Vicks Dudak Dolgunlaştırıcı - kadinvsaglik.com

Vicks Dudak Dolgunlaştırıcı

Vicks Dudak Dolgunlaştırıcı

Vicks Dudak Dolgunlaştırıcı 

Her kadın dolgun dudakları olsun ister fakat bu ancak ya doğuştan olmaktadır yada estetik operasyonlar ile gerçekleştirilmektedir. Dudaklara dolgu malzemeleri konmaktadır fakat bu malzemelerin en fazla ömrü altı ay kadardır. Her altı ayda bir yenilemek ve dudağa yeniden dolgu malzemesi koydurmak gerekmektedir. Bu malzeme oldukça pahalı olduğu için her altı ayda bir yenilemek maddi olarak külfettir. Estetik operasyonlarda da çok güzel dudaklar yapılmaktadır. Kimi operasyonda vücuttan yağ alınarak dudaklar doğal kendi yağınız ile doldurulmaktadır. Dudak doldurmak için tıbbi operasyonları tercih etmeyenler için evde vicks ile dudak dolgunlaştırma yöntemini de deneyebilirler.

Vicks İle Dudak Dolgunlaştırma

Doğal yöntemlerde dudak dolgunlaştırmak isteyenlerin denediği ve oldukça da başarılı olan dudağa vicks sürme ile dudak dolgunlaştırma yöntemini deneyenler çok başarılı bulmaktalar. Bu işlemi nasıl yapmalıyız?
Dudağa vicksi sürmek için bir diş fırçası edinmeliyiz. Bu fırça yumuşak uçlu bir fırça olmalı ki dudağımıza zarar vermesin. Öncelikle fırçamıza nohut büyüklüğünde bir vicks alalım ve bu vicksi dudaklarımıza daireler çizerek diş fırçasının ucu ile masaj yapmaya başlayalım. Bu uygulama 10 dakika kadar sürmeli ve ara vermeden yapılmalıdır.
Dudak bu uygulama ile masaj yapılır iken karıncalanmalar olur ve uyuşmaya başlamaktadır. Dudak dolgunlaştırmak için vicks yöntemi sonrasında dudak kremden temizlenmelidir. Vicks ile dudak dolgunlaştırma yöntemi sonrasında dudaklarınız daha dolgun bir görünüme kavuşacaktır.

Dudağa Vicks Sürmek

Dudağa vicks sürme işlemini haftada en az 2-3 kere yapmanız gerekmektedir. İşlemin devamlılığı dudaklarda kalıcı dolgunluk kazandırma açısından çok önemlidir. Yapılabilir ise her gün yapamazsanız en az 2-3 kez oda olmaz ise mutlaka bir kez bu uygulamayı yapmalısınız. Dudağa vicks sürme yönteminde  zarar görmemesi için kullanılacak fırçanın mümkün olduğunca yumuşak başlı olmasına dikkat etmelisiniz.
Vicks ile göbek eritme bir çok kadının denediği ve çok başarılı yöntemlerden biridir.

Dudak Dolgunlaştırıcı Doğal Yöntemler

Tarçın Yağı Dudak Dolgunlaştırma

Tarçın yağı tek başına uygulandığında dudakları acıtabileceğinden dudak parlatıcısı içerisine bir miktar katılarak uygulanabilmektedir. Likit dudak parlatıcı ruj içine katılan tarçın yağı her sabah ve akşam dudaklara sürülmelidir. Bu uygulamayı dudaklarınızın daha dolgun olmasını istediğiniz her zaman da yapabilirsiniz. Dudaklar bu uygulama sonrasında acımaktadır fakat dolgun dudaklı olmak kolay değildir. Dayanabileceğiniz ölçüde dayanmaya gayret göstermek gereklidir. Bu yöntemde vicks dudak dolgunlaştırıcı yöntem gibi başarılı bir yöntemdir. Trçınn yağını hindistan cevizi yağı ile harıştırarak bir krem yapabilir ve onu da vicks ile dudak dolgunlaştırma yöntemindeki gibi fırça ile dudağınıza uygulayabilirsiniz.

Karanfil Yağı Dudak Dolgunlaştırma

Karanfil yağının dudak dolgunlaştırma etkisi vardır ve kakao yağı ile birleştirilerek sürüldüğünde dudaklara bakımda yapmaktadır. Kakao yağı bulamaz iseniz hindistan cevizi yağı da uygulayabilirsiniz. Önemli olan karanfil yağını sürebilmektir. Karanfil yakacağı için kakao yağının yumuşatma etkisi ile sürmek daha faydalı olmaktadır. Hindistan cevizi yağıda aynı etkiyi verecektir. Bu uygulamayı pamuk yardımı yada diş fırçası yardımı ile yapabilirsiniz. Vicks ile dudak dolgunlaştırma yöntemi gibi bu yöntemde çok başarılıdır. Uygulamanın başarılı olabilmesi için haftada bir kaç kez yapılması ve devamlılığı şarttır.

Nane Yağı Dudak Dolgunlaştırma

Nane yağı dudak dolgunlaştırma yöntemleri arasında kullanılan yağlar arasındadır. Dudağa vicks ile dudak dolgunlaştırma yöntemindeki gibi diş fırçası yardımı ile sürebilirsiniz. çok hafif bir şekilde masaj yapılan dudak daha dolgun görünecektir. Nane yağı ile dudak dolgunlaştırma yöntemi çok başarılı yöntemlerdendir. Nane yağı biraz dudak üzerinde yanma ve uyuşma yapabilir ama dudak en az haftada bu yöntem ile 2-3 kez 10 dakika kadar fırçalanır ise kalıcı bir dudak dolgunlaştırıcı etkisi olacaktır. İşlemde başarılı olabilmek için devamlılık şarttır. Nane yağı dudak dolgunlaştırma yönteminde tek başına uygulama yapamaz iseniz vazelin içerisine karıştırarak da uygulayabilirsiniz.

Vazelin Dudak Dolgunlaştırma

Vazelin bilinen en iyi dudak dolgunlaştırma yöntemlerindendir. İçerisindeki mineral yağlar dudağa masaj yapıldıkça içeriye doğru girmekte ve gitgide dudak daha dolgun görünüme sahip olmaktadır. Vazelin aynı zaman da dudakların bakımını da yapan çok etkili bir yağdır. Antiseptik olan yağ aynı zamanda mineral yağlardan oluşmakta olup bir çok bakım kreminin ana maddesi olarak işlev görmektedir. Vicksin de içerisinde vazelin bulunmaktadır. Bir çok yanık ve yara kreminin içerisinde olan vazelin kozmetik sektöründe kullanılmaktadır. Vazelin dudak dolgunlaştırma yöntemi ile 10 dakika kadar yumuşak uçlu bir fırça ile fırçalanır ise çok etkili bir dudak dolgunlaştırıcı etkisi olacaktır. İşlemde devamlılık çok önemli olduğu için en az dudakların fırça ile fırçalanma işlemi  haftada en az 3-4  kez olmalıdır. Mümkün olan her zaman da vazelin dudaklara sürülmeli ve dudaklarınızı sürterek vazelini dudağınıza yedirmelisiniz. Göreceksiniz bu işlem ile dudaklarınız çok daha dolgun görünecektir.

1 yorum:

  1. Dudak dolgunlastirdigi söyleniyor ben denemedim ama göbek eritiyor.gobek erime yöntemini ben denedim.cok fayda gördüm.

    YanıtlaSil