Bohem Tarz Nedir? Bohem Giyim Önerileri - kadinvsaglik.com

Bohem Tarz Nedir? Bohem Giyim Önerileri

Bohem tarza çok hakim olmayan biri için bu tarz yalnızca çiçekli ve yazlık kıyafet anlamına gelebilir. Fakat aslında bohem stili, size en çok seçeneği sunan tarzdır. Sınırlardan ve kısıtlamalardan uzak olan bohem tarzı ile dilediğiniz kıyafeti tarzınıza katabilirsiniz. Böylece, her mevsime uyan bu stil ile daima şık ve havalı olmanız mümkün. Boncuklar, tüyler, saçaklar, işlemeler, etnik ve otantik birbirinden güzel desenler! Bohem tarz ile yeni tanışmış olanlara özel, harika giyim önerilerine yazımızdan ulaşabilirsiniz!

Günümüzde Bohem Giyim Tarzı

Günümüzde bohem giyim tarzı, dünyanın her yerinde modernize edilmiş haliyle de kabul görmektedir. 200 yıldan fazladır varlığını sürdüren ve her çağa ayak uyduran bohem tarz, döneminin modasıyla birleştirilerek de kullanılabilir. Dolayısıyla kombininizde modern ve bohem tarzı bir araya getirerek de şık olmanız mümkündür. Bohem stilinin bir diğer güzel özelliği, keskin sınırlardan uzak olmasıdır. Tarzınızı belirlemek tüm kalıplardan bağımsız olarak sizin elinizdedir!
Bohem Giyim

Bol Katmanlı Bir Giyim

Bohem modasının en belirgin özelliklerinden biri kat kat giyinmektir. Mesela t-shirt’ünüzün üzerine giydiğiniz askılı bluz ve boynunuza taktığınız bir şal ile oluşturduğunuz kombin bohem tarz için harika bir örnek olabilir! Bu katmanlı giyimi kış aylarında bir avantaja dönüştürebilirsiniz. Uzun elbiselerin üzerine giyeceğiniz kazak ya da hırka, kazağınızın üzerine atacağınız bir ceket ya da eteğinizin altına giyeceğiniz tozluk! Seçenekleriniz hayal gücünüz kadar sınırsız. Bohem modası sayesinde kış mevsiminde hem şıklığı yakalayacak hem de üşümeyeceksiniz.

Püf Noktası: Katmanlama yaparken dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta, kıyafetlerinizin kalınlığına göre doğru şekilde sıralama yapmaktır. Çok kalın parçaları üst üste giyerek rahatsız olmak istemezsiniz. Bu sebeple sizi olduğunuzdan daha kilolu göstermeyecek doğru parçaları seçmekte fayda var.
bohem tarz nedir? bohem giyim önerileri

Bohem Giyime Nasıl Başlanır?

Yeni başlayanlar için en temel kurallar ile bohem tarza nasıl sahip olunur anlatıyoruz.

  1. Her şey ile uyum sağlayacak beyaz bir bluz al.
  2. Kolayca kombinleyebileceğin bluzunu asimetrik bir etek ile eşleştir.
  3. Katmanlamayı dene, örneğin bluz üzerine süet bir yelek.
  4. Botlarınla kombini tamamla, kovboy ya da gladyatör tarzı bohem stil için gayet uygundur.

Bu kadar az adımda bohem stile kavuşmak mümkün. Bluzu gömlekle değiştir, eteği ispanyol paça bir pantolon ile. Kendi tarzını ve renklerini ekleyip bu formülü kullanarak bohem tarza sahip olabilirsin!
Bohem Tarz

Kış Sezonunda Bohem Giyim

Kış sezonunda bohem kombin yapmak zor gibi görünse de tam aksine çok daha kolaydır. Katmanlı giyimi lehinize kullanarak hem stil sahibi olabilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Örme hırka, palto, şapka ve eşarp ile kış kombilerinize renk katmanız mümkün. İşlemeli ve örgü hırkalar günümüz modasına uymasının yanı sıra bohem stilinin de en önemli parçalarından biridir. Kaşe ve desenli palto seçimi de bohem stiline dahil olacağınız tamamlayıcı kombin parçalarındandır. Büyük ya da örgü şapkalar, renkli ya da ipek eşarplar kullanarak aksesuarlar ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Eldiven ve atkı gibi parçaları da hem soğuktan korunmak hem de şık bir görünüme kavuşmak için kullanabilirsiniz.

Herkese Bohem Stil için: Los Banditos

Bohem modası çok yönlüdür ve herkesin tarzını, ihtiyaçlarını karşılar. Soğuk ayları bohem stil ile geçirmek harika bir tercih olacaktır. Bohem modasının herhangi bir kuralı olmadığı için kıyafetlerinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve kendi özünüzü kıyafete yansıtabilirsiniz. Bohem stilinin doğasında özgür ruh vardır. Kaygısız ve doğal olan bu tarz, sizi kalıplara sokan moda anlayışından çok farklıdır. Hem her yaş için idealdir hem de her beden için çok uygundur. Sınırlarını sizin belirleyeceğiniz zamansız bir tarz olan bohem stilini yaratmak oldukça zahmetsiz ve kolaydır. Cesur olmak ilk adım! Bohem tarz kıyafetleri ve etnik elbiseleri Bandito.com.tr den deneyin!

2 yorum: