Vazelin Dudak Dolgunlaştırma - kadinvsaglik.com

Vazelin Dudak Dolgunlaştırma

Vazelin Dudak Dolgunlaştırma

Vazelin Dudak Büyütürmü

Kadınların güzelliğine güzellik katan dudakların daha dolgun görünebilmesi için bir çok yöntem denenmektedir. Estetik operasyonlarla yada dolgu malzemeleri konarak dudaklar istenilen dolgunluğa erişebilmektedir. Dolgu malzemeleri çok pahalı ve devamlı yenilenmesi gereken zahmetli bir iştir. Bir çok kadın bu tür operasyonu tercih etmeden evde doğal olarak dudak dolgunlaştırma yolları aramaktadır. Bilinen bir kaç yoldan biri de vazelin ile dudak dolgunlaştırma yöntemidir.

Vazelin Dudak Dolgunlaştırma

Vazelin dudak dolgunlaştırma yöntemi oldukça başarılı ve bir çok kadının tercih ettiği bir yoldur. Bir çok ünlünün ekranlara çıkmadan önce yaptığını söylediği bilinen bir yoldur. Vazelin ile dudak dolgunlaştırma yönteminde tek yapılması gereken bir vazelin ve bir diş fırçası edinmektir. Bir miktar vazelini diş fırçasının üzerine diş macunu gibi koyalım ve dudağa dairesel hareketler ile masaj yapmaya başlayalım. Vazelin ile dudak dolgunlaştırma yöntemine 10 dakika kadar ara vermeden devam etmek gereklidir. Dudak bu yöntemle masaj yapılırken karıncalaşmaya başlamaktadır. Uyuşma ve karıncalaşma olan dudak yavaş yavaş şişmeye başlamaktadır. Vazelin içerisindeki mineral yağlar da dudak içerisine girerek bu işlem sayesinde iyice girmektedir. Vazelin dudak dolgunlaştırma yöntemini uyguladıktan sonra fazla vazelini dudaktan temizleyin. Dudak için vazelin sürme yönteminden sonra dudaklar daha dolgun görünecektir.
Vazelin İle Dudak Dolgunlaştırma

Vazelin İle Dudak Dolgunlaştırma

Vazelin dudak dolgunlaştırma yöntemini en az haftada 3-4 kez yapmak gereklidir. Bu yöntemin kalıcı olabilmesini sağlamak uygulamada devamlılığa bağlıdır. Mümkünse her gün bile uygulayabileceğiniz bu yöntemde dudak derinizin fırca masajından zarar görmemesi için kullanılan diş fırçasının mümkün olan en yumuşak diş fırçasından edinilmesi gereklidir.

Dudak İçin Vazelin

Dudak için vazelin yöntemi haricinde sizler için yazdığımız Vicks ile dudak dolgunlaştırma yöntemini de okumanızı tavsiye ederiz. Ayrıca ilgili makalede diğer yöntemlerden de bahsedilmiştir.
Dudak için vazelin çok önemli bir bakım aracıdır. Dudakların çatlamasını önler, dudaklar için parlatıcı görevi görür ve dudak derinizi besleyerek daha güzel görünmesini sağlamaktadır. Vazelin cilt, saç, kaş ve kirpik bakımı da yapmaktadır.

Hiç yorum yok