Tayvan Dizileri - kadinvsaglik.com

Tayvan Dizileri

Tayvan Dizileri Önerileri

Ülkemizde Tayvan dizilerini izleyen kişi sayısı son zamanlarda büyük ölçüde arttı. Bizde sizlere en iyi Tayvan dizisi önerilerini yapmak için tamamlanmış Tayvan dizilerini araştırdık. Umarım Beğenirsiniz.

En iyi Tayvan dizileri önerilerine eklenmesini istediğiniz dizi varsa yorumlara yazarsanız en kısa sürede makaleye eklemesini yaparız.

Tamamlanmış Tayvan Dizileri

Refresh Man

Türü: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 17
Refresh Man - Tayvan Dizileri
Refresh Man Konusu
Ji Wen Kai ile Zhong Yu Tang aralarında tatlı komik bir rekabet vardır. Sürekli Yu Tang kazanır güzel bir işi vardır. Wen Kai kötü işlerde çalışmış hatta yurt dışında çalışmak zorunda kalmıştır. Yu Tang ın çalıştığı kozmetik firmasında mali sıkıntılar baş gösterince efsanevi müdür olarak Wen Kai gelir. Yu Tang artık hep üstün olduğu Wen Kai nin sekreteri olarak emrinde çalışmak zorunda kalacaktır ve bu durumdan hiç memnun olmayacak.

Angel 'N' Devil

Türü: Fantastik, Gizem, Okul
Bölüm Sayısı: 26
Angel 'N' Devil - Tayvan Dizileri
Angel 'N' Devil Konusu
Kızlar topluluğunun özel güçleri vardır ve kötülüklere karşı savaşmaktadır. İçlerinden biri öldürülür. Kötülere karşı savaşırken bir yandan da kendi kötülükleriyle yüzleşeceklerdir.

Back To 1989

Türü: Bilimkurgu, Romantik, Gençlik
Bölüm Sayısı: 21
Back To 1989 - Tayvan Dizileri
Back To 1989 Konusu
Chen Che borsacıdır oldukça da zekidir. Babasının ölümüyle alakalı şüpheleri vardır. Kaza geçirir ve zaman yolculuğuna çıkar geçmişe gider. Olaylar gelişir bir yanda annesinin babasının mutluluğu bir yanda gelecekteki hayatı vardır ve bir seçim yapacaktır.

Behind Your Smile

Türü: Romantik
Bölüm Sayısı: 19
Behind Your Smile - En iyi Tayvan dizileri
Behind Your Smile Konusu
Lei Xin Yu iyi biridir annesi dolandırıcılıkla suçlanır. Zhao Yi Ting soğuk biridir ve arkasından Lei Xin Yu nun kuyusunu kazmaktadır. Zhao Yi Ting zamanla kızımıza aşık olacaktır.

Bromance

Türü: Romantik, Gençlik, Macera, Aksiyon
Bölüm Sayısı: 18
Bromance
Bromance Konusu
Pi Ya Nuo, dolandırıcı bir medyum yüzünden 25 yıl erkek olarak yaşamak zorunda kalmıştır. Du Zi Feng ile kan kardeşi olurlar. Artık 25 yıl dolmaya yaklaştıkça Pi Ya Nuo seçim yapması gerekecek kız olarak mı yoksa Du Zi Feng kan kardeşi olarak mı yaşamayı seçecek.

Devil Beside You

Türü: Romantik, Gençlik, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 20
Devil Beside You
Devil Beside You Konusu
Qi Yue ile Yuan Yi aralarında bir aşk başlar ama aralarında büyük bir engel vardır. Qi Yue annesiyle Yuan Yi nin babası evlenecek. İşler iyice karışacaktır bu büyük engeli nasıl aşacaklardır?

Fall İn Love With Me

Türü: Romantik, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 20
Fall İn Love With Me
Fall İn Love With Me Konusu
Lu Tian Xing ve Tao Le Si karşılaşmalarında birbirlerinden hiç hoşlanmazlar. Lu Tian Xing kendini farklı bir isimle tanıtıp başka biriymiş gibi rol yapar ve aralarında aşk başlar.

Just You

Türü: Romantik, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 21
Just You
Just You Konusu
Qi Yi, Sert bir patrondur. İş yerinde aşka karşıdır. Kızımız ise saf iyi kalplidir Qi Yi'nin iş yerinde çalışmak ve onun evinde yaşamak zorunda kalmıştır. Kızımız Qi Yi'yi yumuşatabilecek midir?

Marry Me, Or Not

Türü: Romantik, Komedi, Gençlik
Bölüm Sayısı: 15
Marry Me, Or Not
Marry Me, Or Not Konusu
Biri işinde çok iyi ve ayrıntı delisi diğeri evliliğe inanmayan bir boşanma avukatı bu ikili bir ilişki yürütebilir mi?

Miss İn Kiss

Türü: Romantik, Okul, Gençlik
Bölüm Sayısı: 39
Miss İn Kiss

Miss İn Kiss Konusu
Xiang Qin okulun en zeki çocuğu tarafından reddedilir ve evlerini kaybederler babasının eski bir arkadaşının evine taşınmak zorunda kalırlar. Evde onu küçük bir sürpriz bekliyordur.

Moon River

Türü: Romantik, Okul, Gençlik, Aksiyon
Bölüm Sayısı: 30
Moon River
Moon River Konusu
Ming Xiao Xi, Kung Fu'daki başarısı sonucu zenginlerin okuluna kabul ediliyor. Zengin öğrenciler ondan nefret etmeye başlıyor. Ming Xiao Xi herkesle arasını düzeltip okulda kalmayı başaracak mı?

Prince of Wolf

Türü: Romantik, Fantastik, Macera
Bölüm Sayısı: 18
Prince of Wolf Konusu
Günümüz tarzanı Du Zhe Ming küçükken ormanda kaybolur ve kurt sürüsüne katılır büyür. Mi Mi fotoğraf çekmek için ormana gider ve karşılaşırlar. Du Zhe Ming onun kurt eşi olduğunu düşünür. Kurt ile kuzunun aşkı sonu sizce nasıl bitecek?

School Beautys Personal Bodyguard

Türü: Romantik, Komedi, Aksiyon, Okul
Bölüm Sayısı: 24
School Beautys Personal Bodyguard Konusu
Lin Yi, Özel güçleri olan bir korumadır mükemmel derecede savaş sanatları biliyordur. Chu Meng Yao se zengin bir adamın şımarık kızıdır. Artık bu kızın koruması olan Lin Yi onunla aynı okula gitmek zorunda kalır kızımız korumayla gezmek istememektedir. Çok komik bir dizidir Meng Yao zamanla Lin Yi den hoşlanmasını izlerken bol bol güleceksiniz.

Because of You

Türü: Gençlik, Müzikhal, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 22
Because of You Konusu
Sun Fan dizimizin baş rol oyuncusunun tek hayali çok ünlü bir yıldız olmaktır. Küçük roller oynayan bir rublör olarak hayatını geçirmektedir. Ünlü bir şarkıcı olan Fang Zi Hao kız arkadaşını çalmaya çalışdığı ile onu suçlar. Aralarında bu sebeple bir kavga çıkar. Ünlü şarkıcının hayranı olan Yu You Tong bu sebeple Sun Fan'a karşı bir savaş açar. Onun hışmına uğrayan genç adam bulunduğu durumdan nasıl çıkacağını bilemez. Yu You Tong ona internet üzerinden onunla döğüşmesini ister ve ona savaş açar. Yu You Tong onu mahvetmek isterken planları ters teper çünki Sun Fan çok iyi bir döğüşcüdür. İnternet üzerinden gelişen bu savaşla bir gecede Sun Fan ünlü olur ve her kez onu konuşmaya başlar. Gençlik tayvan dizileri arasında çok sevilen dizi, yayınlandığı tarihten itibaren bir çok ülkede de çok ses getirmiş diziler arasındadır.

Tayvan dizilerini anlatan makalemizi beğendiyseniz birde tarihi Japon dizilerini anlatan Makalemizi mutlaka okuyun.

6 yorum:

  1. ben dee proud of love izlemiştiim :)

    YanıtlaSil
  2. Cevdet karasu9 Ocak 2018 23:49

    Çok güzel ve açıklayıcı tanıtmışsınız.sitenizi vok beğendim.

    YanıtlaSil
  3. Çağrı Tepe10 Ocak 2018 21:15

    Tayvan dizileri hakkında detaylı tüm bilgilere sayenizde kolay bir şekilde ulaştım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Ayşe akderen11 Ocak 2018 01:05

    Ne kadar çok dizileri varmış ben yeni öğrendim.hic tayvan dizisi izlemedim.

    YanıtlaSil
  5. Pek izlemedim genelde aşk oluyor konuları

    YanıtlaSil
  6. Listenizi çok beğendim.bir kaç tanesini izledim diğerlerininse konusunu merak ediyordum dizi önerileriniz harika cin dizileri de ilgimi cekti

    YanıtlaSil