Türkiye'de Yayınlanan Hint Dizileri - kadinvsaglik.com

Türkiye'de Yayınlanan Hint Dizileri

En Çok İzlenen Hint Dizileri

Hint dizileri ülkemizde en çok seyredilen yabancı dizilerin en başında gelmektedir. Yayınlandıkları dönemde insanları ekrana kilitleyen, en sevilen ve en çok izlenen hint dizilerini sizler için seçtik. Önceleri televizyon ekranlarında yabancı dizi olarak Amerikan dizileri egemenken şimdi televizyonlarda ve İnternet ortamında büyük çoğunlukla izlenmektedir. Herkesin severek izlediği Hint dizilerinde Türkçe dublaj olarak seyredilmektedir.

Hint Dizileri 2018

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk)
Bölüm Sayısı: 398
Türü: Dram, Romantik, Komedi
Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk)
Hindistan’da 'Is Pyaar Ko Kya Naam Doon' adıyla yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen dizi aynı zamanda Bollywood Yıldızları Barun Sobti, Sanaya İrani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta’yı gibi çok ünlü isimleri bir araya getiren harika bir yapımdır. Ülkemizde ise 'Bir Garip Aşk' adı ile yayınlanan dizinin hikayesinde Hindistan’ın küçük bir şehrinde orta halli bir ailenin kızı olan Khushi Kumari Gupta ve Delhi’de yaşayan zengin İş Adamı Arnav Sing Raizada’nın tesadüflerle başlayıp büyük bir aşka dönüşen hayat hikayeleri anlatılıyor.Bir garip aşk dizisi en çok seyredilen Hint dizileri arasında ve Dünya'ca ünlü bir dizidir.


Sapna Babul Ka Bidaai (Deli Divane)
Bölüm: 739
Türü: Romantik, Dram
Sapna Babul Ka Bidaai (Deli Divane)
Hindistan'da 'Sapna Babul Ka Bidaai' adıyla yayınlanan televizyon serisi, Bollywood’un en başarılı Hint dizileri yapımlarından olan ve  ülkemizde de Deli Divane adıyla ekrana gelmiştir. Toplamda 739 bölümden oluşan bu dizi aynı zamanda bir çok prestijli ödülün de sahibidir. Birbirinden başarılı isimleri de bünyesinde barındırarak her izlendiğinde insanları ekrana kilitlemeyi başarmıştır. Mutlaka izlemeniz gereken en iyi Hint dizileri  önerilerinden biri olarak karşımıza gelen Deli Divanenin kısaca hikayesi şöyledir. Sadhana çok güzel ve iyi bir kızdır ve ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile yaşamaya başlar. Bir yandan da Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaya devam eder. Alekh iyileşme göstermekte olduğu için annesi Vasundhara, oğlundaki gelişmeleri gördükçe Sadhana’ya olan güveni artar ve ondan oğlu ile evlenmesini, devamlı yanlarında kalmasını ister. Vasundhara’yı kırmak istemeyen Sadhana, kararsızlıklarına rağmen ailesi için teklifi kabul eder ve işte o günden sonra hayatı tamamen değişir. Hint dizileri arasında unutulmaz bir yere sahip diziler arasında en başlarda gelmektedir.


Qubool Hai (Zor Sevda)
Bölüm:856
Türü: Romantik Drama
Qubool Hai (Zor Sevda)
Hindistan'da Qubool Hai ismiyle yayınlan ülkemizde ise Zor Sevda olarak yayınlanan 5 başarılı senaristin yazdığı, bir çok ödüle sahip çok büyük bir yapımdır. Yapımcılığını Gül Khan’ın üstlendiği Qubool Hai (Zor Sevda), 856 bölüm süren 3 yönetmen tarafından çekilen, romantik ve dram konulu en iyi Hint yapımlarından birisidir. Zor sevdanın hikayesi ise şöyledir. Zoya, anne ve babasından ayrı Amerika’da büyümüş, kendi adetlerine uzak Batılı bunun yanında da çok iyi kalpli, çok temiz bir kızdır. Asaf ise dinine ve geleneklerine bağlı Hintli Müslüman bir ailenin oğlu olarak yetişmiş çok düzgün genç bir adamdır. Hindistan’a hiç görmediği anne ve babasını bulmak için gelen Zoya, hayatının aşkı yani Asaf ile karşılaşır. Zoya, Asaf’ın sert ve soğuk tavırlarına kızsa da ona aşık olduğunun farkına varır. Aşka inanmayan Asaf ise zamanla ona aşık olacaktır. En çok izlenen Hint dizileri arasında olan dizi bir çok ülkede seyredilmiş ve çok sevilmiştir.


Madhubala Ek Ishq Ek Junoon (Yalancı Bahar)
Bölüm:648
Türü:Romantik, Dram
Madhubala Ek Ishq Ek Junoon (Yalancı Bahar)
Hindistan'da Madhubala Ek Ishq Ek Junoonismiyle yayınlanan dizi ülkemizde Yalancı Bahar adı ile yayınlanmıştır. Dizinin hikayesi ise Rishabh Mohan Kundra” çok ünlü bir film yıldızıdır. Rishabh Mohan Kundra” çok zengin ama kaba, şımarık, küstah kötü yapılı biridir.“Madhubala Rish Kundra” ise onun tam tersi çok güzel, insani duygularla dolu ve adeta feleğin çemberinden geçmiş denilebilecek bir genç bir kızdır. Madhubala, bir film setinde doğmuş ve büyümüştür. Rishabm Mohan bir gün arabayla giderken Madhubala'nın amcasına çarpar ve kaçar. Kahramanlarımız bu şekilde tanışır ve birbirlerinden nefret ederler. Bu nefret neticesinde evliliği kadar giderler fakat sonrasında bu nefretten bir aşk doğmaktadır. Çok sevilen Hint dizileri arasında en çok sevilenlerdendir.

Saraswatichandra (İki Yabancı)
Bölüm: 444
Türü: Dram, Romantik
Saraswatichandra (İki Yabancı)
Hindistanda Saraswatichandra ismiyle yayınlanan dizi burada İki Yabancı ismi ile yayınlandı ve çok sevildi. İnsanları televizyona kilitleyen dizi de Saras ve Kumud'ın aşkları konu alınıyor. Saras çok zengin bir ailenin oğludur ve Kumud'la görücü usulü evlenirler. Bu evlilikten memnun olmayan Saras ayrılır ve Kumad ise mecburen bir mantık evliliği yapmak zorunda kalır. Saras yaptığı hatanın farkına varır ve kendisine ruh ikizi kadar benzeyen karısını yeniden elde edebilmek için bir sürü yola girer, fakat hayat onların bir araya gelmemeleri için değişik oyunlar içerisindedir. Hint dizileri arasında en çok değişik ülkelerde yayınlanan diziler arasındadır.

Rang Rasiya (Sensiz Olmaz)
Bölüm:192
Türü: Romantik Dram
Rang Rasiya (Sensiz Olmaz)
Bollywood’un yıldızlarından Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın baş rollerini paylaştığı Sensiz Olmaz (Rangrasiya) dizisi annesi ve babası olamayan fakir bir köylü kızı olan Parvati ve annesinden ayrı büyümüş disiplinli bir asker olan Rundra arasında yaşanan ihtiraslı aşkı anlatacak. Poro'nun anne ve babası bir kazada ölürler ve o otobüste Rudraylada karşılaşmışlardır. 15 yıl geçer ve Rundra bir sınır subayı olmuştur ve bir gece tam da Paro'nun düğününün olduğu gece yolları tekrar kesişir ve bir sürü olay da peşlerinden gelir. Aralarında çok güzel bir aşk oluşur ve bu aşkı bu dizi çok güzel bir şekilde vermiştir. En sevilen Hint dizileri arasında ilk sıralarda olan dizi yayınlandığı tarihte ve bir çok ülkede çok ilgi görmüştür.

Ishq Ka Rang Safed (Aşkın Rengi Beyaz)
Bölüm: 300
Türü: Romantik Dram
Ishq Ka Rang Safed (Aşkın Rengi Beyaz)
Viplav’ın ailesi, gelenek ve göreneklerine son derece bağlı bir ailedir ve Viplov geleneksek biri değildir. Viplov'un hayatına çok güzel bir o kadar da masum bir kadın girer ama bu kadının da hayatında Viplav'dan önce bir evlilik olmuş ve kocası ölmüştür. Dul olan Dhaani ile Viplav aşık olsalar da aileler ve çetrefilli olaylar yüzünden bir sürü şey yaşarlar. Hint dizileri arasında en fazla ülkede seyredilen diziler arasındadır.

Uttaran (Kördüğüm)
Bölüm:1296
Türü: Romantik Drama
Uttaran ( Kördüğüm)
Tapasya ve Icha aynı evde büyüyen iki arkadaştır. Tapasya evin hanımının kızı, Icha ise hizmetçisinin kızıdır. Aralarındaki bu sosyal kimlik hiç bir zaman dizi içerisinde unutulmayacak ve Tapasya her fırsatta Ichayı ezecektir. Icha çok ünlü ve tanınmış genç bir adamla evlenmek üzeredir ama Tafasya onun yerine geçmek ve Ichanın evleneceği genç adamla evlenmek ister ve başarır. Bu evlilik iki tarafı da mutsuz etmektedir ve genç adam onunla olan evliliğini bitirmek ister. Tapasya hamile olduğu yalanının uydurarak evliliğin bir müddet daha uzamasına neden olur. Ama çocuk başkasındandır. Asıl çocuğun babası ve Tapasya'nın birlikte olduğu genç adam da çocuğunu kimseye bırakmayacak ve Tapasya'nın peşine düşecektir. Bir türlü kavuşamayan Icha ile Vir sonunda kavuşsalar da onları çok daha kötü olaylar beklemektedir. Türkiye'de en çok izlenen Hint dizileri arasında en çok sevilenlerindendir.


Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela)
Bölüm: 522
Türü: Romantik Dram, Macera
Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela)
Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatlarında yaşadıklarını anlatan bu dizi verildiği dönemde her kezi ekrana kilitlemiştir. Türkiyede yayınlanan hint dizileri arasında çok sevilen diziler arasındadır.

Beintehaa (Benimsin)
Bölüm: 235
Türü: Romantik Drama
Beintehaa (Benimsin)
Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürürken, tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Hayat görüşleri birbirinden çok farklı iki gencin, birbirleri ile kesişen yolları ve her seferinde ettikleri kavgalarla zıt iki karakterin birbirine olan aşkı konu alınan dizi verildiği dönemde her kezi ekranlara kilitlemiştir. Benimsin dizisi en beğenilen hint dizileri arasındadır.

Kumkum Bhagya (Ah Kalbim)
Bölüm: 350
Türü: Romantik Drama
Kumkum Bhagya (Ah Kalbim)
En çok izlenen Hint dizilerinden olan Ah kalbimin konusu zıt karakterdeki iki genç kızın en büyüğü çok sorumluluk sahibi genç bir kızdır. Anneleri onları çok zorluklarla büyütmüştür ve genç kız bunun farkındadır. Küçük kardeş olan Bülbül ise aklı bir karış havada Rockstar olan Abhi’nin de hayranıdır. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmamakta ve onunla devamlı kavga etmektedir. Bu kavgaların sonunda aslında büyük bir aşk doğacaktır. Birbirlerine aşık olan iki genç bu aşkı kendilerine bile itiraf edemezler ve çevrelerindeki kötü niyetli kişiler tarafından devamlı engellenmektedirler. Abhi ile evlenmek isteyen kötü niyetli bir kasın ve Abhi'nin kötü kalpli kız kardeşi onlara değişik planlarla oyunlar kurmaktadır. Hayatları defalarça tehlikeye girerek çok zor oyunlardan kurtulmayı başaran iki genç acaba sonunda birleşebilecekmidir. Türkiye'de yayınlanan Hint dizileri arasında en çok sevilen ve seyredilen dizler arasındadır.

Yeh Hai Mohabbatein(Aşk Bu)
Bölüm: 1260
Türü: Romantik Dram
Yeh Hai Mohabbatein(Aşk Bu)
Yeh Hai Mohabbatein (Aşk Bu) dizisi baş rollerini Divyanka Tripathi ve Karan Patel oynamaktadır ve ekrana verildiği dönemlerde çok severek izlenmiştir. Divyanka Tripathi‘nin hayat verdiği Ishita Iyer bir diş doktorudur ve Ishita çocuğu olmayan bir bayandır. Babası ile birlikte yaşamaktadır ve Ishita Iyer’in ablası Vandita ise kolejli bir öğretim görevlisi olan Bala ile evlidir. Dizide Roman ise kızıyla yaşayan bir genç adamdır ve Ishita'le yolları kesişir ve aralarında bir aşk doğar. Aşk bu en çok izlenen hint dizileri arasındadır.

Tayvan Dizileri hakkında yazdığımız dizi önerilerimiz ilginizi çekebilir.

Japon Dizileri hakkında yazdığımız dizi önerilerimiz ilginizi çekebilir.

Tarihi Cin Dizileri hakkında çok geniş bir dizi önerisi verdiğimiz makalemiz ilginizi çekebilir. Okumanızı tavsiye ederiz.

Tayland Dizi önerilerimiz çok beğenilerek izlenmektedir.

Tarihi Kore Dizileri ile ilgili makalemiz ilginizi çekebilir.

Dizi önerileri bölümümüzde Hint dizileri gibi daha bir çok ülke dizisi bulunmaktadır. Değişik ülke dizileri hakkında bilgi almak ve dizi önerileri için bakabilirsiniz. Yorumlarınızı, düşüncelerinizi ve yazmamızı istediğiniz dizileri yorum gönder kısmına yazarsanız bizleri çok mutlu edersiniz.

Hiç yorum yok