Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir mi? - kadinvsaglik.com

Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir mi?

Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir mi?

Bağırsak Temizliği 

Bağırsak temizliği kilo verdirir mi gibi bir soru bir çok insanın aklını karıştırmaktadır. Bağırsak temizliği nedir ve insana nasıl kilo verdirmektedir. Bağırsak temizliği yapmak gerekli midir? Yeni yeni duyduğumuz bu yöntem aslında yıllardır yapılan bir bağırsak detoksudur. Bağırsak temizliği kaç kilo verdirir?
Yediğimiz yiyecekler midede öğütülür ve bazı vitaminler bağırsaklarda emilerek vücuda yarar sağlarlar. Bağırsaklar yenen gıdanın vitaminini ve suyunu alarak posasını dışarı atar. Bağırsaklarda atık gıda dediğimiz gıdalar bazen kalabilir. Yağlı yiyecekler bağırsaklarda çok yavaş ilerler ve mukus üretiminde sebep olur. Mukus yapışkan bir maddedir ve ağırlığı ile bağırsağa yapışabilir. Yıllar içerisinde birikim sonucu bağırsaklarda ciddi atık gıda birikmiş olabilir. Sadece bu atıkların vücuttan atılması bile ciddi kilo kaybına neden olur. Bağırsak iltihaplanması ve bir çok bağırsak sorunu da bağırsaklar içerisinde mukus üretimine neden olan durumlardır. Bu ve benzeri bir çok sebeple bağırsaklarda atık gıda birikimi olmaktadır. Bağırsağın bir kısmını kaplasa da bu kısımda vitamin emilimi sağlanmayabilir. Bağırsaklar bu yüzden işlevini tam olarak yapamazlar ve sağlıklı emilim sağlanamaz. Vücut yediklerinden tam anlamıyla vitamin alamaz ve halsizlik başlar. Yediklerimiz bize kilo olarak geri dönerken zinde olamayız. Vücut halsiz, bitkin, uyku düzeni bozuk ve en önemlisi beyin işlevlerini tam olarak yerine getiremez. Bir çok soruna neden olan bu durum zaman içerisinde sağlık problemlerinin bir çoğunun başlamasına da neden olur. Hangi diyeti yaparsanız yapın yaptığınız diyetten de tam anlamıyla verim alamazsınız.
Bağırsak Temizliği

Bağırsak Temizliği Kilo Verdirir mi?

Bir çok kişinin sorunu hangi diyeti yaparsa yapsın kilo verememesidir. Yapılan diyetler bir türlü işe yaramamaktadır. Bunun nedeni ise metabolizmanın bağırsaklardan dolayı bozulmasıdır. Metabolizma yavaşlar ve yediklerimizin vitaminini alamadığımız için de vücut hep halsiz olur. Bir kaç iş yapsak yoruluruz ve halsiz düşeriz. Doğru düzgün yediği gıdaların vitaminini alamayan vücut gerekli enerjiyi temin edebilmek için tatlı yeme ihtiyacı duyar. Buda daha çok kilo sebebidir. Bağırsak temizliği ile bağırsak içleri tamamen boşalır ve tertemiz olur. Bu temizlik mutlaka yılda iki kez yapılmalıdır. Bu temizliği yapmadan kilo vermek çok mümkün değildir. Zaten yapılan bağırsak detoksu da çok zor değildir. Yapılması çok kolay olan bu diyet programını hayatının bir parçası haline getiren insanlar ise hayatı boyunca kilo sorunu yaşamamaktadır. Bağırsak temizliği yılda 2 kez mutlaka yapılmalıdır. En az bir hafta yapılması gereken diyete ne kadar uzun devam ederseniz o kadar faydasını görürsünüz. Bir hafta sonunda bağırsaklardaki atıklar yavaş yavaş çıkarlar ve bağırsaklardan çıkan parçacıklara siz bile inanamazsınız. Bu diyeti yaparken kavrulmamış kabak çekirdeği içi bol bol yerseniz kurt, tenya, parazit gibi bağırsakları mesken tutmuş canlıları da bağırsaklarınızdan atabilirsiniz.
Bağırsak Temizliği Kaç Kilo Verdirir?

Bağırsak Temizliği Kaç Kilo Verdirir?

Bağırsak temizliği kaç kilo verdirir sorusunun cevabı ciddi kilo verirsiniz. Normal ölçülerde bir insan sadece bağırsaklarından çıkan atık ile 2 kilo kadar verir. Burada verilen kilo bağırsaklardaki atık gıdaların yoğunluğunun ne kadar olduğu ile alakalıdır. Bu bir haftalık sıvı beslenmesi de kilo kaybına neden olduğu için yapan kişilerde ciddi kilo kaybı yaşanmaktadır. Kilolu kişilerde ise bağırsaklarından çıkan atık miktarı 5-6 kiloyu bulmaktadır. Bu sayede kişilerde büyük rahatlama olmaktadır. Bağırsak temizliği sonrasında vitaminlerin emilimi çok daha güzel olacaktır. Halsizlik ve bitkinlik şikayeti vitaminlerin emilimi sayesinde geçecektir. Tüm iç organların düzenli çalışabilmesi de buna bağlıdır. Bağırsak temizliği öncesi sabah kalkınca tartılın ve bittikten sonra da tartılarak verdiğiniz kiloyu  bizlere yazın lütfen. Bir haftalık dönemde verdiğiniz kilo miktarına inanamayacaksınız. Bağırsak detoksu olarak bilinen diyet aslında çok sağlıklı kilo vermenizi sağladığı için bunu hayatınızın bir parçası haline de getirebilirsiniz.
Bağırsak temizliği öncesi ilaç kullanan kişiler bu ilaçların bile etkisini tam olarak alamayabilirler. İlaçların bazıları da bağırsaklarda emilim sağladığı için tam anlamıyla fayda sağlayamayabilir. Bu nedenle bu temizliğin yapılması her yönden kişiye sağlık getirmektedir. Bir yandan da kilo vermenizi sağlayan diyetle fazla kilolardan da kurtulmuş olursunuz. Verdiğiniz kiloları bize yazınız lütfen. Bağırsak detoksuna başlamadan tartılın ve bitince tartılarak bizlerle paylaşın. Yorum gönder kısmına yazarak bize ulaşabilirsiniz.
Bağırsak temizliği nasıl yapılır? Ayrıntıları ile sizler için anlattık. Neler yemeli neler yememelisiniz ve yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Hiç yorum yok