Akşam Yemeği Yemeden Kaç Kilo Verilir - kadinvsaglik.com

Akşam Yemeği Yemeden Kaç Kilo Verilir

Akşam Yemeği Yemeden Kilo Verme

Akşam Yemeği Yemeden Kilo Verme

Akşam yemeği yemeden kilo verme diyeti diye bilinen, dinner cancelling diyeti saat 6'dan sonra bir şey yememek üzere uygulanan bir diyettir. Akşam yemeği yemeden kaç kilo verilir derseniz? Bu diyeti sıkı bir şekilde yaparsanız ayda 3-5 kilo garanti verilmektedir. Bu diyet şekli, fazla kilolarınızı kontrol etmek için bir ay boyunca yapabilir yada hayat şekliniz haline getirebilirsiniz.
Hızlı kilo vermek isteyenler için özellikle uygulanması gereken diyet aslında sağlık açısından da çok faydalıdır. Akşam yemeği yiyip çok kısa süre sonrada uyumak son derece sağlıksız bir davranış şeklidir. Özellikle çayın yanında yenen kuru yemiş, tatlı gibi atıştırmalıklar da kilo olarak kalmaktadır. İbni Sina akşam yemeklerinin kesilmesini yüz yıllarca önceden söylemiştir. Günde iki öğünü öneren İbni Sina akşam yemeği yemeyi sakıncalı bulmakta ve hastalık getirdiğini söylemektedir.
Akşam Yemeği Yemeden Kaç Kilo Verilir

Akşam Yemeği Yemeden Kaç Kilo Verilir

Akşam yemeği yemeden kilo verme diyeti, diğer adı ile dinner cancelling diye bilinen yöntem ile özellikle hızlı kilo vermek isteniyor ise mutlaka uygulanmalıdır. Yöntemin başarısı sıkı bir şekilde yapılmasına bağlıdır. Akşam 6'dan sonra yiyecek hiç bir şey ağzınıza koymayacaksınız. Bunun yanında çay, kahve ve su içebilirsiniz. Meyve yada meyve suyu içmek, yoğurt, salata gibi şeyler de kesinlikle yasak olan diyette bol su içilmelidir. Vücut ilk etapta kilo vermeyi reddedebilir. Metabolizmamız o kadar muhteşem bir varlık ki bakıyor akşam yemekleri verilmiyor kendini koruma altına alıyor. İlk haftalarda hemen farkı göreceğiniz diyet şekline çok kısa sürede sizde adapte oluyorsunuz. Sabırla akşamları bir şey yemeden kendinize oyalanacak bir şeyler bulabilirsiniz. Bu şekilde akşam yemeğini keserek ayda 3-5 kilo vermeniz mümkündür.
Bu diyeti düzenli yapmasanız bile hafta içerisinde çok kaçırdığınız dönemlerde bir kaç gün uygulayarak hafta içinde aldığınız fazla kiloları da verebilirsiniz. Kilo kontrolü için son derece önemli olan diyet hem sağlığınız için son derece önemli, hemde kilo kontrolünde çok faydalıdır. Bu diyeti yaparken spor yapmaya gerek yok fakat spor yaparak da diyete yardımcı olmanız da çok faydalı olur. Spor yapamıyorsanız mutlaka yürüyüş yaparak kaslarınızın çalışmasına ve enerji yakmanıza yardımcı olmalısınız. Hızlı kilo verimeyi sağlayan diyette spor şart değildir ama yapılır ise çok daha hızlı ve fazla kilo verilmesi mümkün olur. Gün içerisinde bol su tüketmelisiniz. Diyetlerde su tüketimi çok önemlidir. Çünkü su böbrekleri çalıştırır ve yakılan yağlar su yolu ile vücuttan atılırlar. Bu yüzden de ödem attırıcı bitki çayları içmek diyette çok faydalıdır. Sizler için yazdığımız zencefil, zerdeçal, tarçın çayı diyetini mutlaka okumalısınız ve bu çayı hızlı kilo vermek istiyorsanız mutlaka içmelisiniz. Hem metabolizmanızı hızlandıracak, hem yağ yakmanızı sağlayacak olan çay sağlık açısından da çok faydalıdır. Bu çay yağ ödem attırıcı bir çay olup, böbreklerin çalışmasını sağlayarak yaktığı yağları idrar yolu ile atmaktadır. Mutlaka yapmanızı öneririz.
Akşam yemeği yemeden kilo verme diyetini aslında hayat şekli olarak benimsememiz gereklidir. Özellikle mide sorunu yaşayan kişilerin zaten akşam yemeğini kesmeleri çok önemlidir. Reflü ve benzeri mide rahatsızlıkları akşam yemeği yenmediği zaman çok daha kısa sürede iyileşme göstermektedir.
Hızlı kilo vermek isteyenler için yağ yakan kür tarifimiz çok faydalıdır. Mutlaka okumanızı ve mümkünse uygulamanızı tavsiye ederiz.

2 yorum:

  1. Ben troid hastasiyim.ne kadar uğramadıysam kilo veremedim.sizin yağ yakan kuru uyguladım.hayatimda ilk kez bir ayda 3 kilo verdim.cidden dediginiz gibi çok fayda etti.ben yararını gördüm size tsk ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktor tavsiyesi olan bir kürdür. Çok başarılıdır ve gerçekten çok faydalıdır. Kilo vermiş olmanıza çok sevindik.

      Sil