Vazelin Dudak Bakımı - kadinvsaglik.com

Vazelin Dudak Bakımı

Vazelin Dudak Bakımı

Dudak İçin Vazelin

Dudak koruyucularının ve rujların içeriğinde de vazelin ana madde olarak kullanılmaktadır. Kış aylarında özellikle kuruyan dudak derisini beslemek ve dudakları korumak amacı ile kullanılır. Vazelin dudak bakımı yapılan dudakların rengi daha pembe ve daha canlı olur. Vazelinin özellikle dudaklar için üretilen vazelin dudak bakımı kremi ve vazelin dudak koruyucusu çeşitleri mevcuttur. Dudak bakımı için özel üretilen bu ürünler dudaklar için çok faydalıdır. İçeriği vitaminlerle zenginleştirilmiş olan bu ürünler aynı zamanda değişik kokular ve tatlarla da zengin çeşitlilik sağlamaktadır. Vazelin dudak koruyucu ve vazelin dudak bakımı kremlerini aynı zamanda ruj veya parlatıcı yerine kullanabilirsiniz. Rujun belirgin renklerini istemeyen doğal ışıltı isteyen hanımlar için parlatıcı yerine vazelin kullanmak çok daha uygun olacaktır. Hem dudaklar daha belirgin olur, hemde beslenerek daha sağlıklı olmaktadır.
Vazelin Dudak Koruyucu

Vazelin Dudak Bakımı

Her gün dudaklara vazelin sürmek dudak bakımı için yeterlidir. Dudak pilingi yaparak ölü deriyi dudak üzerinde atmak istiyorsanız. Bir miktar tuz ile dudaklar ovulur ve üzerine vazelin sürerek ovma işlemine devam edilir. Bu dudaktaki ölü derinin atılarak daha canlı olmasına neden olur. Dudaklara sürülen vazelin içerisindeki mineral yağlar ile dudakları beslemektedir.
Vazelin ile dudak dolgunlaştırmak da mümkündür. Dolgun dudaklara sahip olmak isteyen hanımlar vazelin ile daha dolgun dudaklara sahip olmaktalar.

Vazelin Dudak Koruyucu

Vazelin dudak koruyucu bakımı ile kışın soğuk havalarda dudakları korumaktadır. Dışarı çıkmadan sürülen vazelin dudakları her türlü dış etkenden korumaktadır. Özellikle dudaklarda çıkan uçuklar için sürülen vazelin, dudaktaki uçuğun kısa sürede iyileşmesini sağlamaktadır.
Vazelinin bir çok alanda faydası vardır. Saç, tırnak, cilt, kaş ve kirpikleride besleyen vazelin aynı zaman da tırnakları da beslemektedir. Daha sağlıklı tırnakla kavuşmak için vazelinin tırnaklara faydası adlı makalemizi okuyabilirsiniz.
Dudak Çatlaklarına Vazelin

Dudak Çatlaklarına Vazelin

Dudak çatlaması bir çok kadının baş edemediği bir sorundur. Özellikle yaz aylarında  sıcakta ve soğuk havalarda  dudak çatlakları oluşmaktadır. Bazı insanların dudak derileri daha hassas olduğu için daha çabuk çatlamaktadır. Bu tür sorunlar için özellikle her gün vazelin dudak kremini dudaklara sürmek dudakları beslemektedir. Özellikle akşam yatmadan ve dışarı çıkarken mutlaka vazelin dudak kremi sürmek dudaklar için çok faydalıdır.


Vazelin Dudak Kremi 

Dudaklar için üretilen vazelin dudak kremi haricinde normal vazelin sürmek de dudaklar için son derece faydalıdır. Vazelin tüm cildi besleyen çok iyi bir nemlendirici kremdir. Dudak derisini nemlendirir, bakımını sağlar ve dış etkenlerden dudakları korumaktadır.

Hiç yorum yok