Vazelin Gögüs Büyütme - kadinvsaglik.com

Vazelin Gögüs Büyütme

Vazelin Göğüs Büyütürmü

Vazelin Göğüs Büyütür mü?

Vazelin göğüs büyütür mü sorusu çokça sorulan vazelin ile alakalı sorular arasındadır. Göğüs büyütmek amaçlı bir çok yöntem kullanılmaktadır. Kadınlar için çok önemli olan göğüsleri, daha dolgun ve güzel olsun istenir. Göğüsleri istediği gibi olmayan yada zamanla deformasyona uğramış olan göğüslerin daha dolgun ve büyük olmasını sağlamak amaçlı bazı yöntemler uygulanmaktadır.


Öncelikle silikon koydurmak gibi estetik operasyonlarla kadınlar istedikleri göğüs şeklini elde edebilmektedir. Estetik operasyon yaptırmak istemeyen ve göğüs büyütmenin evde yollarını arayan kişilerin tercih ettikleri bazı yöntemlerden biri de vazelin ile göğüs büyütme yöntemidir.
Vazelinle Göğüs Büyütme

Vazelin Kalça Büyütür mü?

Bu uygulama sadece göğse değil kalçalara da uygulanmaktadır. Vazelin ile kalça büyütme uygulaması aynı göğse yapıldığı gibi yapılmaktadır. Deneyen bir çok kadın kalçalarının bu uygulama ile daha dolgun ve sıkılaştığını söylemektedir. Özellikle Avrupa'da uygulanan bu iki yöntemin de çok başarılı sonuçlar doğurduğu gözlenmiş ve söylenmektedir.

 

Vazelinle Göğüs Ve Kalça Büyütme Yöntemi

Vazelin antiseptik özellikte mineral yağlardan oluşan çok faydalı bir kremdir. Kozmetik sektöründe bir çok kremin ana maddesi olarak kullanılan vazelin tıp alanında da kullanılmaktadır. Vazelinin cilt için faydaları çok fazladır. Kırışık önler, sivilce oluşumlarını yok eder, kaş ve kirpikleri gürleştirmekte ve uzatmakta kullanılır. İçerisindeki mineral yağlar sayesinde saç bakımında da çok faydalıdır. Vazelin ile dudak dolgunlaştırma yöntemi de çok başarılıdır.
Vazelin tüm Dünyada çok kullanılan bir kremdir. Şimdilerde ülkemizde daha çok kullanılmaya başlamıştır. Tüm Dünya'da 100 yılı aşkındır kullanılan vazelin özellikle Avrupa'da vazelinle göğüs büyütmek amaçlı da kullanılmaktadır. Bu yöntemi deneyen bir çok kadın çok başarılı olduğunu söylemektedir. Yöntemi duyan ve uygulayan kadınların açıklamasına göre yöntem başarılıdır. Vazelin göğüs büyütürmü? Vazelinle göğüs büyütme yöntemi nasıl uygulanır?
Vazelin ile göğüs büyütme yöntemi masaj yolu ile uygulanmaktadır. İki elinize de bir parça vazelin alıyorsunuz. Vazelini göğüs uçlarından itibaren tüm göğsünüze sürüyorsunuz. İki elinizle dıştan içe doğru göğsünüze masaj yapıyorsunuz. Vazelin bitince gene vazelin alıyor ve göğsünüze vazelini yayarak en az 15-20 dakika masaj yaparak yediriyorsunuz.
Vazelin Kalça Büyütür mü

Vazelinle Göğüs Büyütme

Vazelinle göğüs büyütme ve kalça büyütme yönteminde başarılı sonuçlar alındığı söylenmektedir. Bunun yanında bu uygulamanın başka faydaları da vardır. Öncelikle kalça ve göğüs kaslarını çalıştırıyorsunuz. Masaj yapılan göğüs ve kalça, bu uygulama ile daha sağlıklı olmaktadır. Kalça ve göğüs yapılan masaj ile daha sıkı bir görünüme kavuşmaktadır. Uygulamanın başarılı olabilmesi için devamlılık şarttır. Her gün mutlaka bırakılmadan yapılmalıdır.
Cildiniz için son derece faydalı olan bu uygulama sonrasında vazelin cilt tarafından emilir ve göğüslerde ve kalçanızda deri çatlakları asla oluşmaz. Deri mineral yağlar ile beslenir ve oluşabilecek çatlakların önüne geçilmiş olur. Çatlakları olan kadınlarında bu uygulama ile çatlaklarının daha azaldığı ve geçtiği gözleniştir. Vazelin özellikle deri çatlakları tedavisinde çok faydalıdır. İçerisindeki mineral yağlar sayesinde göğüs ve kalça bakımını da yapmış olursunuz.
Vazelin göğüs büyütme yöntemini uygularken yapılan masaj sayesinde göğüs içerisinde kitle, beze gibi bir oluşumun olması engellenmiş olur. Var olan bir kitle veya kist gibi anormal bir oluşum masaj yaparken elinizi geleceği için bu masajın yapılmasında çok fayda vardır. Kan dolaşımınız hızlanacağı için yapılan masajla vazelin göğüs büyütme bir çok yönden faydalı olacaktır.
Vazelinle göğüs büyütme ve vazelin ile kalça büyütme yöntemlerini uygularken onlara destek olarak göğüsler ve kalçalar için geliştirilmiş egzersizleri de yapmak da çok etkili ve yardımcı olacaktır. Bu egzersizler inanılmaz göğüs ve kalçaları büyütme konusunda inanılmaz etkilidirler.

5 yorum:

  1. Ben önceden de duymuştum.yazinizi okuduktan sonra yapmaya başladım.sarkmayi geçirdi gibi.sanki sekilalmaya başladı.bu kadardegisim bile beni çok sevindirdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelin hanım her gün masaj yapmaya devam edin. Sonuçta göğüs bir kastır ve hareketlenmesi göğüs kaslarınızı kuvvetlendirecektir. Bu şekilde göğsünüz çok daha şekillenmiş olacaktır. Fayda görmenize çok sevindik.

      Sil
  2. Kac ay devam etmeliyiz?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediğiniz boyuta geldiğinde bitirebilirsiniz. Fakat sabit kalmasını istiyorsanız en az haftada bir kez yapmanız öneriliyor.

      Sil
  3. Gercekten ise yariyor bilgileriniz icin tesekkurler 😘

    YanıtlaSil