Tayland Dizileri 2 - kadinvsaglik.com

Tayland Dizileri 2

En İyi Tayland Dizileri

Tayland dizilerinin devamı olarak ikinci Tayland dizileri listesini sizler için hazırladık. Özenle hazırladığımız Tayland dizileri önerilerimizi umarım beğenirsiniz.
En iyi Tayland dizileri, en çok seyredilenleri makalelerimizde yazmaya çalıştık. Bir çok kişinin severek izlediği bu uzak doğu ülkesi dizileri ülkemizde de çok sevilmektedir.

Tayland Dizileri Listesi



Leh Lub Salub Rarng
Bölüm: 10
Türü: Romantik, Komedi
Leh Lub Salub Rarng
Leh Lub Salub Rarng Konusu
Yüzbaşı Ramin polis teşkilatında çalışan çok sert bir polistir. Petra ise çok güzel bir artisttir. İkisinin de karakterleri o kadar zıttır ki bir araya gelemezler. Birbirlerini anlayabilmek için bir gün karma oyunu oynarlar ve ikisinin ruhu değişir. Sert bir polis olan Ramin, kadınsı hareketler yapmaya başlar. Artist olan Petra ise dövüşçü bir kadın haline dönüşür. Çevresindeki insanlar bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır fakat ne olduğuna anlama veremezler. Çok komik bir şekilde olayların işlendiği dizi seyircisi tarafından çok sevilen dizilerdendir.



Autumn In My Heart
Bölüm: 18
Türü: Gençlik, Romantik, Aile
Autumn In My Heart
Autumn In My Heart Konusu
Pitcha ve Pan iki kız bebek hastanede etiketlerinin karışması ile farklı ailelere verilirler. Biri fakirlik içerisinde büyürken diğeri ise çok zengin bir ailenin yanında abi olarak bildiği Pathin ile birlikte yaşamaktadır. Aileler bu karışıklığı çocuklar büyüdükten sonra fark etmişlerdir. Tesadüfler eseri çıkan bu olay iki aile içinde çok şaşırtıcı olmaktadır. Kendi yetiştirdiği kızdan da vazgeçemeyen aile diğer çocuğu da istemektedir. O çocuk da kendi kanından ve canındandır ve ondanda vazgeçmek istememektedirler. İki aile kendi kanından çocuğu alma kararı verir ve çocuklar değiştirilir. Zenginlik içerisinde şimdiye kadar yaşayan kız, fakirliğe alışamamaktadır.


Game Maya
Bölüm: 17
Türü: Romantik, Aksiyon, Dram
Game Maya
Gama Maya Konusu
Gun koruma olarak bir ekipte çalışmaktadır. Radee büyük bir kimya şirketinde çalışmaktadır ve Gun!la Radee nişanlıdırlar ve yakında evleneceklerdir. Evliliklerine saatler kala Radee bir trafik kazasında ölür. Arkasında ise Kawin'i suçlayan bir mektup bırakır. Kawin ise Radee'nin çalıştığı şirkette yasa dışı işler yapmaktadır. Kawin'de Pim isimli ülkenin en büyük starlarından biri olan genç ve güzel bir kız ile nişanlıdır. Nişanlısı ölen Gun intikam almaya yemin eder ve Pim'in de bu iş içerisinde olup olmadığını öğrenmek ve bilgi toplaya bilmek için Pim'in korumalığını yapmaya başlar. İki genç zaman içerisinde ve gelişen olaylar ile birbirine yakınlaşmaya başlayacaktır.




Lom Sorn Ruk
Bölüm: 14
Türü: Romantik
Lom Sorn Ruk
Lom Sorn Ruk Konusu
Pran ve Pranon  ayrı şehirlerde yaşayan iki ikiz kardeştir. Pran çok başarılı olmuş bir iş adamıdır. Pranon ise bir kasabada doktorluk yapmayı tercih eden çok başarılı bir doktordur. Ptarin ise sevgilisi tarafından aldatılan genç ve güzel bir kızdır. Çalıştığı şirketi dolandırmışlar ve bu suçu genç kızın üzerine atmışlardır. Aşırı duygusal ve hassas yapıda olan kız oradan uzaklaşarak kafasını dinlemek üzere Pranon'un doktorluk yaptığı kasabaya gelir. Pranon ile burada karşılaşırlar ve genç adam onun borçlarını ödemesi karşılığında onunla evlenmesini ister. Ailesini evlendiğine inandırmak için bunu kızdan istemektedir. Kız bunu kabul eder ve başka bir yalanın içerisinde yaşamaya başlarlar.


Lave Flight
Bölüm: 4
Türü: Gençlik dizisi
Lave Flight
Lave Flight Konusu
Tayland dizileri listemizdeki en az bölümlü mini dizimiz lave flight 4 bölüm olarak çevrilmiş olan bu dizi gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşmıştır. Sıra dışı bir konusu olan dizide Fas uçuş görevlisi olmak istemektedir. Hayallerini yapmasına ise sevgilisi Mek izin vermemektedir. Bu konu üzerinde kavga ederler ve Fas hayallerini tercih eder ve Mek'den ayrılır. Bir süre sonra ucakta tekrar karşılaşırlar ve aşk yeniden başlar.


Lave Started at the Fence
Bölüm: 11
Türü: Romantik
Lave Started at the Fence
Lave Started at the Fence Konusu
Kob ve Bua yan evlerde oturan iki komşunun çocuklarıdır. Büyük anneleri onları birbirine çok yakıştırdığı için evlenmek zorunda kalırlar. Fakat büyük anne öldüğünde ikisi de boşanarak yaşamak istedikleri hayatı yaşamaya başlarlar.  Kob Amerika'ya giderek okulunu okumaya başlar. Bua ise tam bir iş koliktir ve işi gücü çalışmaktır. Bua patronun kızından hoşlanmaya başlamıştır fakat iş yerinde bir takım olaylar gelişir ve Bua'nın yeniden evlenmesi gerekmektedir. Bua bu evlilik için yeniden Kob'dan yardım ister. İkinci kez evlenen ikili arasında artık bir aşk oluşmaya başlayacaktır.


Majurat See Nam Pueng
Bölüm: 15
Türü: Romantik, Dram
Majurat See Nam Pueng
Majurat See Nam Pueng Konusu
Lamphao ailesinin iki kızları vardır ve yıllar önce çok sevdikleri aile olan Pathamakul ailesi ile bir anlaşma yapmışlardır. Yıllar önce yapılan bu antlaşmada iki aile çocuklarını evlendireceklerdir. Büyük ablanın sevdiği bir polis çocuk vardır ve onu bırakarak evlenmek istemez. O yüzden de küçük olan kız kardeşini kandırır ve onun evlenmesini sağlamak ister. Bir yandan da kırsal kesimde yaşayan ailenin oğullarının kaba ve cahil biri olduğunu düşünmektedir. Kardeşini ailenin yanında evlatlık olduğuna ikna eder ve onun borcunu ödemesi için bu evliliği yapması gerektiğini söyler. Paat ailesi ile kızı görmeye gelince abla kız kardeşini çıkarır ve bu duruma genç erkek çok kızar. Kendilerini kandırdıklarını ve sözlerinde durmadıklarını söyler. Bu durum karşısında abla onunla evlenir fakat genç erkek onunla parasın için evlendiğini ve bu evliliğin bir sözleşmeden öteye gitmeyeceğini her fırsatta kıza söyler. Aslında aralarında bir hoşlanma vardır ve iki taraf da bunu birbirine söyleyemez.


Mia Tuean
Bölüm: 31
Türü: Romantik, Aksiyon
Mia Tuean
Mia Tuean Konusu
Fah iyilik timsali genç ve güzel bir kızdır. Bir araba tanıtım organizasyonunda Kade isimli yakışıklı bir adamla tanışır. Kade genç kızı görür görmez aşık olur ve onu yakından tanımaya karar verir. Bu sırada Fah'ın çantası çalınır ve Kade onun hırsızlardan korur. Fah'ın babası hastanede yatmaktadır ve Kade onu hastaneye götürmeyi teklif eder. Kade'nin işi çıkınca Fah ona görünmeden sessizce oradan ayrılır. Fah'ın babasının tedavisi için biriktirdiği parayı üvey kardeşi ve sevgilisi almaya çalışırlar ve bir gün üvey kardeşinin sevgilisi ile Fah'ı gören Kade onu Fah'ın sevgilisi sanır. Kade çok üzülür ve artık kıza tepkili davranır. Üvey annesinin Kade'ye çok borcu vardır ve Fah'ı onun evine hizmetçi olarak göndermektedir. Fah'ı gören Kade ona kötü davranır ve her fırsatta aşağılar.


Oum Ruk
Bölüm: 14
Türü: Romantik, Aile
Oum Ruk
Oum Ruk Konusu
Napat, babasının Amerika' ya gelip onunla yaşaması teklifini reddeden dik başlı çok güzel bir kızıdır. Tayland'da kalır ve kendi parasını kazanmak üzere modellik yapmaya başlar. Chen çok konuşan çok yakışıklı bir adamdır ve Napat modellik için ilk çekiminde onunla birbirlerini görürler. Chen çok kişi ile görüştüğü için onu arkadaşları çapkın biri olarak görmektedir. Aslında küçük yaşta ailesini kaybeden Chen aradığı insanı aramaktadır. Bir yuva kurarak çocuk sahibi olmak istemektedir. Napat'a senden model olmaz diyen Chen yanılmıştır ve Napat çok başarılı bir model olmuştur. Napat ile Chen bir gece partide karşılaşırlar ve çok sarhoş olarak birlikte olurlar. Bu ikisi içinde bir hatadır ama Napat bu geceden sonra hamile olduğunu öğrenir. Chen'in hayatında başka bir kadın vardır ama Napat hamiledir ve bu hamilelik ikisini bir araya getirmiştir.


Puer Tur
Bölüm: 14
Türü: Romantik, Dram
Puer Tur
Puer Tur Konusu
Chanon genç, çalışkan, sorumluluk sahibi genç biridir ve bu çalıştığı şirkette de dikkati çekmiştir. Onu çalıştığı şirkette fabrika müdürü olarak terfi ettirirler. Atibet o şirkette Chanon'un terfi almasından çok rahatsız olur. Onun önünü kesmek ilerleyişini engellemek istemektedir. Tam bu dönemde Chanon Antika isimli genç güzel bir kızla tanışır. Aralarında kısa zamanda bir aşk yaşanmaya başlar. Her şey çok güzel gitmektedir. Fakat kötü niyetli olan Atibet, Chanon'un üzerine bir suç atar ve Chanon hapse atılır. Hapisten dışarı çıktığında her şey değişmiştir ve Antika ile yarım kalan aşkları kaldıkları yerden devam edecek midir.


Roy Lae Sanae Luang
Bölüm: 18
Türü: Romantik, Dram
Roy Lae Sanae Luang
Roy Lae Sanae Luang Konusu
Krao'nun annesine tecavüz edilmiştir. Bu dürüm annesinin intiharına ve babasının kahrından ölümüne sebep olmuştur. Amcasının yanında yetişen Krao bunu yapan adamdan ve ailesinden intikamını alacağına dair yemin eder. Vichawaytlar ailesin den öcünü alacaktır fakat anne baba ölür ve sadece çocukları hayattadır. O da çocuklardan intikam almaya karar verir. Büyük abi işlerin başına geçmiştir. Ortanca abla ise ev işlerini yapıyordur. Küçük olan kız Arnus ise İngiltere'de okumaktadır. Ailenin çocuklarının tek tek üzerine gider Krao maalesef ailenin küçük kızı Arnus'a kalbini kaptırır.



Roy Marn
Bölüm: 15
Türü: Dram, Romantik, Aile
Roy Marn
Roy Marn Konusu
May her kezin özenerek baktığı çok güzel bir kızdır. Ailesinin büyük bir borçu vardır ve ailesi May'ı bu borç yüzünden evlendirmek ister. Tam bu evlilik gerçekleşecekken kıza yıllardır aşık olan komşu oğlu onu kaçırır. May'ı kaçıran aşığı ona tecavüz eder ve kız hamile kalır. Aile artık onun bu evliliği yapamayacağına kanaat getir ve onun yerine kuzeninin bu evliliği kapmasına karar verirler. Kuzeni Bee çok erkeksi başına buyruk bir kızıdır ve bu evliliğe sıcak bakmaz. Ama ailenin baskısı yüzünden tamam der bu evliliğe. Mark'tan nefret etmesine rağmen evlilikleri gerçekleşir. İkili çok anlaşamasalarda ileriki dönemlerde aşık olurlar.


Sawan Biang
Bölüm: 12 
Türü: Dram
Sawan Biang
Sawan Biang Konusu
Kawee Çok yakışıklı ukala bir genç adamdır. Onu elde etmek isteyen Leela'ya yüz vermez. Kawee'yi elde edemeyen Leela ondan intikam alır ve gidip Kawee'nin babası ile evlenir. Kawee babasından nefret ediyordu. Annesinin ölümünden babasını sorumlu tutuyordu. Birde onun peşinden koşan kızla evlenmişti. Bu kızla aşırı ilgiliydi ve kız onun yanında masus babasıyla aşırı ilgiliydi. Onu kıskandırmaya çalışıyordu. Oysaki Kawee ona karşı bir şey hissetmiyordu. Kewee ondan intikam almak ister ve Leela'nın masum kız kardeşini kaçırır ve onunla birlikte olur. Narin masum genç, güzel bir kızıdır. Narinin bu masum yanı ve güzelliği karşısında Kawee ona aşık olur. Leela hala Kawee'nin peşindedir ve olayları öğrenir. Kawee ise Narin'e aşık olmuştur ve onun kalbini kazanmak için her şeyi yapacaktır. Bu masum genç ve güzel kız ile evlenmek istiyordur.


Sud Sai Pan
Bölüm: 17
Türü: Romantik, Aile
Sud Sai Pan
Sud Sai Pan Konusu
İki ikiz kız kardeş farklı yerlerde karklı şekilde yetişmiştir. İki kız kardeş ikiz olmalarına rağmen ikisi birbirinin tam tersi karakterlere sahiptir. Çok güzel olan bu ikizlerden biri çok saf ve temiz yüreklidir. Diğeri ise tam tersine kalbi kötülükle doludur. Şekerlemeci bir ailenin oğlu ile bu kötü kalpli kız birlikte olur ve onu terk eder. Kalbi çok kırılan şekerlemeci bir ailenin oğlu olan baş rol oyuncumuz bir müddet sonra diğer ikiz kızla karşılaşacaktır. Çok ilginç bir karşılaşma sonrası bu kızın iyi niyeti ve saflığı karşısında ona aşık olur.


Talay Fai
Bölüm: 16
Türü: Dram, Romantik, Aksiyon
Talay Fai
Talay Fai Konusu
Techin ve Pun İspanya'da karşılaşırlar ve ikiside birbirinin kim olduğunu bilmemektedirler. İlk gömrüşte birbirlerine aşık olmuşlardır. Evlerine döndüğünde Pun'un babası ile çalıştığını öğrenir ve babası ile çok yakın olduklarını fark eder. Çok öfkelenir babası ile aralarında bir şey olduğunu sanmaktadır. Başka biri olsa önemli değildir ama Pun'un b,rl,kt eolduğu adam kendi babasıdır. Oysaki Techin'nin babası Pun'u kızı gibi görmektedir. Babası iki yıl sonra ölür ve vasiyetinde ikisinin 2 yıl birlikte çalışmasını ister. Birlikte çalışmak zorunda kalan ikili her şeyi unutup tekrar mı başlarlar.

3 yorum:

  1. çoğunu izledim bunların

    YanıtlaSil
  2. Sitenizdenekadarcok ülke dizisi var.cin dizilerine bakmaya girdim.tayland tayvan pakistan alman derken kaç saatir siteden cikamadim.cok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali bey söylediğiniz gibi dünyada ki diziler hakkında yazılarımız çok var. Beğenmenize sevindim.

      Sil