Medyum Büyüsü Nasıl Bozulur? - kadinvsaglik.com

Medyum Büyüsü Nasıl Bozulur?

Medyum büyüsü nasıl bozulur insanlar bu konuyu çok merak ediyorlar. Medyumlar yetenek ve bilgilerini birtakım doğa üstü güçler ile iletişim kurmak ve onlar aracılığı ile normal şartlar altında asla gerçekleşemeyecek olayları kişilerin lehine çevirmek için kullanırlar. Ancak yapılan bu müdahalelerin hepsi iyi niyetli değildir. Medyumluk çalışmalarım süresince birçok kimsenin yapılan kötü niyetli büyüleri bozdurmak amacı ile bana gelmelerine tanıklık ettim. Deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki bu tür büyüleri bozabilmek için öncelikle yapılan büyünün niteliğini ve ne amaçla yapıldığını anlamak gerekmektedir. Daha sonra çeşitli yöntemler kullanılarak büyü bozulabilir.
Medyum-Büyüsü-Nasıl-Bozulur

Büyü Nasıl Anlaşılır ?

Bir medyum büyüsü yapıldığında kişiler üzerinde birtakım değişimler meydana gelir. Büyünün bozulabilmesi için öncelikle bu büyünün varlığının tespit edilmesi gerekir. Bu tespit için de kişinin, üzerinde hissettiği bazı değişimleri ve olumsuz hissiyatı hafife almaması gerekmektedir. Bugüne kadar uyguladığım büyü bozma çalışmalarında, büyülenmiş kişilerin çok farklı tepkiler gösterdiklerine tanıklık ettim. Bu tepkiler kişiden kişiye değişmek ile birlikte en çok insanın göğsünün üzerinde hissettiği tarif edilemez bir sıkıntı hissi, bununla birlikte o güne kadar sevdiği insanlara, yakın çevresine ve arkadaşlarına tahammül edememe, sinirlilik, öfke patlamaları, sürekli yalnız kalma isteği, uykusuzluk, durup dururken hissedilen anlamsız korkular, içe kapanıklık, uyku sırasında görülen tuhaf rüyalar, kabuslar, uyanıkken veya uykuya dalmak üzereyken duyulan anlamsız sesler gibi tepkiler ile karşılaştım.

Bu saydığım durumların birkaç tanesini yaşayan kimseler, eğer tıbbi olarak açıklanan bir rahatsızlıkları yoksa bir medyum büyüsü tesiri ile bu hale düşmüş olabilirler. Bu durumdaki kimselerin derdine derman olacak kişi yine bir medyumdur. Çünkü bir medyum büyüsü ancak bir medyum tarafından bozulabilir.

Büyü Türlerinin Büyü Bozmada Önemi Var Mıdır ?

Büyülerin çok çeşitli türleri bulunmaktadır. Gizli ilimlerle meşgul olduğum uzun yıllar boyunca yüzlerce çeşit büyü ile karşılaştım. Bunlar içinde kötü niyetle en çok yapılan büyüler eşleri birbirinden ayırmak için kullanılan kaşık büyüsü, domuz yağı ile uygulanan domuz büyüsü, çeşitli kötü niyetler için kullanılan papaz büyüsü, ayrılık büyüsü gibi büyüler bulunmaktadır. Kendi alanında uzman medyum olarak binlerce kişinin büyü sorunlarına en etkili çözümleri ürettim. Bir büyünün bozulabilmesi için bunun ne tip bir büyü olduğunu bilmek gerekir. Eğer büyüyü bozdurmak isteyen kimse evinde muska gibi çeşitli şeyler bulmuş ise, bu durumda iş kolaylaşır. Ancak büyü bulunamadıysa bunu tespit etmek deneyimli bir medyumun görevi olacaktır. Bu tür durumlarda yaptığım uygulama, yanıltmayan sezgilerim ve güçlerim ile hareket etmektir.

Medyum Büyü Bozma Yöntemleri

Bir medyum olarak medyum büyüsü bozmanın yüzlerce yönteminden söz edebilirim. Bunlar arasında en çok misk, safran, öd ağacı gibi maddeleri kullanarak çeşitli dualar okumak uygulanmaktadır. Bu maddelerin kötü büyülerin negatif etkilerini yok etme özelliği bulunmaktadır. Ayrıca deniz suyu, ateş gibi şeyleri kullanarak da büyü bozulabilir. Eğer medyumun büyüsü tespit edilmişse bunu dualar okuyarak denize veya ateşe atmak etki edebilir.

2 yorum:

  1. Medyum hocaya nasıl ulaşabilirim admincan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linkini verdim yazının sonunda seval hanım linke tıklayarak iletişim bölümünde telefon numarasını yazmış.

      Sil