Aspirin Vazelin Karışımı Nasır Tedavisinde Mucizeler Yaratıyor - kadinvsaglik.com

Aspirin Vazelin Karışımı Nasır Tedavisinde Mucizeler Yaratıyor

Aspirin Vazelin Karışımı Nasır Tedavisinde Mucizeler Yaratıyor

Nasır Aspirin Vazelin

 Nasır ayaklarda çok görülen bir deri kalınlaşması hastalığıdır. Çok ağrılı ve sıkıntılı olan bu hastalık sizlere önereceğimiz bu tedavi şekli ile çok kısa sürede yok olacaktır. Sadece bu karışım nasır için değil topuk çatlaklarına da çok faydalıdır. Topuk Çatlaklarına Vazelin Aspirin Karışımı İyi Geliyor adlı makalemizde bu konuyu sizler için çok daha detaylı anlatmaya çalıştık. Vazelinin faydaları çok fazladır ve bir çok alanda etkilidir. Özellikle aspirin vazelin karışımı nasır tedavisinde mucizeler yaratıyor. Vazelin antiseptik bir kremdir ve kremlerin ana maddesi olarak kullanılmaktadır. Aspirin nasır tedavisinde çok kullanılmaktadır ve çok faydalı olmaktadır. Aspirini dövüp toz halde nasır üzerine koymak çok eskilerden beri gelmiş bir tedavi aracıdır. Aspirinin bilinmeyen faydaları adlı makalemizde de bu konudan bahsetmiştik. Vazelin aspirin karışımı nasır tedavisi için çok etkili bir krem olmaktadır. Nasırlı bölgeniz nerede olur ise olsun bu karışımı bu bölgeye sürerek çorabınızı giyiniz. Bir kaç gün içerisinde nasırın yumuşadığını göreceksiniz.
Aspirin Vazelin Karışımı Nasır

Aspirin Vazelin Karışımı Nasır

  • 1 kutu aspirin
  • 1 kutu vazelin
  • Pamuklu bir çorap
Aspirini temiz bir kap içerisinde çok güzel toz hale gelecek şekilde ezelim ve toz haldeki aspirini vazelin ile iyice karıştıralım. Bu karışım bir merhem olmaktadır ve aspirinin içerisindeki asitin nasırı geçirdiği görülmektedir. Bu karışımı temiz yıkadığınız nasırın üzerine sürerek saralım ve çorabımızı giyelim. Akşam yatmadan önce yaparsanız aspirin vazelin karışımı nasırı sabaha kadar yumuşatabilir. Bu karışımı sürmeden önce ayaklarınızı sıcak su içerisinde yarım saat kadar bekletirseniz ayaklarınızdaki nasır yumuşamış olur ve nasır aspirin vazelin karışımı ile çok daha iyi sonuç alınır. Ayakların nasırlı kısmını bu sıcak su banyosundan sonra taşla törpülerseniz fazla deriyi nasır üzerinden almaya yardımcı olur.
Vazelin Aspirin Limon Karışımı

Vazelin Aspirin Limon Karışımı

Vazelin aspirin karışımını limon ile uygulamak çok faydalıdır. Limon kabuklarında içerisindekinden daha fazla C vitamini vardır ve kabuklar nasıra, topuk dikenine ve topuk çatlaklarına sarıldığında çok fayda etmektedir. Bu karışım içerisine istenir ise limonun suyunu da eklenebilmektedir. Fakat limon suyu eklenir ise bu karışımı daha çabuk bitirmek gerektiğinden sadece sürmeden önce yapmak daha uygun olur. Aspirin vazelin karışımı senelerce dursa bozulmayacak bir merhemdir.
  • 1 kutu aspirin
  • 1 kuru vazelin
  • 1 limon 
Vazelin aspirin karışımını hazırladıktan sonra ayaklarımızı güzelce yıkıyoruz ve bir limonu ikiye bölerek suyunu sıkıyoruz. Ayağımızdaki nasırlı bölgeye bu karışımı sürüyoruz ve yarım limon kabuğunu da üzerine koyduktan sonra temiz pamuklu çorabımızı giyiyoruz. Bu karışım ile birlikte kabuktaki C vitamini de sürdüğümüz yerdeki sorunumuzu tedavi etmekte çok etkilidir.

2 yorum: