Hindistan Cevizi Yağı İle Diş Beyazlatma - kadinvsaglik.com

Hindistan Cevizi Yağı İle Diş Beyazlatma

Hindistan Cevizi Yağı İle Diş Beyazlatma

Hindistan Cevizi Yağı Diş Beyazlatma

Kadınlar için beyaz dişler çok önemlidir. Bembeyaz dişler kadınların gülüşüne güzellik katmaktadır. Hindistan da eski çağlardan beridir kullanılan hindistan cevizi ile diş beyazlatma yöntemi son zamanlarda bir çok insanın da kullandığı diş beyazlatma yöntemlerindendir. Hindistan cevizi yağı ile diş beyazlatma yöntemi 10 dakika kadar sürede bembeyaz dişlere kavuşmanızı sağlamaktadır. Doğal diş beyazlatma yöntemi olduğundan dişlerinize de zarar vermemektedir. Aslında ağız ve diş sağlığı için son derece önemlidir. Öncelikle hindistan cevizi yağı antiseptik yağlardandır ve sürüldüğü yerdeki tüm mikrop ve bakterileri öldürmektedir. Faydaları saymakla bitmeyecek kadar çok olan yağın diş ve ağız sağlığı için çok faydası vardır. Ağızdaki bakteri ve mikropları öldürmekte olup ağız içerisinde yara varsa onu da tedavi eder. Diş etlerinin çekilmesi gibi bir çok diş eti sorununuz ortadan kaldırır. Düzenli olarak yapılır ise ağızda diş çürümesini önler. Hindistan cevizi yağı diş beyazlatma yanında ağız ve diş sağlığı için çok faydalıdır. Hindistan cevizi yağının beyazlatıcı etkisi vardır. Sadece diş beyazlatma da değil cilt beyazlatma yöntemleri arasında kullanılır. Cilde sürülen hindistan cevizi yağı vücudumuzda koyu olan cilt renginin açılmasını da sağlamaktadır.  Tüm vücuda uygulayabileceğimiz gibi bazı bölgelerdeki değişmesini istediğimiz renk koyuluklarının beyazlatılmasını da sağlayabiliriz.

Hindistan Cevizi Yağı İle Diş Beyazlatma

Hindistan cevizi yağı ile diş beyazlatma yöntemi şu şekildedir. Ağzımıza bir yemek kaşığı hindistan cevizi yağı alalım ve ağzımızı açmadan ağız içerisinde tutalım. Diş aralarına da girebilmesi için ağzımızın içerisinde gargara yapalım. 10 dakika kadar ağzımızda tuttuğumuz ve dişlerimizin arasına da girmesini sağladığımız hindistan cevizi yağını 10 dakika sonra lavaboya dökebiliriz. Sonrasında dişlerinizi fırçalaya bilirsiniz. Ağız içerisindeki diş sararmalarını yok eden antiseptik özellikte olan yağ ağız içerisindeki mikrop ve bakterileri de öldürmektedir. Dişerinize en az haftada 2-3 defa yaparsanız çok faydasını göreceksiniz. Devamlı yaparsanız bembeyaz dişlere sahip olursunuz.
Hindistan cevizi yağını diş ipliğine sürerek diş aralarının da beyazlatılmasını sağlayabilirsiniz. Elinize süreceğiniz yağı ipliğe iyice sürün ve diş iğliğinin diş aralarında gezmesini sağlayın. Hindistan cevizi yağı ağzınızda güzelce diş aralarında gargara yaparsanız diş aralarınız da temizlenmiş olur.
Hindistan cevizi yağı ve karbonatı karıştırarak yapılan diş beyazlatma macunu da çok faydalıdır. Karbonatın da beyazlatma etkisi vardır ve ikisinin karışımı ile çok etkili bir diş macunu olmaktadır.
Hindistan cevizi içerisinde kalsiyum çok fazla bulunmaktadır. Bu yüzden de kemik ve diş sağlığı için çok önemlidir. Yağını kullanarak diş beyazlatma özelliğinin yanında kemik ve diş sağlığı için de çok fayda etmektedir. Hindistan cevizi yağı aynı zamanda da yenebilmektedir. Her gün bir çay kaşığı kadar hindistan cevizi yağı yemek diş ve kemik sağlığı açısından da çok faydalıdır. Hindistan cevizinin meyvesini de mümkün olduğunca yemeli ve evimizden eksik etmemeliyiz. Bu konu ile ilgili yazdığımız makale sizlere hindistan cevizinin faydaları hakkında detaylı bilgi verecektir.
Evde doğal diş beyazlatma yöntemlerini yazdığımız makalemiz ilginizi çekebilir. Sadece hindistan cevizi değil başka diş beyazlatma yöntemlerini de bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok