Bebek Battaniyesi Süsleri - kadinvsaglik.com

Bebek Battaniyesi Süsleri

Bebek Battaniyesi Süsleri

Bebek Battaniyesi Süsleri

Bebek battaniyesi süsleri ile düz bir battaniyeyi süsleyerek çok değişik güzellikte bir battaniyeye döndürmeniz mümkündür. Bu güzel süslemeler ile battaniyeler çok şirin bir hale geliyorlar. Değişik hayvan figürleri, kalpler, çiçekler örülerek battaniyeye dikildiğinde battaniyeler bu motiflerin güzelliği ile harika oluyor. Kendine özgü bir battaniye ve sadece sizin tasarımınız olan bu battaniye her kezde olanın aksine benzersiz ve sadece size özgü bir örnek olmuş oluyor.
Çilek Desenli Bebek Battaniye Süsleri

Çilek Desenli Bebek Battaniye Süsleri

Motif motif ördüğünüz motifler üzerine yada düz bir battaniye üzerine çilek deseni verdiğiniz motifleri dikerseniz çok şık kombinasyonlar elde edersiniz. 

Çiçek Desenli Bebek Battaniye Süsleri

Çiçek desenli bebek battaniyesi için battaniyenin her yerine yada köşelerine çiçeklerden demetler dikerek battaniyenizi hazırlayabilirsiniz. 
Hayvan Motifli Bebek Battaniyesi Süsleri

Hayvan Motifli Bebek Battaniyesi Süsleri

Baykuş, köpek, tavuk, horoz, tavşan gibi hayvan motiflerini yaparak battaniyelerinizi süsleyebilirsiniz. Bir ev kenarına hayvanlarla dolu bir bahçe yapabilirsiniz.
Değişik Desenli Motifler

Değişik Desenli Motiflerle Bebek Battaniyesi Süsleri

Kalplerle dolu bir battaniye çok güzel görünebilir. Motifler üzerine kalpler yapabilir yada baykuş motifi koyarak değişik bir battaniye yapmanız mümkündür. Battaniyenize bir ağaç yada dallar yaparak küçük kuşları bu dalların üzerine kondurabilirsiniz. Bu dallara baykuş da koyarak değişik bir battaniye elde edebilirsiniz. Şirin kedi motiflerini de motifli bir battaniye motiflerinin ortasına koyarak değerlendirebilirsiniz. Bebeğiniz için en güzel battaniyeyi yapmanız bu şekilde mümkündür.
Balıklarla Süslenmiş Bebek Battaniyesi

Balıklarla Süslenmiş Bebek Battaniyesi

Balık motiflerini sıra sıra dizerek çok güzel bir battaniye yapılmış. Sanki bir denizde balık sürüleri dolaşıyor gibi görünmekte olan bu bebek battaniyesi çok değişik ve şirin görünmektedir. Motifleri bu şekilde dizerek kendinize eşsiz güzellikte ve kimsede olmayan şekillerde battaniyeler yapabilirsiniz.
Deniz Temalı Bebek Battaniyesi Süsleri

Deniz Temalı Bebek Battaniyesi Süsleri

Balıklarımızın yanına eşlik edebilsinler diye deniz kabukları, deniz yıldızı ve mercanların da eşlik ettiği bir battaniyede yapabilirsiniz. Harika temalar hazırlayarak battaniyelerinizi bebek yatak örtüsü gibi kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın yataklarına bu motiflerle süsleyerek çok güzel örgü battaniyeler hazırlayabilirsiniz.
Araba Motifleri İle Süslenmiş Bebek Battaniyesi

Araba Motifleri İle Süslenmiş Bebek Battaniyesi

Erkek çocuklarının bayılacağı bu araba motiflerini battaniye kenarına birer sıra halinde dikerek harika bir battaniye  yapabilirsiniz. Tüm battaniyeye serpme şeklinde de çok güzel olabilir.
Buradaki motiflerle bebek hırkalarına ve yeleklerine de süslemeler de yapabilirsiniz. Hırka ve yeleklerin uç kısmına birer sıra halinde de dikerek harika hırka ve yelekler yapılabilir. Bu motiflerle yatak örtüleri süslenebilir. Buradaki motif çeşitleri ile hayal gücünüze bağlı bir çok ürün elde edebilirsiniz.
Örgü battaniye yatak örtüsü modellerini verdiğimiz makalemiz ilginizi çekebilir.

Hiç yorum yok