Pirinç Yutarak Zayıflamak - kadinvsaglik.com

Pirinç Yutarak Zayıflamak

Pirinçle Zayıflama
Pirinçle Zayıflama

İlginç bir yöntem olan pirinç yutarak zayıflama, pek çok kişinin denediği başarılı olduğu bilinen bir yöntemdir. Pirinç yutmak zayıflatır mı? Aç karna pirinç yutmak ne kadar faydalıdır? Çabuk kilo vermek için pirinç diyeti hakkındaki tüm merak ettiğiniz soruların tek tek yanıtını bu makalemizde sizlerle paylaştık.
Çiğ Pirinç Yemek Zayıflatır mı

Çiğ Pirinç Yemek Zayıflatır mı?

Çabuk kilo vermek için pirinç diyeti uygulanmasının ana nedeni sabah aç karna pirinç yutmak iştahı kesmektedir. Kilo sorunu olan bir çok kişi bilir ki rejim yaparken en büyük sorun insanın karnının devamlı aç olmasıdır. Rejim yapan kişi nefsiyle devamlı bir savaştadır. Canı hep bir şeyler yemek ister. Çünkü açlıkla baş etmek çok zordur ve genelde açlık yüzünden yapılan diyetler hep bozulur. Peki pirinç yutarak zayıflanır mı?
Pirinç Yutarak Zayıflanır mı

Pirinç Yutarak Zayıflanır mı?

Çabuk kilo vermek için pirinç diyeti yaparak çok kısa sürede çok hızlı kilo vermek mümkün. Pirinç ile zayıflama yönteminde amaçlanan şey iştahı kesmektir. Aç karnına pirinç yutmak iştahın kesilmesine neden olduğu için rejim yapan kişinin karnı eskisi kadar acıkmıyor ve kendini çok daha kontrol edebiliyor. Pirinç yutarak zayıflayanların yorumları da bu yöndedir. Pirinç diyeti ile iştah kesiliyor ve kişinin devamlı bir şeyler yeme isteği azalıyor.

Pirinç Diyeti İle Kaç Kilo Verilir

Pirinç Diyeti İle Kaç Kilo Verilir?

Yapımı çok kolay olan yöntem ile aşırı kilolu kişilerin 2 ayda hiç bir şey yapmadan 10 kilo verildiği söylenmektedir. Çok kilo fazlası olmayan kişilerin ise iki ay sonunda en az 3-4 kilo fazlası gitmektedir. Her gün düzenli yutulan pirinç ile iştah zamanla kesiliyor ve hiç bir rejime ve başka bir şey yapmaya gerek kalmadan kilo verimi başlıyor.

Çabuk Kilo Vermek İçin Pirinç Diyeti

Çabuk Kilo Vermek İçin Pirinç Diyeti

Sabahları pirinç yutarak yapılan pirinç kürü sayesinde zamanla iştah kesiliyor. Bir anda akla gelen tatlı krizleri pirinç diyeti ile 3-4 gün içerisinde kendiliğinden kesilmeye başlıyor. Sabırsızlıkla öğün saatini bekleyen kişilerin zamanla açlık hissini daha az duyduğu ve karınlarının çok daha az acıktığı görülmektedir. Pirinçle zayıflama diyeti sayesinde çok daha az yeme yeme isteği duyan kişiler daha az yiyor ve daha hızlı kilo veriyorlar. Pirinç yutarak zayıflama yöntemi nasıl yapılıyor?
Pirinç Yutarak Zayıflama

Pirinç Yutarak Zayıflama

Pirinçle zayıflama yönteminde her gün sabahları aç karnına düzenli çiğ pirinç yutulmaktadır. Sabah aç karna pirinç yutuluyor ve üzerine bir bardak su içiliyor.
Aç Karnına Pirinç Yutmak

Aç Karnına Pirinç Yutmak

  • İlk gün bir adet çiğ pirinç yutuluyor. 
  • İkinci gün ise 2 adet, 
  • Üçüncü gün üç adet.. bu şekilde her gün bir tane artırılarak
  • 30. gün 30 adet
Sabah pirinç yutmak ilk günden bir adet olmak üzere her gün bir adet arttırarak yutuluyor. Bir ay olduğunda yani 30. gün otuz adet pirinç yutularak ayı tamamlamış oluyorsunuz.
  • 30. gün 30
  • 31. gün 29
  • 32. gün 28 olmak üzere 2 aylık süre sonunda bir pirinç aç karna yutuluyor ve pirinç diyeti bitiyor. 
Bir ay bitiminde ise her gün bir adet pirinç azaltarak ikinci ay sonunda çiğ pirinçle zayıflama yöntemini bitirmiş oluyorsunuz.
  • Bir ay ara verilen yönteme istenirse yeniden başlanabiliyor. 
    Sabahları Pirinç Yutmak

Sabahları Pirinç Yutmak 

Bu dönemde iştahınız kesiliyor ve açlık hissiniz kayboluyor. Pirinçle zayıflama yöntemini yaparken başka bir rejim yapmanıza gerek kalmadan iştahınız kesiliyor ve kendiliğinden kilo vermeye başlıyorsunuz. Çiğ pirinç yutma yöntemini yapan kişiler 2 ay bitiminde kendiliğinden 10 kilo verildiğini söylüyorlar. Çok basit olan bu yöntemi denemenin hiç bir sakıncası yok. Sağlığınızı tehdit etmeyen çok basit olan bu yöntemi denemenin bir sakıncası olmadığını düşünüyoruz. Çiğ pirinç yutma yöntemi gibi mercimek yutarak da kilo verilmektedir.
Pirinç Yutarak Zayıflama Zararlı mı

Pirinç Yutarak Zayıflama Zararlı mı?

Pirinç midede, mide suyunu emerek şişiyor ve açlık hissini azaltıyor. Mide için hiç bir zararı yoktur. Mideyi yormuyor aksine midenin yemeklerle çok fazla şişmesini engellediği için çok daha yararlıdır.
Mide aşırı yemek yemek yüzünden zamanla büyümektedir ve mide tam olarak dolmadan tokluk hissi uyanmadığı için kişi yemek yemek istemektedir. Pirinç diyeti ile kişi çok daha az yediği için mide zamanla küçülecek ve kişi daha az yemek yeme ihtiyacı duyacaktır. Bu nedenle aslında çok da faydalı bir diyettir. Bu diyet tekrarlanarak yapılırsa mide zamanla küçülür ve istenilen kiloda kalmak mümkün olur.
Pirinç Yutarak Zayıflayanlar

Pirinç Yutarak Zayıflayanlar

Pirinç yutarak zayıflayan pek çok kişi var. Vermesi gereken kilo çok fazla olan kişilerin verdiği kilolar çok daha fazla olurken bir kaç kilo fazlası olan kişiler bir ay sonunda bu kiloyu verdiklerini söylemektedir. Pirinç yutarak zayıflayan kişiler bu kürü bıraktığında yeniden kilo aldığını yaptıkları pirinç diyetinin onların iştahını kestiği için çok kısa sürede kilo vermeyi başardıklarını söylemektedir. Kilo vermeyi başaran kişiler pirinç diyeti sonrası bir ay dinlenip diyete yeniden başladıklarını ve çok fayda gördüklerini söylemektedir.

Pirinç lapası diyeti ile de çok hızlı kilo verilmektedir. Pirinçle zayıflama diyetlerinden olan pirinç lapası diyetinin tüm ayrıntılarını ilgili makalede bulabilirsiniz.

43 yorum:

  1. Nazlı aslan5 Nisan 2018 23:25

    Çok ilginç bir zayıflama yöntemi çok ilgimi çekti.denemekte fayda var.tskler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazlı hanım deneyenler çok fayda gördüklerini söylüyorlar. denemenizi öneririz.

      Sil
    2. Banada söylermisin suyla berabermi yutuyosunuz onu yutuktan sonra ne yapıyosunuz ve kaç kilo verdiniz

      Sil
    3. Suyla birlikte yutuluyor. Tek başına kilo verdirmiyor. Bu uygulama ile birlikte iştah kesiliyor. Bu nedenle kilo vermekte yardımcı oluyor.

      Sil
    4. Hergün birer tane artırınca bir haftada 30 tane oluyor nasıl 30gunde 30 oluyor🤔

      Sil
    5. Pirinç yutarak zayıfla yönteminde her gün bir tane arttırılıyor. Bir ay 30 gün olduğuna göre her gün bir tane arttırdığımızda 30 tane pirinç tanesi içmiş oluyoruz. Bir hafta 7 gündür ve her gün bir tane arttırdığınızda bir hafta sonunda 7 tane pirinç artmış olur.

      Sil
  2. yarin bende baslayacam umarim istedim kiloya ulasirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederiz. Pirinç yutarak zayıflama çok ilgi gören bir yöntemdir. İnşallah faydasını görürsünüz.

      Sil
  3. Peki ilkbgun 1 pirinç yerine mesela 3 er 5 er yutsak da öyle öyle arttirsak olmazmi ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence olur. Başlarken bir yerine 3-5 yada daha fazla başlanabilir. Bir sakıncası olucanı sanmıyorum. Önemli olan düzenli arttırmanız ve düzenli eksitmeniz. İnşallah faydasını görürsünüz.

      Sil
  4. Ben bugün basladim dediginiz gibi bi tane çok az 5 ile basladim ben bakalim me olucak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol su için, yediklerinize de dikkat edin. İnşallah en yakın zamanda istediğiniz kiloda olursunuz. Başarılar..

      Sil
  5. Deneyen arkadaşlar nasıl gidiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yeni başladım biraz faydasını gördüm.

      Sil
    2. Bu diyet uzun süredir uygulanan bir diyet çeşitidir. Faydasını gördüğünüze sevindik

      Sil
  6. Arkdaşlar bende başladim 2 gun oldu şunalik iśtah ayni

    YanıtlaSil
  7. Bende yarin baslamaya karar verdim 1 taneylemi baslasam daha fazlaylami karar veremedim umarim ise yarar😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz bilirsiniz. 5-7-9 gibi tekli sayılarda içenler var. Fayda gördüğünü söyleyerek zayıflayanların sayısı oldukça fazla. İnşallah fayda görürsünüz.

      Sil
  8. Bende yarin basliyacagim umarim sonuç iyi olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah işe yarar. Mutlaka bol su için ve yediklerinize de dikkat edin. Bu uygulama sedece iştahı kapamaya yönelik. Yediklerinize de dikkat etmeniz gerekmektedir.

      Sil
  9. Hergün 5er 5er içsem olurmu acaba🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ay sonunda beşer beşer çoğaltırsanız çok olur. Uygulanan yöntem yukarıda yazılan şekilde siz nasıl denemek isterseniz olur. Denedikten sonra bize yazın lütfen.

      Sil
  10. Pirinç yutan arkadaçlar kaç kilo verdiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kişide kilo verme farklılıklar göstermektedir. Bu uygulama iştahı azaltan bir uygulama olduğu için faydalıdır. Yapılan rejimleri desteklemektedir. İnşallah sizde başarılı sonuçlar elde edersiniz. Pirinç yutarak zayıflama yöntemini denedikten sonra sonuçlarını bizimle paylaşırsanız seviniriz.

      Sil
  11. Ben ogleden sonra tok karna yuttum olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah aç karna yutup üzerine bir bardak su içilmesi önerilmektedir. Bu günlük böyle yapmışsınız olsun. Yarından itibaren sabak aç karna içerseniz çok daha fayda görürsünüz.

      Sil
  12. Acaba deneyenler yazabilir mi kilo verdiniz mi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu sonuçlar alan arkadaşlarımız dönüş yapıyorlar.

      Sil
  13. Benimde şu arttırma konusunda kafam karıştı 1.gün 2.gün 2 şeklindemi olcak ozamn 30dan fazla olmuyomu aydınlatırsanız sevinirm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğuz bey birinci gün 1 adet, 2. gün 2 adet....30. gün 30 adet aç karna içiliyor. Bir ay sonunda da her gün birer adet azaltılıyor.

      Sil
  14. Merhaba bende 3 gün oldu başlayalı hadi baklm inşllh veririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğ pirinç yutarak zayıfla yöntemi ile sizde inşallah kilo verirsiniz. Başarılar dileriz.

      Sil
  15. Yanıtlar
    1. aç karna pirinç yutarak zayıflatma diyetinde başarılar dileriz. Denedikten sonra bize yazın lütfen

      Sil
  16. Ben yeni gordum hemen başlamak istiyorum aslında fakat oruç borcum var her gün gün sahurda bi adet pirinc alıp çoğalırsam olurmu bide 30 cü gün den sonra 30.29 die eksilterek mi icecez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsterseniz deneyebilirsiniz. Sahura kalktığınızda aç karna içip su için ve sonra sahurunuzu yapın. 30. Güne geldiğinizde 30 adet pirinç oluyor ve her gün tek tek azaltıyorsunuz. 30-29-28... olarak azalıyor. İnşallah fayda görürsünüz.

      Sil
  17. Acaba mide ya da safra kesesine zarar verir mi bilemedim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir zararı yok. Midede şişerek eriyor. Rahatlıkla deneyebilirsiniz.

      Sil
  18. Ben Ramazan'dan önce başladım şimdi Ramazan'a girdik iftardan önce yutarak açıyorum bugün 27 oldu ama bir kaç gün unuttum o unuttum günler ne yapmalıyım bide ben fayda göremedim malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ramazan ayında metobolizma yavaşlamaktadır. Çok uzun süre aç kalan mide birden bire genişleyerek açılır. Pirinç diyetinde maksat kişinin gün boyu açıkmaması ve tokluk hissi ile az yemek yemesidir. İsterseniz ramazan ayı bittikten sonra başlayın. Çok daha fayda göreceğinize inanıyoruz.

      Sil
  19. Bende denicem inșallah zayıflrim

    YanıtlaSil