Tayland Dizileri - kadinvsaglik.com

Tayland Dizileri

En İyi Tayland Dizileri

Tayland çok güzel ve doğa harikası ülkeler arasındadır. Bir çok turistinde gittiği bu ülke özellikle Tayland mutfağı ile çok ünlüdür. Harika bir alfabeye sahip olan bu ülkenin alfabesi çok süslü harflere sahiptir. Bu alfabe ile olan yazılar sanki bir resim niteliğindedir. Uzak Doğu dizileri arasında Tayland dizilerinin de hatrı sayılır biz seyircisi ve izleyeni vardır. Sizler için bu ülkenin beğenilen en iyi tayland dizilerini araştırdık ve konuları ile sizlere aktarmaya çalıştık. Taylant dizi önerilerimizi beğeneceğinizi umuyoruz.

Tayland Dizi Önerileri




Cubic
Türü: Romantik, Aksiyon, Polisiye
Bölüm Sayısı: 16
Cubic
Cubic Konusu
Ruthai'nin babasının mafyaya borcu vardır. Ruthai'nin ablası çok güzeldir mafya lideri borcuna karşılık ablasını almak istemektedir. Bunu öğrenen baba kızlarını alıp kaçmaya çalışır. Son anda evden bir şey almak için dönen Ruthai yakalanır ama Ruthai ablası kadar güzel değildir şimdi mafya babasının hizmetçisi olarak çalışması gerekiyordur.


Angel Magic
Türü: Romantik, Fantastik, Gençlik, Komedi
Bölüm Sayısı: 28

Angel Magic
Angel Magic Konusu
Beauty, önce annesini sonrada babasını kaybetmiştir. Zengin bir ailede doğduğu için şımarık yetişmiştir. Kuşlardan çok korkan Beauty geceleri kuşa dönüşeceği bir şekilde lanetlenir. Lanetten kurtulmasının tek yolu gerçek aşkla onu seven bir erkekten öpücük almaktır.


An Evil Game a Love Game
Türü: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 21

An Evil Game a Love Game
An Evil Game a Love Game Konusu
Fahlada denizde bir kaza geçirir ve Saichon onun hayatını kurtarır. Fahlada hiçbir şey hatırlamıyordur. Aşık olur evlenirler ama ablası Fahlada'yı bulur. Tedavi sürecinde Fahlada Saichonu unutur. Aradan 3 yıl geçer ve tekrar karşılaşırlar.

Full House
Türü: Romantik,
Bölüm Sayısı: 20
Full House
Full House Konusu
Ablası ile Om-Em birlikte babasının onlara bıraktığı evde yaşamaktadırlar. Ablası onu bir seyahate gönderir ve babalarının onlara bıraktığı evi ondan habersiz satar. Nişanlısıyla birlikte çok borçlanan ablası bu borcu bu şekilde öder. Kore'ye seyahat için giden Om-Em orada Mike ile tanışır. Otel parasının tam ödenmediğini anlayan Om-Em hemen geri döner ve ne olup bittiğini anlamaya çalışır. Evin satıldığını öğrenen Om-Em deliye döner. Evi alan kişi ise Kore tatilinde karşılaştığı Mike'dir. Tam bir tesadüf olan bu durum karşısında ikisi de çok şaşırırlar ama yapacak bir şey yoktur. Orta da kalan Om-Em ile Mike anlaşmalı bir evlilik yaparak aynı evde yaşamaya başlarlar. Bu dizi konusu pek çok ülke televizyonunda uyarlama yapılarak verilmiştir.


Kiss Me
2015
Bölüm Sayısı: 20
Türü: Romantik, Okul, Komedi, Gençlik
Kiss Me
Kiss Me Konusu
Taliw çok güzel, hayat dolu bir genç kız ve başarılı bir öğrencidir. Japonya'dan gelmiş Tenten ise çok yakılışlı ve inanılmaz zeki bir gençtir. Taliw, Tenten adındaki bu çocuğa aşık olur. Taliw'lerin evi yanar ve ailecek Tenten'lere taşınırlar. Aynı zamanda iki aile birbiri ile iyi anlaşan ailelerdir. Taliw'e en yakın arkadaşı aşık olurken, Tenten'e de başka bir kız aşıktır. Karmaşık ve çok komik bir okul dizisidir. Bu diziyi şimdiye kadar seyredip beğenmedim diyen olmadı. Çok sevilen bu dizi her kezin beğenisini toplamış güzel bir yapımdır.


Wong Wien Hua Jai
Bölüm: 16
Türü: Romantik
Wong Wien Hua Jai
Wong Wien Hua Jai Konusu
Genç kız ve erkek arkadaşı evlenmek üzere olan birbirlerini çok seven iki gençtir. Erkek kızı aldatır ve diğer kız hamile olduğunu söyleyerek gelir. Bu kız hasta zavallı bir kızdır ve her dediğini abisine zorla yaptıran şımartılmış biridir. İki genç ayrılırlar ve erkek hamile olduğunu söyleyen kızla evlenir. Aslında kız hamile falan değildir ve yalan söylemiştir. Sevgilisinden ayrılan kız ise onların evlendiği gün kendini çok kötü hissederek bir bara gider ve içki içer. Oradaki kötü niyetli bir adam kızın içkisine bir ilaç koyar ve kızı bayıltır. Kızı bu durumdan baş rol oyuncumuz yani hamile kaldığını söyleyen kızın abisi kurtarır. Sabah kız uyandığında kendisine onun tecavüz ettiğini sanır ve ortalığı birbirine katar. Aslında çocuk onun hayatını kurtarmıştır ve kız çocuğun açıklama yapmasına fırsat bile vermez. Abi, kız kardeşi için her şeyi yapabilecek güçtedir ve kız kardeşinin eşi ile arası hiç iyi değildir. Eski kız arkadaşı yüzünden devamlı kavga ederler. Abi kız kardeşini kocasının eski sevgilisinden kurtarmak ister ve evlerine gider. Birde bakar ki bu kız otelde kurtardığı kızıdır. Aklına birden bire bir yalan söylemek gelir. Ben kızınızla o gece birlikte oldum ve onunla evlenmek istiyorum der. Aile kızlarını çocukla evlendirirler. Çocuk çok zengindir ve üzüm bağı sahibi çok yakışıklı bir adamdır ve kız zamanla ona aşık olur.


Devil Lover
Bölüm:17
Türü: Bilim kurgu, Fantastik, Gençlik, Romantik
Devil Lover
Devil Lover Konusu
Sora özel güçlere sahip bir gençtir. Gücünün farkındadır fakat nasıl kontrol edeceğini bilemez haldedir. Ailesine ve çevresine zarar vermektedir ve bu durum karşısında çok üzülmektedir. Ailesi bilhassa babası tarafından 'şeytan' diye adlandırılmaktadır. Bu gücün çevresi de farkındadır ama onu dışlamaktadır ve bu gücün kötü olduğuna inanmaktadırlar. Bir gün bir bilim adamı evlerine gelerek Sora'yı Japon Teknolojileri Bilim  Bölümüne götürmek üzere alır. Burada yıllarca kalan Sora üzerinde araştırmalar ve incelemeler yapılır. Onu iyileştirmek ve araştırmalar yapılmak üzere orada tutarlar fakat Sora dışarıdaki hayattan kopmuş ve o hayata nasıl uyum sağlayacağını bilemez haldedir. Çok sevilen bu dizi bilhassa gençlerin büyük ilgisi ile karşılanmaktadır.


I Wanna Be Sup'tar
Bölüm: 26
Türü: Romantik Komedi
I Wanna Be Sup'tar
I Wanna Be Sup'tar Konusu
Win Pakorn Tayland'da yaşayan bir süper stardır. Beş yıl kadar önce hakkında gey iddiaları atılınca bu durumdan şöhreti zarar gördüğü için ülkeden ayrılmak zorunda kalmıştır. Ülkesine geri dönerek hayatına kaldığı yerden devam etmek istemektedir. WanNueng ise star olmak tek hayali olan bir genç kızıdır. Ailesi ise onu zorla İngiltere'ye götürüp orada eğitim almasını istemektedir. Ailesine karşı çıkarak hayalini gerçekleştirmek ister ve gelişen olaylar onu Win Pakorn ile aynı evde yaşamaya zorlar. Win Pakorn hakkında çıkan asılsız haberleri o da duyduğundan onun gey olduğunu düşündüğü için onunla aynı evde rahatlıkla kalmaktadır. Win Pakorn'in gey olmadığını anlar ve aralarında bir şeyler başlar. Win'in eski kız arkadaşı olan May birden ortaya çıkar ve Win'in peşinde koşmaya başlar. WanNueng ise peşinde koşan MeeDee isimli bir genç vardır ve bu ikili onları rahat bırakmamaktadır. Bu dörtlü arasında geçen dizi de son derece komik ve eğlenceli olayların geçtiği romantik bir hikaye yaşanmaktadır.


Karn La Krang Neung...Nai Hua Jai
Bölüm: 12
Türü: Aksiyon, Dram, Romantik
Karn La Krang Neung...Nai Hua Jai
Karn La Krang Neung...Nai Hua Jai Konusu
Fatsai çok güzel iyi yürekli harika bir genç kızdır. Bir çocukla görüşmektedir ve onu sevmektedir. Sevdiği ve uzun süredir görüştüğü genç onun gözleri önünde başka bir kadına evlenme teklif eder. Bunu gören Fatsai çok üzülür ve ülkeyi terk ederek Japonya'ya gider. Altın Ejderha çetesinin lideri olan Daniel bir çete savaşında yaralanır. Fatsai'yi bir tesadüf eseri gören Daniel onu eski sevgilisine benzetir ve takip etmeye başlar. Daniel'in eski sevgilisine önceden aşık olan Chen Ming isimli bir çete lideri de Fatsai'nin ona benzerliğini duymuş ve onu elde edebilmek için peşine düşer. Onun peşlerine düşmesi ile Fatsai ve Daniel oradan kaçarlar. Aralarında yakınlaşma olan bu ikili bilmedikleri bir serüvene doğru giderler. Bir sürü olayların peşinden Daniel birden Fatsai'yi terk ederek gider. Uzun süre görüşmezler ve bir gün Tayland'da karşılaşırlar. Daniel ve Fatsai tekrardan bir ilişkiye başlayacaklar mı? Bu geçen süre içerisinde neler olmuştur?


Roy Leh Sanae Rai
Bölüm: 14
Türü: Dram, Gençlik, Romantik
Roy Leh Sanae Rai
Roy Leh Sanae Rai Konusu
Kongpope'nin babası akciğer kanserine yakalanmıştır. Öleceğini öğrenen baba geçmişte ölümüne sebep olduğu adama borcunu ödemek ister. Eski arkadaşının eşine giderek para teklif eder fakat kadın bu parayı reddeder. Oda mirasını ölümüne sebep olduğu eski arkadaşının kızına bırakır. Babasının ölümünün ardından miras açıklanır ve Kongpope bu durumu reddeder. Hiç tanımadığı bir kıza babası mal varlığını bırakmıştır. Bir plan yapar ve bu kızı kendine aşık ederek o mal varlığına tekrardan kavuşacaktır. Namneung çok güzel bir o kadar da iyi huylu, çok hoş bir genç bayandır. Onu kendine aşık etmeye uğraşan Kongpope aslında kendi ona aşık olmuştur. Namneung ise işin aslını öğrenince işler çok karışır. Tekrardan genç adama güvenmesi çok zor olacaktır ama ikisi de aşık olmuştur.

The Hondsome Cowboy
Bölüm: 8
Türü: Gençlik, Romantik
 The Hondsome Cowboy
The Hondsome Cowboy Konusu
Çok yakışıklı bir playboy olan Sibtis kafasına taktığı kadınları elde etmeye alışmıştır. Bir gece kulübünde Prikkang ile karşılaşır ve ondan hoşlanmıştır. Prikkang ise kolay lokma değildir ve ona yüz vermez. Tesadüf eseri ikisinin babası arkadaştır ve bir gün Pirinkkang'ın babası onu çiftliğe gönderir. Çiftliğe giden kız, karşısında Sibtis'ti görünce şaşırır. Çiftlikte ona yardımcı olması için babası Sibtis'i görevlendirmiştir. İkisi de çok şaşırır ve aralarında bir şeyler başlayacaktır.


Princess Haurs Thai
Bölüm: 20
Türü: Okul, Gençlik, Romantizm
Princess Haurs Thai
Princess Haurs Thai Konusu
Khaning'in büyük babası eski bir saray koruma subayıdır. Khaning ise ünlü bir sanatçı olmak isteyen fakir bir ailenin kızıdır. Inn ise Bhutin'in veliaht prensidir. İki genç birbirlerinden farklı hayatlar sürmektedir. İkisinin de yolu birbiriyle normal şartlarda asla kesişmeyecektir. Fakat Inn'in büyük babası eski koruma subayına evlilik sözü vermiştir. Khaning büyük babasına verilmiş olan bu söz ile veliaht prensle evlenecektir. Inn ise başka bir kızı sevmektedir ve bu evliliği istememektedir. Mecburen iki genç bu söze itaat etmek zorunda kalırlar. Bu evlilik gerçekleşir ve bu iki genç evlenirler. Birbirine benzemeyen ve artık evli olan bu iki genci hayat artık bir noktada birleştirmiştir.


Kiss The Series
Bölüm: 16
Türü: Gençlik, Romantizm, Komedi
Kiss The Series
Kiss The Series Konusu
Sandee çok güzel bir üniversite öğrencisidir. Çevresinde bir sürü erkek arkadaşı vardır. Hepsi ile çok iyi arkadaştırlar ve birbirlerine kanka derler. Bir gün Thada isimli kankası ile çok içerler ve sabah kalktıklarında ikisi de yataktadır. İkisi de hiç bir şey hazırlamazlar. Ne yapacaklarını bilemez haldedirler ve şok içinde kalmışlardır. Bu konuyu unutmaya ve ikisinin arasında sır olarak kalmasına karar verirler. Arkadaşları kesinlikle bu konuyu bilmemelidir. Bu duyulursa arkadaşlıkları zarar görecektir. İkisi de birbirinin arkadaşlığına değer vermektedir. Fakat istemeseler de aralarında bir aşk doğmuştur ve bu aşkı kimseden gizleyemez olmuşlardır.


Kleun Cheewit
Bölüm: 15
Türü: Romantik, Dram
Kleun Cheewit
Kleun Cheewit Konusu
Jee'nin annesi çok zengin bir adamla evlenmiştir. Jee ise çok ünlü bir artist ve modeldir. Annesinin evlendiği adam yani üvey babası Jee'yi taciz etmektedir. Bir gün Jee'ye ilaç vererek ona tecavüz etmeye kalkar ve kız onun elinden kaçarak arabaya biner ve oradan uzaklaşır. Araba ile bir kıza çarpar ve ölümüne sebep olur. Kızın sevgilisi Thit olayı duyunca mahvolur. Thit geleceği parlak, çok yakışıklı bir avukattır. Bu olay üzerine Jee'den intikam almaya yemin eder. Thit, Jee'nin menajeri ile arkadaştır ve onun ne söylediğine bakmadan Jee'yi mahvetmek üzere yemin eder. Üvey baba da bir sürü yalanlar söylemektedir.


Cheewit Puer Kah Huajai Puer Tur
Bölüm: 18
Türü: Ramantik, Aksiyon, Dram
Cheewit Puer Kah Huajai Puer Tur
Cheewit Puer Kah Huajai Puer Tur Konusu
2017 yılı yapım olan bu dizi, çok yeni çekilen ve çok sevilen diziler arasındadır. Ülkesinde izlenme rekorları kıran dizi bir çok ülke dizi izleyicileri tarafından da çok beğenilmiştir. Wayu adındaki kişi içine kapanık, sessiz, kimseyle iletişim kurmayan bir suikastcidir. Surasee adında bir iş ortağı vardır. Puvarin ise Amerikada eğitim görmüş bir heykeltıraştır. Babası ise uyuşturucu tüdzarıdır ama bir iş adamı olarak bilinmektedir. Paravan olarak yaptığı için kimse ondan şüphelenmemektedir. Parkta Wayu ve Puvarin sık sık rastlaşmaya başlar ve arkadaş olurlar. Babasının işlerinden dolayı Pavarini öldürmek isterler ve yanında Wayu olduğu için hayatı kurtulur. Bu olaydan sonra aralarında derin bir aşk başlar ama biri uyuşturucu tüdcarı bir adamın heykeltıraş kızı diğeri ise bir suikastcidir.



Tayland Dizileri 2 makalemiz bu makalenin devamıdır. Dizi önerileri ve bizden konusunu araştırmamızı istediğiniz dizileri yorum gönder bölümüne yazarsanız sizlere bu konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

19 yorum:

  1. çok güzel anlatmışsınız konuları arıyorum bir türlü bulamıyodum.

    YanıtlaSil
  2. Ya bunları indirebilecegim bir site var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunları indirmek için aslında bir site olmasada bu dizileri indirebileceğiniz bir program var "Internet Download Manager" bu programla dizileri indirebilirsiniz. Ok.ru video oynatıcıda sıkıntı oluyor direk kendi sitesine gidip ordan videoyu açarak indiriyorum ben çoğu video oynatıcıdan indiriyor dizileri.

      Sil
  3. Supersiniz ben de ne zmaandir ariyodum tayland dizileri lutfen izledikce yazmaya devam edim yarisini izlemistim dizilerin zaten ve konularini cok guzwl anlatmissinizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayland dizileri önerilerimize eklemeler yapacağız siz yeter ki isteyin.

      Sil
  4. Bu dizilerin hepsi çok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi Tayland dizilerini yazmaya çalıştık önerdiğimiz dizileri izlediyseniz ne mutlu bize.

      Sil
  5. Kiss Me nin Kore versiyonunu da beğenmiştim mükemmel ötesiydi. Kiss Me nin bu versiyonunu da beğendim gayet iyiydi.

    YanıtlaSil
  6. Iyi gunler cok tesekkur ederim onerileriniz icin acaba buang ruk satan dizisinin oykusinu anlata bilirmisiniz ve ya o dizi ingilizce nasil izleye bilirim lakornca bilmeidgim icin izleyemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dailymotion sitesinde bu dizinin İngilizce altyazılı videoları var İngilizce bilmiyorsanız izlemeniz imkansız şuanda ne yazık ki ülkemizdeki yabancı dizi izleme alışkanlığı yeni yeni başladığı için her dizi çevrilmiyor çok kaliteli Çin dizileri biliyorum ama çevrilmediği için izleyemiyorum.

      Sil
  7. Karn La Krang Neung...Nai Hua Jai bu diziyi izledim ve bittikten sonra büyük bir boşluğa düştüm. O kadar güzelki ondan başka hiçbir dizi beni tatmin etmiyor şuan. Daniel ve fahsai favori çiftim kesinlikle öneririm.

    YanıtlaSil
  8. Kiss mi tayland dizileri arasında en çok sevdiğim dizidir. Sanırım Kore uyarlaması bir tayland dizisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru çok sevilen ve çok beğenilen diziler arasındadır.

      Sil
  9. Çok sevdim sitenizi tayvan dizilerinin cogunu izledim harika olmus ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitemizi beğenmenize çok sevindik. Bir çok ülke dizisi var onlara da bakabilirsiniz. Yorumlarınızı bekleriz.

      Sil
  10. wong wien hua jai dizisinin konusu güzelmiş ama türkçe çevirisi yok galiba.nereden izleyebilirim

    YanıtlaSil