Vicks İle Göbek Eritme - kadinvsaglik.com

Vicks İle Göbek Eritme

Vicks İle Göbek Eritme

Vicks İle Göbek Eritme

Kadınların bölgesel olarak daha kalın olduğunu düşündüğü yerleri vardır. Göbek bölgesi de bunlardan biridir. Kadında göbek bölgesinin daha kalın olması için aşırı kilolu olmasına da gerek yoktur. Doğum sonrasında genelde bir çok kadın da göbek bölgesinde yağlanma oluşmaktadır. İstenildiği kadar rejim yapılsın bu bölgedeki yağlanma ek bir şeyler yapılmadığı taktirde erimeyecektir. Vicks krem göbek eritmek için kullanılan yöntemlerden ve kremlerden biridir. Bir çok kadın vicks ile incelme göstermiş ve bu yöntem kanıtlanmıştır.  Vicks antiseptik özelliği olan ve mikrop öldürücü bir kremdir. Sayısız faydası olan vicks cilde sürüldüğünde kan dolaşımını hızlandırma gücüne sahiptir. Bilindiği gibi vicks içerisinde vazelin, hindistan cevizi yağı, mentol, kamfur, ökaliptüs yağı, sedir ağacı yaprağı yağı, terabentin, timol bulunmaktadır. Timol özellikle sürüldüğü deri içerisine girerek oradaki toksinleri dışarı atma gücüne sahiptir. Sedir ağacı yaprağı yağı da mikrop öldürme gücüne sahip çok faydalı bir yağdır. Terabentinin ve kamfur kan dolaşımını hızlandırır ve bulunduğu yere kan akımının gelmesini sağlarlar. Vicks krem göbek eritmekle kalmaz boyna, kollara, kalçalara, bacaklara da sürülebilmektedir. Özellikle selülit tedavisinde çok etkili bir tedavi aracıdır. Selülitli bölgelere sürülen vicks krem selüliti yok etme gücüne sahiptir.

Vicks Krem Göbek Eritme

Vicks ile göbek eritme formülünü bir çok kadın denemiş ve vicks krem göbek eritmede en etkili yol olarak bu kürü uygun görmüştür. Ciddi anlamda vicks ile incelme mümkündür ve bir çok kadın bu yöntem ile bölgesel olarak incelmiştir. Göbek yağları vücut sağlığımız için de çok sağlıksız bir durumdur. Sadece fiziki bakımdan güzel durmamakla birlikte iç organların yağlanmasını hızlandırdığı için de tehlikelidir. İç organlar yağlanmaya başladıkların da düzgün çalışamaz ve organlar zaman içerisinde bu yağlanma ile birlikte görevlerini yerine getiremez olurlar. Özellikle karaciğer yağlanması göbek yağlarından dolayı oluşmaktadır ve karaciğer yağlanması eğer önüne geçilemez ise çok tehlikelidir. Karaciğerin görevini yapamıyor olması bir çok hastalığı da yanında getirmektir. Vicks krem ile göbek eritme kürünü özellikle fiziki görünün haricinde sağlığınız için de yapmalısınız.

Vicks İle İncelme

Vicks krem ile göbek eritebilmek için tek başına da çok başarılı sonuçlar vermektedir. Tek başına da kullanıldığında çok faydalı sonuçlar vermektedir. Size aşağıda vereceğimiz kür de kullananlar tarafından tam not almış başarılı bir kürdür. İstenilir ise bu şekilde de vicks ile göbek eritmek mümkündür.
  • Yarım kutu vick krem
  • 1 yemek kaşık kafur
  • 1 çay kaşığı karbonat
Vicks krem göbek eritmek için bu karışımı vick kutumuzun içerisinde iyice karıştıralım. Bu karışımı göbek üzerine sürelim ve hafif bir şekilde masaj yaparak yedirelim. Streç film sararak o bölgenin sıcak tutalım ve hava almayan yağlı bölge bölgesel olarak yağ yakmaya başlayacaktır. Sadece göbek bölgesi için değil kalça, basen, bacak, kol gibi vücudunuz da yağlı ve inceltmek istediğiniz bölgelere çok rahatlıkla sürebilirsiniz. Bu krem buzdolabında bir aydan fazla kalabilir ve bozulma yapmaz. Her şeyde olduğu gibi bu uygulamada devamlılık şarttır. Göbek bölgenizi uygulamaya başlamadan ölçün, bir ay düzenli bir şekilde bu uygulamayı yapın ve bir ay sonrası tekrar ölçtüğünüzde bariz bir şekilde inceldiğinizi göreceksiniz. Uygulama sonrasında yürüyüş gibi kaslarınızı çalıştıracak sporlarda yapabilirseniz yada en azından göbek kaslarını çalıştıracak hareketler yapabilirseniz bu da çok etkili olacaktır.

Streç Film İle Zayıflama

Streç film ile zayıflama çok kullanılan ve çok eski bir yöntemdir sadece vicks ile zayıflama yönteminde değil bir çok yöntemde uygulanmıştır. Hiç bir şey sürülmeden bile bu yol ile etkili bir bölgesel incelme yapılmaktadır. Özellikle yürüyüşe çıkmadan yada spora başlamadan önce streç film ile göbek yada incelmesini istediğimiz bölge sarılır ve o şekilde spor yapılır. Streçli bölge bu şekilde aşırı terleme yapar ve buradaki yağ yakımı diğer bölgelere göre daha çok olmaktadır. Vicks krem göbek eritmek için sürülür ve streçlenir ise yağ yakılımı çok daha etkili olmaktadır. Mikrop öldürücü özelliği ile nereye sürülürse sürülsün deri hastalıklarını da tedavi etmektedir. Viks tırnak mantarı tedavisinde de çok etkili bir kremdir. Sırta ve göğse sürülen vicks öksürük şikayetlerini tedavi etmektedir. Burun tıkanıklığında çok etkili bir tedavi edicidir. Ayak altına sürülen vick soğuk algınlığını ve gaz sancılarını gidermekte çok etkilidir. Vicks Basur Tedavisinde de basurlu bölgeye sürülen vick krem sayesinde basur ufalarak tedavi olmaktadır. Bir çok faydası olan krem çok etkili bir tedavi edicidir.

Hiç yorum yok