmektedir. 
Vicks yüz yıllardır kullanılan doğal içerikli ve bir çok konuda kullanılabilen bir kremdir. Vicks içeriğinde bulunan yağlar sayesinde son derece de besleyicidir. Vicksin ana maddesi vazelin olarak bildiğimiz kremdir. Vazelin içeriğinde mineral yağlar ile yara tedavisinde kullanılan doğal içeriği ile yara, yanık, kozmetik bakımı gibi bir çok alanda üretilen kremlerin ana maddesidir. Bu sebeple de çok faydalıdır. Vazelinin saça faydaları bilindiği gibi çok fazladır. Vazelinin saça faydalarını anlattığımız makalemizde de bu konuda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Vazelin tek başına saç besleyici, bakımını yapan, dökülmelere ve kurumalara doğal yoldan ve ucuza evde kendiniz bakım yapabilirsiniz. Antiseftik özelliği ile de mikrobik deri hastalıklarını tek başına tedavi edebilen eşsiz bir kremdir. Vicksin ana maddesi vazelin son derece önemli ve besleyici aynı zamanda da saça faydaları çok fazla olan bir kremdir.
Vicksin Saça Faydaları

Vicksin Saça Faydaları

Vicksin içeriğinde vazelinden başka hindistan cevizi yağı bulunur ki bu yağ saç ve cilt bakımında en çok kullanılan doğal yağdır. Bu yağda antiseptik özelliktedir ve doğal tedavi amaçı ile bir çok alanda kullanılmaktadır. Saçlar için ise özellikle besleyici, uzamasını sağlayan, kurumasını önleyen, nemlendirici özelliği ve saç derisindeki mikrobik hastakların egzama, saç kıran gibi tedavisinde kullanılmaktadır. Hindistan cevizinin faydalarını anlattığımız makalemizde saçlara ne kadar fazla faydası olduğuna değinmiştik.
Vicks içerisinde vazelin ve hindisyan cevizi yağı haricinde sedir ağacı yağı vardır ki bu da antiseptik özellikte çok faydalı bir yağdır. Ayrıca timol, kafur yağı, limon kokusu, mentol, lanolin, okaliptüs yağı, çam terebentini vicksin içerisinde bulunan diğer bileşenlerdir. Çam terebentini zaten tek başına saç dökülmeleri için kullanılan ve bu konuda çok faydalı olan bir yağdır. Çam terabentini şampuanların içerisine  eklediğiniz de saç dökülmesini önlemektedir. Antiseptik özellikte olan bu yağda saçlara son derece faydalıdır. Tek tek incelendiğinde vicksin içerisinde bulunan tüm bileşenlerin saça ne derece faydalı olduğunu görmekteyiz. Vicksin saça faydalarının ne kadar çok olduğu zaten tek tek bileşenlerin faydalarından bellidir.
Vicks İle Saç Bakımı

Vicks İle Saç Bakımı

Vicks saça sürülür mü diye soranlar sanırım bu açıklamadan sonra mutlaka sürülmelidir kanısına varmışlardır. Saça bakım için bu ürün son derece faydalıdır. Saç haftada bir kez vicks mutlaka sürülerek bekletilmelidir. Saç kökleri vicks krem ile masaj yapılır ise saç derisinde oluşabilecek olan hastalıklar da tedavi edilmiş olurlar. Deri hastalıkları için eşsiz şifaya sahiptir. İçerisindeki yararları yağlar ve vazelin sayesinde de saç derisini ve köklerini beslemiş olur. Deri geçirgen bir yapıya sahip olduğu için mineral yağlar  saç köklerine çok rahatlıkla girerler. Kökleri besleyen yağ sayesinde saç bakımı ve bunun yanında dökülmesi önlenmiş olur. Köklerin güçlenmesi ile de saçlar çok daha güçlü ve bakımlı çıkar. Saç kökleri zaman içerisinde eğer beslenemez ise küçülür ve zaman içerisinde saç teli kökden ayrılarak dökülür. Bunun önüne ancak saç köklerini iyi beslemek ile geçebilirsiniz. Bol su içmelisiniz ve bunun yanında saç derisini ve saç köklerini besleyecek şekilde doğal yağlar ile masaj yapmalısınız. Bu doğal içerikli yağları içerisinde bulunduran vicks de bu konuda son derece faydalıdır. Bir çok uzman tarafından vicksin saça faydalarının çok fazla  olduğu söylenmektedir.
Vicks Saç Çıkarır mı

Vicks Saç Çıkarır mı?

Vicks saç çıkarır ve uzatır. Vicks içerisindeki bu yağlar ve vazelin sayesinde saç çıkarma ve uzatma konusunda kadınlara yardımcı doğal içerikli kremlerden en etkililerindendir. Çok bilinmeyen bu özelliği genelde duymayan kişileri şaşırtmaktadır. Bunun sebebi de içeriğinin tam olarak bilinmemesindendir. Vicks ile saç bakımı yapmak için öncelikle saç dipleri viks ile iyice masaj yapılmalıdır. Saç diplerine iyice sürülen vicks sonrasında tüm saça sürülerek bir saat kadar bu şekilde bekletilmelidir. Ilık bir suyla yıkadıktan sonra saçlardan arındırılır. Saçların daha çabuk uzamasını, çıkmasını, dökülmesini engelleyen vicks aynı zamanda da kırıkların da önüne geçmektedir. Kırık saçlar için ise saç uçlarına sürülmesi yeterlidir. Saç kırıklarına sürüldüğün de bir müddet sonra düzeldiğini görebilirsiniz.
Vicksin saça faydası oldukça fazladır. Özelikle cilde masaj yapıldığında oradaki kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Saç köklerine kan çok daha güzel gittiği için saç köklerinin çok daha iyi beslenmesini sağlamaktadır. Kan dolaşımını hızlandırma etkisi olan vicks kırışık önleyici olarak yüze de sürülmektedir. Besleyici özelliği ile de cilt derisini beslemektedir. Saç diplerine sürerken yüzünüze de sürebilirsiniz. Yoğum mentol kokusuna sahip olduğu için göz çevresine sürmenizi önermeyiz.
Vicks İle En Doğal Bit Kremi

Vicks İle En Doğal Bit Kremi

Vicksin özellikleri arasında bitlenen saçlara sürülüp streç flim ile sarılıp bekletildiğinde doğal bit öldürücü olması da vardır. Vicks sürülen saçtaki bitler içerisindeki mentol, kafur yağı ve timol sayesinde hemen ölürler. Saçlarda gece boyunca vicks bekletilmelidir. Sabah ince uçlu bir tarak ile tarandığında bitler ve sirkeler ölmüş olarak tarağa gelmektedir. Vicks sürülen cilt üzerine kene, böcek, sivri sinek gibi zararlı haşereler gelmez ve barınamazlar. Bu özelliğinin de anlatıldığı vicksin faydaları makalemizde bu konuya ayrıntılı değindik. Mutlaka vicksin faydalarını okumanızı tavsiye ederiz. Faydalarını okuduğunuzda mutlaka evini bir kutu vicks krem bulunduracaksınız. Her evde mutlaka olması gerektiğine inandığımız bu krem eşsiz ve çok faydalıdır.

21 yorum:

  1. Ben ilk kez duydum vicksin saca sürüldüğünü.cok mantıklı geldi.vazelin sürüyordum arada sayenizde çoktaysa gördüm.vicsk de sürüp bakıcam.

    YanıtlaSil
  2. Semiha hanım denemenizi tavsiye ederiz. Yorumunuz için çok teşekürler

    YanıtlaSil
  3. Ben daha once muhabbet kusumun tuyleri dokulmustu surdum viks onun bile tuyleri cikmisti belki sac ta cikarir denemek lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ve saç derisi için çok faydalı mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  4. Benim şakirin tüyleri dokulmüstü onun bile tüylerini çıkardı şakir şimdi çok yakışıklı canım papaganim...

    YanıtlaSil
  5. Kaslarım çok döküldü ve seyrek acaba kaslara da iyi gelirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vicks tüm kıl köklerine iyi gelir. Fakat kaş göze çok yakın olduğu için sürmeniz uygun değildir. Vicks göz çevresine sürülmemektedir. Yüz için uygun değildir.

      Sil
    2. yukarıdaki yazınızda Saç diplerine sürerken yüzünüze de sürebilirsiniz. yazıyor ama siz yüze uygun değil diyorsunuz hangisini yapalım

      Sil
    3. Viks cilt için çok faydalı kremler arasındadır. Yoğun mentol kokusuna sahip olduğu için göz cevresine sürülmez. Fakat sivilce önlemek ve tedavi etmek için alın çevresine sürülebilir. Göz çevresi haricinde yüzde uygulanabilir.

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Bir miktar viks alın ve saç diplerine sürün. Saç derisini tedavi etmek için saç diplerine sürülmelidir. Sonrasında saçlara yedirerek iyice masaj yapılmalıdır. Bir saat kadar bekletildikten sonra ılık su ile yıkanması yeterlidir.

      Sil
  7. Bu akşam durdum inşallah faydası olur bide sorum olucak size yanıtlarsanız sevinirim haftada kaç kere uygulamak lazım birde tam olarak 1 saati geçmemesi lazım herhalde doğrumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada 3-4 kez yapabilirsiniz. Bir saati geçmesinde bir mahsur yok. İçeriği tamamen doğal olduğu için besleyici özelliktedir.

      Sil
  8. ger.ekten ferahlatıcı bir etkisi var ama keşke uzun süre denemiş birisi dese ki evet şöyle oldu böyle oldu. yoksa ben insanları burada kobay olarak görüyorum :) bu yorumu yaparken bir yandan da saçıma sürdüm. :)

    YanıtlaSil
  9. Yakın zamanda denedim.Saç diplerinde kaşıntı, kepek, dökülme problemi yaşıyordum.Dökülme için gözlemim olmadı henüz ama kaşıntı ve kepek sorunumu geçirdi diyebilirim.İnanın kaşıntı sorunum çok fazlaydı ve ilk kullanımda çok çabuk tesirini gösterdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fayda görmenize çok sevindik. Devam edin lütfen çok daha fazla etkisini göreceksiniz.

      Sil
  10. 1 haftadır saçlarıma hafif sürüp ise gidiyorum saç tepemde kellik vardı resmen tepe kısmı toparladı sarı tüyler siyahlasiti tepemdeki gül şekli yuvarlak kısmı tekrar toparlanıp belirginleşti buna ek olarak nane yağıyla karistirip uygularsaniz etkisi daha fazla olacaktır tavsiye ederim olimpos marka yağları kullanin tavsiye ederim saf oluyo tamamen

    YanıtlaSil