Dolap Kullanımında Yükünüzü Hafifletecek Fikirler - kadinvsaglik.com

Dolap Kullanımında Yükünüzü Hafifletecek Fikirler

Düzenli evlerin en temel ihtiyaçlarından biri de dolaplardır. Mutfakta, yatak odasında, çalışma odasında ya da banyoda kullanılabilen çeşitli renk ve ebatlardaki dolap modelleri, yaşam alanlarını daha estetik ve kullanışlı bir hale getirir. Özellikle küçük evlerde pratik alan çözümleri sağlarken; geniş evlerde ise depolama alanının yanı sıra dekoratif bir ürün olarak da kullanılır.
yükü hafifleten dolaplar

Yükü Hafifleten Dolaplar

Yatak odalarında kullanılan, odaya uyumlu şık dolaplar eşyalarınızı organize etmek için harika bir çözümdür. Öyle ki nevresim, pike, çarşaf, uyku seti gibi ürünleri depolama imkanı tanır. Bunun yanı sıra kıyafet odaları için özel tasarlanan, bol çekmeceli ve bol gözlü gardırop modelleri, her yatak odasının demirbaş eşyaları arasındadır. Özellikle dar alanlarda kullanılan sürgülü dolap modelleri son derece işlevsel bir tasarım olarak karşımıza çıkar. Buna karşın uygun alan varsa, tercih edilebilecek gömme dolap çeşitleri de alanda ferahlık ve rahat hareket imkanı tanır.

Gardırop seçimi yaparken pek çok model arasında kararsız kalabilirsiniz. Öncelikle değerlendirmeniz gereken, gardırobu kullanacağınız alanın ölçüsüdür. Bu alan, gardırop boyutuna göre değerlendirilmeli, kiriş ya da kolon gibi çıkıntılar varsa konumlandırma açısından dikkate alınmalıdır. Örneğin, geniş ve ferah tavana sahip evler için büyük yapılı, üç kapaklı ve varaklı gardıroplar tercih edilirken; küçük alanlarda iki kapaklı sürgülü modeller ideal seçim olacaktır.

Yatak odası dışında salonda vitrin, konsol ya da TV altlığı olarak da kullanılan modeller, çalışma odalarında kitaplık; genç kızların odalarında ise kapaklı takı dolabı ya da ayakkabı dolabı formuna dönüşerek her alanda pratik çözümler sunuyor.
mutfaktaki en büyük yardımcı: dolap

Mutfaktaki En Büyük Yardımcı: Dolap

Mutfak dekorasyonun gözdesi tabii ki dolaplardır. Çeşitli renk, büyüklük, tasarım ve fonksiyonel kullanım sunan tarz bir mutfak dolabı, düzenin adeta baş kahramanıdır. Elektrikli ev aletleri, tencereler, tabaklar gibi pek çok mutfak araç ve gerecinin muhafazasını ve düzenini sağlayan modeller, kolaylık sağlamasının yanı sıra zarif tasarımları ile göz doldurur. Küçük ve dar alanlar için özel olarak üretilen modeller, istenildiği takdirde tezgah altı, buzdolabı üzeri, ankastre üzeri ve kombiyi kapatacak şekilde de dizayn edilerek, tüm alanları düzenli bir görsel ferahlığa kavuşturur.

Son dönemde sıkça kullanılan çok amaçlı dolap çeşitleri, mutfak köşelerinde uygun bir alana konumlandırıldığı gibi; geniş balkonlarda da kolay kullanım avantajı sunuyor. Özellikle raflı ya da çok çekmeceli olan ince uzun modeller bakliyat, kavanoz ve diğer ev eşyalarının organize edilmesi için ergonomik tasarım imkanı tanıyor. Bu alanlar için dış etkenlerden etkilenmeyen ve kolay temizlenebilen bir dolap tasarımının tercih edilmesi, özellikle ev hanımları için büyük kolaylık sağlıyor.

Dolaplar İle Banyolarda Hijyenik Ferahlık

Hijyen açısından önemli olan banyolar, farklı bir düzen tasarımını sizce de hak etmiyor mu? Nemli ortamda bulunan havlu ve bornoz çeşitleri, kişisel temizlik malzemeleri ve banyo temizlik ürünlerinin dolap ortamında muhafaza edilmesi önemli bir unsur olarak karşımıza çıkar. Özellikle cilde direkt olarak temas eden ürünler için mutlaka kapaklı ve neme dayanıklı bir banyo dolabı kullanılmalı. İki kapaklı, kolay monte edilebilir, üst aydınlatmalı, aynalı, raflı, dayanıklı ahşap gibi malzemeler ile üretilen banyo dolabı modelleri, farklı desen ve tasarımları ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Evinizin hemen her alanında değerlendirebileceğiniz dolaplar için kullanılan malzeme, dayanıklılık, ebat gibi unsurlar fiyatları etkilese de bütçenize ve tarzınıza en uygun modelleri Koçtaş'ta bulabilirsiniz. Evinizin tamamlayıcı ve dekoratif kolaylık sağlayan dolap modellerini incelemek, özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmak size bir tık uzakta!

1 yorum: