Efsun Form Soğuk Detoks Çayı Nedi̇r? - kadinvsaglik.com

Efsun Form Soğuk Detoks Çayı Nedi̇r?

Efsun Form Soğuk Detoks Çayı yepyeni bir form çayıdır. Efsun Form Soğuk Detoks Çayı, metabolizmayı hızlandırır ve şekerli gıdalar tüketme isteğini en aza indirir ve bunun yanı sıra tokluk hissi verir ve otomatik olarak az yemek yemeye başlayan kişiler kilo vermeye başlar. Efsun form çayı, içeriğinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde serbest radikal olarak bilinen kirleticilerin, ağır metallerin, toksinlerin, buhar gazlarının vücuttan atımına yardımcı olur. Efsun Form Soğuk Detoks Çayı kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelere daha fazla oksijen ve besin gitmesini sağlar.

Efsun Form Soğuk Detoks Çayı, düzenli kullanıldığında oldukça faydalıdır. En önemli faydası da hiç şüphesiz kilo verdirmesidir. Form çayları kullanılırken kalori alımını azaltmak ve daha çok hareket etmeye özen gösterilmelidir. Buna destek olarak form çayı kullanılması vücudun yağ yakmaya başlamasını sağlar. Fakat form çayları bitkisel olduğu için herkeste hemen aynı etkiyi göstermez.
efsun form soğuk detoks çayı

Detoks Çayının Soğuk Olması Etki Oranını Değiştirir mi?

Form çayları soğuk olarak tüketilse de etkisi azalmıyor. Efsun Form Soğuk Detoks Çayı, soğuk su ile hazırlanan yaz ayları için ferahlatıcı bir çaydır. Yaz aylarında kış ve bahar aylarından daha çok sıvı alınması gerekir. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu sıvıyı sağlıklı bir şekilde almak ve şifalı bitkilerden faydalanmak için form çayları yaz aylarında soğuk olarak tüketilmelidir. Uzmanların önerisi bu şekildedir. Kışın da ılık su ile içilmesi tavsiye edilmektedir.

Dünyada bir trend haline gelen form çayları sıcak veya soğuk olarak tüketilmekte ve bu tüketim de giderek artmaktadır. Mesela Almanya’da poşetli form ve meyve çayları, normal çay pazarının %75’ini oluşturmaktadır.

Efsun Form Soğuk Detoks Çayının Faydaları

Efsun form soğuk çayın faydaları, sıcak olarak hazırlanan form çayı ile aynıdır. Bu faydaları arasında kişilerin en çok işine yarayan kilo vermeye yardımcı olmasıdır. Daha hızlı kilo vermek için günümüzde form çayları yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu form veya detoks çaylarının kilo vermeye etkisi iki farklı şekilde olur. Bazı form çayları metabolizmayı hızlandırırken aynı zamanda kalori yakımını teşvik eder. Bazıları da vücutta biriken yağların enerji olarak yakılmasına yardımcı olarak kilo vermeyi sağlar. 
efsun form çayı

Efsun Form Soğuk Detoks Çayının Faydaları Şu Şekildedir;

  • Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara yakalanma oranını düşürür.
  • Kan şekerini dengeleyerek tatlı krizine son verir. Bu şekilde de kilo vermeye yardımcı olur.
  • Vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlar.
  • Uyku düzeninin dengelenmesine yardımcı olur.
  • Metabolizmayı hızlandırır.
  • Hazımsızlık ve şişkinliği giderir. Ödemi attırır.
  • Tokluk hissi vererek diyet programını destekler.
  • Sindirim ve dolaşım sistemlerinin daha iyi çalışmasını sağlar.
  • Ruhsal olarak da kişiyi rahatlatır.
Efsun Form Soğuk Detoks Çayının içeriğinde yer alan bileşenlerin daha etkili çalışabilmesi için mutlaka aç karnına tüketilmesi önerilir. Bu çaydan etkili şekilde faydalanmak için yapılması gerekenler; aç karnına tüketilmesi, bu form çayını kullanılmaya başlanmasından itibaren günde 2-3 litre su tüketilmesi, diyet ve sporla birlikte tüketilmesi ve doğru olarak hazırlanıp içilmesidir.

Efsun Form Soğuk Detoks Çayını Kimler Kullanmamalı?

Form detoks çaylarının içeriği genelde bitkisel çaylardan ibarettir. Efsun form detoks çayı da bu form detoks çaylarından biridir. Efsun form detoks çayı, emzirme döneminde olan kadınlar, gebeler, kalp hastaları, tansiyon ve şeker gibi kronik hastalığı olanlar tarafından kesinlikle kullanılmaması gerekir. Çünkü bu form çayı, uykusuzluk, çarpıntı, huzursuzluk yapabilir.

9 yorum:

  1. güzel tanıtıcı bir makale olmuş gerçekten. ürünü araştırmaya devam ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tadı harika bir ürün. Ürünü 1 aydır kullanıyorum çok güzel sonuçlar elde ettim 1 aylık kilo kaybım şuan 7 kilo 550 gram oldu. Herkesin kullanabileceği yapımı kolay bir ürün tavsiye ediyorum kullananlarda tavsiye etsin mutlaka

    YanıtlaSil
  3. Memnun kalmanıza çok sevindik. Memnun olmayan kimseye denk gelmedik. Bitkisel bir içeriği olduğu için çok faydalı bir ürün.

    YanıtlaSil
  4. diyetle birlikte mi yoksa normal mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyetle birlikte tabiki çok daha etkili olabilir. Normal de içilirse çok faydalı bir çay. Her iki şekilde de kullanabilirsiniz.

      Sil
  5. tadı ve yaz ayına uygun soğuk bi' şekilde tüketiliyor olması benim açımdan çok iyi , 1 aylık süreçte metabolizmamıda hızlandırdığı için 8 kilo kadar bir kilo kaybım oldu 2. kutuyu sipariş ettim kullanıcıyla ilgi alakalarıda çok iyi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu 3 kilo gitti ve tadi harika kullanmaya devamm😇

    YanıtlaSil
  7. Harika bir çay 10 gün oldu kulkanalı 3 kilom gitti kullanmaya devam teşekkürler 😇😇😇😇

    YanıtlaSil
  8. Harikaaaaa süper tatla mükemmel zayiflama oldu teşekkürler efsun

    YanıtlaSil