Vicks BabyRub Bebeklerde Kullanımı - kadinvsaglik.com

Vicks BabyRub Bebeklerde Kullanımı

Vicks BabyRub

Vicks BabyRub

Vicks BabyRub merhem vicks firması tarafından bebekler için özel üretilmiştir. Vicks BabyRub merhem bebeklerin cildine sürülerek bebeklerin cildini rahatlatan bir merhemdir. Bebeklerin cildini nemlendiren merhem aynı zamanda içeriğindeki doğal maddeler sayesinde bebeğin sakinleşmesini sağlar. Vicks BabyRub merhem içerisinde lavanta, Aloe Vera, Barbadensis Leaf Extract, Linalool, Geranioil, Paraffinum Liquidum, Cocos Nucifena Oil, Petrolatum, Parfüm, Turpentine bitkilerinden üretilmiş ve içeriği tamamen doğal ve bitkiseldir.
Bebekleriniz için gönül rahatlığı ile kullanacağınız Vicks BabyRub krem son derece güvenli bir bebek bakım kremidir. Aloe vera özü, biberiye, hindistan cevizi yağı ve lavanta yağı içerikleri ile bebeğiniz için sakinleştirici, yatıştırıcı ve rahatlatıcı olmasının yanında cildi için de çok etkili bir nemlendiricidir. Öksürük, gaz sancısı, karın ağrısı, soğuk algınlığı şikayetlerinde de kullanılan vicks bebek kremi çok faydalıdır.
Bebeklerde Vicks Kullanımı

Bebeklerde Vicks Kullanımı

Bebeklerin rahatlaması için özel olarak üretilen vicks bebek bakım merhemi oldukça etkili bir kremdir. Vicks firması tarafından üretilen bebek vicks kremi bebeğin hassas cildi için özel üretilmiştir. Bebek cildinin nem değerleri göz önüne alınarak laboratuvarlarda özenli bir çalışma sonucu, onların hassas cildi için üretilmiştir.
İçerisindeki hindistan cevizi yağı gibi yağlar ile bebeğinizin cildi en iyi şekilde nemlenmekte ve korunmaktadır. Lavanta yağının sakinleştirici etkisi ile bebeğiniz sakinleşerek rahat uyuması amaçlanmaktadır.
Vicks Baby Rub Faydaları

Vicks Baby Rub Faydaları

Bebeğiniz grip gibi soğuk algınlığı şikayetlerinde bebek vicks merhemi göğsüne sürerseniz onun kokusuyla solunum yolları açılacak ve rahatlayarak daha rahat nefes alacaktır. Ciğerleri vicks babyrup içeriğindeki doğal maddeler ile açılır ve bebek rahat nefes almaya başlar.
Lavanta aynı zamanda antiseftik, antibakteriyel ve mikrop öldürücü yağdır ve bu yağ içerikli vicks bebek kremi bebeğinizin cildindeki mikropları ve bakterileri de öldürür.
Bebeklerde vick kullanımı hastalık zamanlarında özellikle sürülmesi gereken bu krem ile bebek grıbal enfeksiyonları daha rahat atlatır ve özellikle bebek öksürük şikayetlerinde çok etkilidir. Gaz sancılarını da keser ve bebeğinizin rahatlamasını sağlar. Özellikle karnı bebek vicks kremi ile ovulduğunda gaz sancılarını keser ve bebek rahatlayarak çok daha rahat uyur.
Vicks BabyRub Kullanım Şekli

Vicks BabyRub Kullanım Şekli

Bebeklerde vicks kullanımı 6 ayını geçen çocuklar için uygundur. Özel olarak üretilmiş olan bebek vicks kremi bebeğinizin göğsüne, sırtına, midesinin üzerine ve ayak altlarına sürülerek uygulanır.

Vicks BabyRub Öksürük

Bebeğinizin Öksürüğü kesilsin diye ciğerleri üzerine yani göğsüne sürülmesi çok etkili bir nefes açılması sağlar. Ayak altına da uygulayacağınız vicks babyrub krem sayesinde bebeğinizin soğuk algınlığı şikayetlerinden de kurtulduğunu göreceksiniz.

Vicks BabyRub Gaz Sancılarında

Bebeklerde vicks kullanımı özellikle bebeğinizin gaz sancılarında vicks bebek karnına ovarak uygulayacağınız çok etkili bir rahatlatıcı krem olacaktır. İçerisindeki biberiye yağı, hindistan cevizi yağı ve diğer yağlar bebeklerin gaz sancıları üzerinde rahatlatıcı etkiye sahiptir. Lavanta yağının ağrı giderici özelliği vardır ve çok etkilidir. Güzel kokulu lavanta yağı aynı zamanda sakinleştirici etkisi ile bebeğinizi sakinleştirir ve rahatlatır.

Vicks BabyRub Karın Ağrısı

Bebeklerin karın ağrılarını da gideren bebek vick kremi çok etkili bir karın ağrısı gidericidir. Bebek vicks kremi ile bebeğinizin karnı ovulur ve bebeğinizin ayakları altına da sürerek bebeğinizde rahatlama sağlarsınız. Karın ağrısı bu bitkisel krem ile çok kısa sürede geçer ve bebeğiniz sakinleşerek rahatlama sağlar.

Vicks BabyRub Grip Ve Soğuk Algınlığında

Bebeklerde vicks kullanımı öksürük, grip ve soğuk algınlığında kullanılması çok önemlidir. Gribal enfeksiyonlarda özellikle soğuk algınlığında bebeklerin göğsüne, sırtına, karnına ve ayak altına sürerek rahatlama sağlamanız mümkündür. Etkili bir rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi olan bu krem özellikle hastalık zamanlarında  kullanılması gereken bebekler için çok güvenli bir kremdir.

Vicks BabyRub Sakinleştirici Ve Rahatlatıcı

Özellikle sakinleştirici etkiye sahip olan yağ içerikli vicks bebek kremi bebeğinizi sakinleştirir ve rahatlatır. Lavantanın ağrı kesici özelliği ile bebeğinizin ağrıları gider ve sakinleştirici etkisi ile bebeğiniz sakinleşerek rahatlar. Tamamen doğal içerikli olan bebeklerde vicks kullanımı çok faydalıdır.
Vicks BabyRub Cilt Bakımı

Vicks BabyRub Cilt Bakımı

Cilt bakımı için çok etkili bir kremdir. Aloe vera özü ve hindistan cevizi yağı içeriği ile bebeğinizin hassas teni için nemlendirici etkisi ile çok etkili bir cilt bakım kremidir. Banyodan sonra bebeğinizin göğsüne karnına ve sırtına uygulayacağınız vicks bebek kremi sayesinde bebeğiniz aynı zamanda sakinleştirici etkisi ile çok rahatlayacaktır.
Vicks BabyRub Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Vicks BabyRub Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Buhar makinesine koyarak bebeğinize solutmak sakıncalı olabilir. Böyle bir talimat olmadığı için bu şekilde kullanılması önerilmemektedir.
  • Bebeklerde vicks kullanımı 6 aydan küçük bebekler için uygun değildir. 6 ayını geçmiş olan bebeklerin kullanımına uygun olarak üretilmiştir.
  • Bebeklerin hassas derilerine yani burun kenarı, göz çevresi, ağız kenarlarına sürülmesi sakıncalıdır. Bu bölgeler bebeklerin hassas noktalarıdır ve bu bölgelere sürülmesi uygun değildir.
  • Alerjik bünyeli bebeklerde vicks BabyRub kullanımı öncelikle test edilerek kullanılmalıdır.
Hamilelikte vicks kullanılır mı adlı makalemizde hamile annelerin vicks kullanımını, bebeğe zararı olup olmadığını detayları ile anlattık.Hamilelikte ve bebeğiniz doğduktan sonra kullanacağınız her şey çok önemli ve bebeğin sağlığı için dikkat edilmesi gereken şeylerdir. Bu yazıyı okumaya vaktinizi ayırdığınız için sorumluluk sahibi bir ebeveyn olduğunuzu düşünüyoruz. Bebeğinizin sağlıkla büyümesi dileğiyle kendinize iyi bakın. Sitemize destek olmak için yorum yapabilirsiniz.

    74 yorum:

    1. Bu urun yeni çıktı doğru dugun hiç bir yerdeaciklamasini bulamadım.urunun açıklamasını ararken gördüm sitenizi.cok mutlu oldum.bebegim için kullanıp kullanmamakta tereddutlerimvardi.cok açıklayıcı yazmissiniz

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Detayları ile anlatmaya çalıştık. BİZ TEŞEKÜR EDERİZ. Eğer sormak istediğiniz bir soru olursa lütfen sorun. Her konuda size yardımcı olmaya çalışırız.

        Sil
      2. Gunde kac kez surebiliriz bebegim8ze

        Sil
      3. Akşam yatmadan, gün içerisinde de bir kaç sürebilirsiniz.

        Sil
    2. Teşekkürler açıklamalar için.
      Aradığım bilgiye ulaştım.

      YanıtlaSil
    3. Engin ÖZTÜRK2 Haziran 2018 01:51

      Gerçekten yengemin kuzenim için bu tarz bir merhem araştırmamı söylemesi üzerine yazınızı gördüm. Yazıyı inceleyip nasıl kullanmamız gerektiğini öğrendikten sonra yengem için merhemi alıp verdim. Gerçekten kuzenimin çok hoşuna gittiğini ve onu rahatlattığını söyledi. Teşekkürler.

      YanıtlaSil
    4. hersey ıyı guzelde bebek ılk altı ayında gaz sancısı cekıyo zaten bu kremde altı ayı dolduran bebek ıcınmıs yenı doganlar ıcın de kullanılsa ıyı olurdu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok doğru söylüyorsunuz yeni doğan bebeklerin gaz sancısı çok oluyor rahatlatmak için lavanta yağı ayaklarının altını ve karnını ovmanızı tavsiye ederiz.Çok az miktarda olmalı dikkat etmelisiniz.

        Sil
    5. Benim bebeğim 3 aylık vicks babyrup aldım sadece ayaklarının altına az miktrda kullansam sıkıntı olurmu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bebekler için altı ay denmiştir. İsterseniz çok az miktarda kullanabilirsiniz.

        Sil
    6. 4 aylik bebegim için vicks babyrup kullanabilirmiyi gazi çok fazla

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Üretici firma 6 aydan önce kullanılması sakıncalıdır uyarısı yapmış. Ama klinik deneylerde bir sakınca bulunamamıştır. İçerisinde vazelin ve bebekler için zararlı olamayacak doğal yağlar var. Sıkıntı olucanı düşünmüyorum.

        Sil
    7. Benim bebeğim 1aylik gazı çok olduğu icin baby rabu karnına bilmeden bi kaç kere sürdüm açana sorun olurmu?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tamamen doğal içerikli bir ürün korkmayın bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Siz genede 6 aylık olana kadar kullanmayın. Bu tamamen önlem amaçlı söylenen bir durumdur. Yoksa içerisinde hiç bir zararlı madde yoktur. Bebek cildi hassas yapıda olduğu için bebeğinizin cildine zarar vermesin diye önlem amaçlı söylenen bir durumdur. Bebeğinizin cildinde bir sorun olmamış ise korkacağınız hiç bir şey yoktur.

        Sil
    8. Günde kaç kere kullanabiliriz onu da söylerseniz sevinirim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Banyo sonrasında rahatlatmak amaçlı,akşamları uyumadan önce sürün. Günde 2 kez ve ihtiyaç olursa kullanabilirsiniz.

        Sil
    9. Benım oglum 4 aylık kullana bilir mıyım acabq

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İçeriği tamamen doğal yağlardan oluşmaktadır. Fakat üretici firma 6 ayını geçmiş olan bebekler için uygundur demiştir. Bu tamamen önlem amaçlı konulan bir madde olsa da siz genede altı ayını geçmeden kullanmayınız. Çok sıkıntılı ve huzursuz olduğunda bebeğinizi rahatlatmak amaçlı bir iki kere kullanmanızda kendi adıma bir sakınca görmesem de bu tamamen sizin tercihinizdir. Sizi yanlış yönlendirmek istemeyiz. bebeğiniz ve size sağlıklı bir ömür dileriz.

        Sil
    10. benim oğlum 26 aylık burnunun kenarına babyrub sürdüm sonra yazıyı görünce sildim ama içim rahat etmedi bir sıkıntı olurmu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bir bebek için burun kenarlarına sürülmesi uygun değildir. İnce deri olduğu için rahatsızlık verebilir. Çok iyi yapmışsınız silmekle. Hemen silmişsiniz zaten bir sakıncası olabileceğiniz sanmıyorum. Önlem için söylenenler tamamen tedbir amaçlıdır. Yoksa içeriğinde bebeklere zarar verebilecek bir madde bulunmamaktadır.

        Sil
    11. Ben şuan ilk defa kullandım oglum 6 aylık normalde cok huzursuz bir cocuk ama masaj yaptim bi güzel kendi kendine uyuya kaldi bence baya etkili bi krem cunku inanın cok huysuz ve huzursuz bi bebek kendi kendine uyumasi cok ilginç teşekkürler babyrub😍

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sizin adınıza çok sevindik. Dediğiniz gibi çok faydalı bir krem. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

        Sil
    12. Merhana bende kullaniyorum gercekten cok iyi birun akintisi var bebegimin 11 aylik ayni anda gogsune sirtina ve ayaklarinin altina kullanilabilirmi acaba yoksa tek bir bolgeyemi ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Burun kenarı gibi yüzde hassas deri üzerine sürmeyin lütfen. Aynı anda ayak altına, sırta ve göğse sürülebilir. Sürülmesinde bir sakınca yok. Geçmiş olsun, acil şifa dileriz

        Sil
    13. Her akşam uygulanmasında bu sakınca varmi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hiç bir sakınca yok. Gerek görülür ise günde 2-3 kez uygulanabilir.

        Sil
    14. Kızım 3 yasında çok kotu öksürüğe doktor ör da götürdükleri hıc bı ilaç fayda etmıyo balgamlı öksürüğü var gece hıc uyumuyo hatta oksurugune boğularak kalkıyo bazen kusuyo bu iyi gelırmı gerçekten öksürüğü kesekr mı yoksa sadece yatısdırırmı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tarif ettiğiniz öksürük ciddi bir öksürük tipidir. Mutlaka başka bir doktora da gitmelisiniz. Vicksin iyileştirici etkisi vardır. Akşam yatmadan önce ayaklarının altına sürebilirsiniz.

        Sil
    15. Kızım için aldım kullanıyorum çok çok güzel kullanmadan önce geceleri devamlı uyanırdı şimdi ise gece 1kez uyanıyor herkese tavsiye ederim tabiki 6aydan büyük bebekler için teşekkür ederim vicsk babyrub

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tamamen doğal içerikli memnun kalmanıza sevindik.

        Sil
    16. Bende bugün aldım babyrup ama içindekiler kisminda petrolatum paraffinium liquidum görünce tereddüt ettim kullanmakta cesaret edemiyorum.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok dikkatli bir annesiniz öncelikle sizi tebrik etmek isterim. Petrolatum paraffinium liquidum maddesinin anlamı petrolden üretilmiş demektir.Vicksin içeriğinde vazelin vardır. Vazelin ise ham petrolden elde edilmiş mineral bir yağdır. Bulunuş öylüsü ve faydalarını okumak için lütfen vazelinin faydalarını yazdığımız makalemizi okursanız size çok yardımcı olur. Aklınızdaki tüm soruları da yok edecektir. Hiç bir zararı yoktur aksine neredeyse tüm kremlerin ana maddesidir. Antiseptiktir ve içeriği yara iyileştirici etkiye sahiptir. Makalemizi okumanızı öneririm çok faydalanacaksınız. Vazelinin faydaları.

        Sil
    17. Ayakların altına sürüp çorap giydirirsek olurmu bu şekilde yapıldığını duydum ama emin değilim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok doğru bir yöntemdir. Özellikle bebekler öksürürken bu yöntemi mutlaka yapmalısınız. Öksürük şikayeti için bire bir bir yöntemdir. Ayaklarının altına vicks sürün ve çorabını giydirerek yatırın. Geçmiş olsun

        Sil
      2. Benim 1 aylık oğlumun hem öksürüğü hem burun tıkanıklığı var geciremedim bir türlü ne yapmalıyım

        Sil
      3. Bir ay için uygun değildir. Firma altı ayı geçen çocukların kullanmasını önermektedir. Geçmiş olsun.

        Sil
    18. Gerçekten yazınız gayet açıklayıcı hiçbir site de böyle güzel yazılmamış yeni aldım bir yaşında kızıma burnu tıkalı inşallah iyi gelir sağolun

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok geçmiş olsun. Yüz bölgesinde burun kenarlarına sürülmesi sakıncalıdır. Dikkat edin lütfen . Güzel sözleriniz için çok teşekür ederiz. İnşallah fayda görürsünüz.

        Sil
    19. Bebegim 7 aylik ben gogsune baby rub sürerken ani bi hareketle elini kreme daldirip agzina goturdu ellerini ağzının kenarlarini hemen yikadim ama bisey olurmu az bi miktar yuttuysa

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İlk dört saat içerisinde ateş, kusma, ishal, karın ağrısı gibi reaksiyonlar göstermemiş ise bebek ilaç yutmamış demektir. Bitkisel içerikli olsa da vicks de bir ilaç dikkat etmek gereklidir.

        Sil
    20. Benim bebegim premeture dogdu 7,5 aylik dogdu suanda 4 aylik kullanmamda sakinca olurmu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Gününden önce doğan bebeklerin çok daha özenle korunması gereklidir. Üretici firma 6 ayını geçen bebekler için uygundur demiştir. Tamamen doğal bir ürün olmasına rağmen bunu tedbir amaçlı söylemekteler. Kullanmak tamamen sizin tercihiniz.

        Sil
    21. Benim bebeğim 3 aylık acaba hangi bölgelerinde kullanabilirim, birazda grip ve öksürüğü var.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok geçmiş olsun. Altı ayını geçmeyen bebekler için uygun değildir. Tamamen doğal olmasına rağmen tedbir amaçlı tavsiye edilmemektedir. Çok öksürüyor ise ayak altına masaj yaparak sürülmektedir.

        Sil
    22. bende çok sevdim babyrup cok guzel bebegim uyumuyodu ilk defa hic gece kalkmadi 14 aylık cok memnunum iyiki almişim cok sevdum soğuk algınlığinı geçirdi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Menun olmanıza çok sevindik. Her şey bebeklerimizin sağlıklı olabilmesi için...

        Sil
    23. Bebeğim 1.Buçuk aylık cok gazı var 2 gün once aldik ayaklarinin altina sürdüm karnina sursem bi zararı olur mu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sürmenizi tavsiye etmiyoruz. Bebeğiniz daha çok küçük. Firma altı ayını geçen bebeklerin kullanabileceğiniz söylemektedir.

        Sil
    24. Benim oğlum 30 aylık sürekli öksürüyor hava veriyoruz bronşiti var bugün aldım baby rup ayaklarinin altına surdum ve göğsüne azıcık şurup masaj yaptım bi sorun olur mu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Olmaz aksine çok faydalı olacaktır. Kullanmaya devam edin. Bronşit ağır geçirilen bir hastalıktır. İhmal edilmemeli ve tamamen geçene kadar özenle tedavisi yapılmalıdır. Çok geçmiş olsun.Bir sorun olursa bize yazın lütfen

        Sil
    25. Merhaba 9 yaş için bu krem uygunumdur

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Dokuz yaş için de kullanılabilir. Vicks normal de dokuz yaş için uygundur. İki ürünü de kullanabilirsiniz.

        Sil
    26. Oglum 3 yaşında ve öksürüğü var bu krem fayda eder mi ilac kullanmiyor da

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok geçmiş olsun.Akşam yatmadan ayaklarının altına sürüp çorabını giydirerek yatırın. Burun kenarlarına vicks babyrub kermi sakın sürmeyin. çocukların burun ve yüz çevresine sürülmesi önerilmemektedir. Evet faydasını görürsünüz. Öksürüğü bir iki gün içerisinde geçmezse mutlaka doktora gitmenizi tavsiye ederim. Bu arada ateşlenirse hemen götürün. Virüs salgını var ve tehlikeli. Özellikle çocukları çok etkiliyor. Lütfen ihmal etmeyin. İnşalllah çok kısa sürede bir şeyi kalmaz. Çok geçmiş olsun.

        Sil
    27. Merhaba benim oglum 4 yasinda cok oksuruyo atesi vardi agri kesici surup icirdim 3 tatli kasigi balli zencefil sonra vicks baby rup surdu sirt gogus ve ayak altina uyuttum hepsini ust uste kullandim bir sakincasi olurmu acaba 😔

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kamile hanım çok geçmiş olsun. Çok güzel bir tedavi uygulamışsınız. Ballı zencefili bir tatlı kaşığından fazla içirmeyin. Üç tatlı kaşığı 4 yaşındaki bir çocuk için ağır gelebilir. Maalesef çok büyük bir salgın var. Eğer ateşi düşmezse hemen doktora götürmenizi tavsiye ederim.

        Sil
    28. Yorumlar ayrıca yaptığımız açıklamadan sonra almaya karar verdim benim kiziminda oksurugu var burnu tıkalı doktora gittik ama bunu da kullanicam rahatlatmak amaçlı inşallah iyi gelir kuzuma

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok geçmiş olsun inşallah fayda görürsünüz.

        Sil
    29. Bende cok memnumun babyrubtan harika bir etkisi var ama korktugum tek nokta atesi varken surmek zararli etkilermi atesini arttirirmi?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. İçerisinde ateşlendirme etkisine sahip hiç bir madde bulunmamaktadır. Mentol rahatlatıcı etkiye sahip olduğu için fayda da sağlayabilir.

        Sil
    30. Merhaba ben daha bu ürünü yenı aldm ve kullanım talimatini okudum hala tereddütteyım.. Bi kadın cocuguna sürmüs vicks ve cocık bunu kaldıramamıs ölmüş Bı ara haberlerede çıkmıştı. Ben aldm ama henuz süremedim.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz. Vicks babyrub bebekler için özel üretilmiştir. İlk deneme de mutlaka alerjisinin olup olmadığına bakılmalıdır. Buhar makinesine konulmamalıdır. Altı ayını geçmemiş bebeklere kullanmamalıdır. Kullanma talimatlarına uygun kullanılması önemlidir. Yüz, dudak kenarı, burun kenarı ve göz çevresine sürülmemelidir. Büyüklere sürülen vicksin ise 2 yaşın altı çocuklarda kullanımı sakıncalıdır. Kullanma talimatlarına uygun kullanılmazsa her ilaç zararlıdır.

        Sil
    31. Bebegim 1 buçuk yasinda hic uyumayannn bir bebek gece 4 e kadsr ayaktaa ilaç kullanıyorum öksürük icin ayaklarına sürmemde sakıncası olur mu gercii korkuyorum ama 2 aydir duruyor evde

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tabiki sürebilirsiniz. Bu ürün bebekler için üretilmiş bir ilaçtır. Bebeğinbizin yaşı gereği kullanmanızda hiç bir sakınca yok.

        Sil
    32. Benim oğlum 2yasinda bademcik ve geniz eti var ve bu yüzden sürekli burnu akiyor kullansam fazlasını gorurmuyum ve nasil kullanmaliyim simdiden tesekkur ederim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tuğba Hanım çok geçmiş olsun. Oğlunuz nefes almakta zorluk çekmektedir. Oğlunuz için çok faydalı olacağına inanıyoruz. Sakın burun kenarlarına ve yüz bölgesine sürmeyin. Akşam yatmadan göğsünün üzerine yada sırtına sürerek gece rahat nefes almasını sağlayabilirsiniz.

        Sil
    33. Bebeğim 22 aylık. Hırıltısı ve gece öksürüğü var. Az önce ilk defa kullandım hem ayagının altına hem sırtına hem göğsüne sürdüm. Ama şu anda korkuyorum aynı anda birden fazla bölgesine sürmesemiydim? Şu an çok rahat nefes alıp uyuyor.0

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hiç bir zararı yok.Bebeğiniz rahatlamış daha rahat nefes almaya başlamış. Çok geçmiş olsun.

        Sil
    34. Tüm yorumları cevaplamışsiniz teşekkürler ilginize merak ettiğim herşeyi öğrendim zaten hemen gidip alacagim

      YanıtlaSil
    35. benim kızım da yeni 6 aylık oldu sürekli burnu tıkalı geniz eti olabilir dediler ve geçmeyen 1 haftadır öksürüğü var ventolin nebul kullanıyoruz geceleri öksürürken uyanıyordı vıcks mükemmel bişey ben denedim çok rahat uyudu inş öksürüğede iyi gelir

      YanıtlaSil