Detay Maxinet ile Kazanın ! - kadinvsaglik.com

Detay Maxinet ile Kazanın !

Detay Maxinet firmasına devlet tarafından bütün banka hesaplarına el konulduğu için kayıtlar yapılamamaktadır.

Detay Maxinet Nedir

Detay Maxinet şirketlere seo yapan yani google da sıralamalarını yükselten bir firmadır. Google algoritmasının değişmesiyle Google sitelerden 1. Sıraya çıkması için çok fazla kişinin girmesini ve 2 dakikadan uzun süre sitede kalmasını istemektedir. Detay Maxinet firmasında şuanda aktif 40 bin bilgisayar bulunmaktadır. Bu bilgisayarlarla 40 bin farklı İnternet adresinden siteye girip 5 dakika sitede sayfa sayfa gezildiğinde. Google da bu tıklamalara karşılık wep sitesini ilk sıraya çıkarıyor.
detay maxinet

Detay Maxinete Şirketler Neden Binlerce Dolar Ödüyor.

Firmalar 1. Sıraya çıksa ne kadar kazanacak ta böyle paralar Detay Maxinete ödeyecek diye düşündüğünüzü duyar gibiyim. Sektör hakkında bilginiz olmadığı için böyle düşünmeniz gayet doğal bir durumdur. Artık insanlar en ufak ihtiyaçlarını İnternet üzerinden almaktadır e-ticaret firmaları ve Türkiye'deki büyük şirketler İnternet'teki büyük pazar payından paylarını almak için birbirleriyle yarışıyorlar. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi lazer epilasyon 1.sıra  geliri ortadadır. Sektöre yeni girecek büyük firmalar sizce Detay Maxinete google da 1.sıraya çıkmak için kaç para harcar bence bir düşünün. Bunun gibi mesela akıllı saat kelimesinin 1.sıra geliri aylık 850 bin tl başka bir örnek vereyim kahve makinesi kelimesinin 1. sıra geliri aylık 382 bin tl. Firma sadece Türkiye değil bütün dünya pazarını hedefliyor işin ne kadar büyük bir proje olduğunu anlamışsınızdır.
lazer epilasyonu 1. sıra geliri
Detay Maxinet Projeleri
  1. Mobil reklamlar aynı televizyon reklamları gibi şirket reklam almaya başlayacak evimizde bilgisayarımızı açarken kapatırken önünden geçerken reklamlar göreceğiz veya detay maxinet kimle anlaşmış diye merak edip illaki bakacağız televizyon reklamlarında ilk 5 saniyeden sonra izleyici kitlesi 7 bin kişiye kadar düşüyor ama bizim bilgisayar sayımız ilerde 100 bin sayıya ulaşınca şirket dicek ben 100 bin evde senin reklamını yapabilirim şirketin kazanacağı parayı düşünün firmalar detay maxinet üyelerine özel indirimler yapmaya bile başladı. Bu iş bir projeydi ve uygulamaya koyuldu şirket projelerini tek tek gerçekleştireceğini buradan da anlayabilirsiniz.
    detay maxinet projeleri
  2. Detay maxinet kendi bilgisayarını yapacak Çin de bir firmayla anlaşıldı. Şirket kendi firma adıyla kaliteli bilgisayar yaptırıp satacak ve üyelerine dağıtacak.
  3. MaxiShop projesi detay maxinet hesabı olanlara özel şirketten dolarlarınızla cep telefonu bilgisayar televizyon alabileceksiniz bu şekilde hem vergi ödemeyeceksiniz hemde ihtiyaçlarınızı karşılaşacaksınız şirket toplu alım yaptığı için ucuza mal edecek ve şirket oradan da para kazanacak.
  4. Şirketin anket projesi var. Anket firmalarının az kişiyle yaptığı anketlerini bilirsiniz ve anket yaptırmak sonucunu görmek için ne kadar beklediğini de az çok tahmin edebilirsiniz şirketimizin projesi gerçekleştiğinde anket yaptırmak isteyenler bizden başkasını tercih etmeyecek çünkü 1 gün içinde istediği büyüklükteki sadece kadınlara mı erkeklere mi hangi yaş gruplarına anket yaptırmak istiyorsa o anket yapılmış ve teslim edilmiş olacak. Tabi ki şirkette anket başı bize kazancının bir kısmını vereceğini söylüyor.
  5. Şirketin sim kart projesi üyelerimiz 100 bin kişiye ulaşınca gsm operatörleriyle masaya oturup en uygun teklifi veren firmanın altyapısını kullanmak istediğini söylese gsm operatörlerinden ucuza dakika ve internet temin edilse bu kart detay maxinet üyelerine özel olsa şirket buna bir miktar kar koyup bizlere sunabilir. Şirketin zaten ismi detay telekom bu işi yapmasından doğal ne olabilir.
  6. Şirket şuanda gunluk üye limiti koydu. Üye alımları açılınca 1 saat içinde kota doluyor ve daha fazla üye alınmıyor. Böyle az az üye alınarak 150 bin kişiye ulaşınca üye alımları durucak ve şirket 150 bin kişide yurt dışı üye alımı yapacağını sonra türkiyedeki ve yurtdışındaki şirketlere seo yapacağını söylüyor yani şirket bir dünya markası olmak istiyor.
Şirket Nasıl Seo Yapacağı Firmalara Ulaşıyor?
Şirket şuanda hem mobil reklamlar hemde seo işini reklam ajanslarına vermiştir. Kapı kapı gezip satış yapmak yerine reklam ajansları bize müşteri buluyor. İlerde bütün illerde bayilikler kurulacak ve ajanslara artık ihtiyaç kalmayınca şirketimiz seo ve mobil reklam geliri de ciddi şekilde artacak.

Detay Maxinet Güvenilir Mi? Ne Zaman Kuruldu?

Detay Telekom 2002 yılında kurulmuş bir firmadır. Turkcell ile de iş ortağı olmuş olan firma bugüne kadar ödemelerinde kimseye sorun çıkarmamıştır.
Detay Maxinet Turkcell ile iş ortağı
Ödemeleri hiçbir zaman geciktirmeyerek müşterilerinin ona güvenmesini sağlamıştır. Bu durum Detay Maxinet SEO & NETWORK hizmeti içinde geçerlidir.
Detay Maxinet fatura
Firmanın faturasının örneğidir. Ticari sicil numarasından firmanın tüm geçmişini sorgulayabilirsiniz. Hiçbir yanlış işini eminim ki bulamayacaksınız. Şirket İstanbul kartalda faturada şirketin adresi mevcut gidip ziyaret edebilirsiniz.
Detay Maxinet ödeme alma
Detay Maxinete yatırım yapmış birisinin aldığı güncel tarihli bir ödeme dekontu. Firmanın ne kadar güvenilir olduğunun en önemli kanıtıdır. Bunun gibi size bir ton dekont var elimde merak ederseniz whatsapp üzerinden şirketimizin belgelerini ve dekontları atabilirim.

Detay Maxinet Şikayetleri

İnternetten kayıt olanların en büyük sıkıntısı ilgisizliktir. Bizden kayıt olun sizden aldığım parayı geri vereceğim gibi cümleler kullanırlar parayı geri atmazlar ve ilgilenmezler sizde işten soğudugunuz için para kazanamazsınız firma bu konudan dolayı çok mağdur durumda internette yazılan çoğu şikayetin sebebide bu ilgisizlikler. Arkadaşlar işi bilen kişiler çok az olduğu gibi işi bilmeyip çok fazla kişiyi üye yapan ve hiçbiriyle ilgilenmeyen bir ton adam var parayı alıncaya kadar iyi sonra umurlarında olmuyorsunuz. İnanın bize detay maxinet üyesi olup ekibimizle alakası olmayan ekibinizin bir parçası olmak için sizden gümüş hesap satın alsam benim diğer altın hesabımın dolarları bozar mısınız diyen veya whatsapp grubunuza bizi ekler misiniz güncelleme geldi programda sıkıntı var yardımcı olur musun diye bizi arayan o kadar çok kişi var ki. İnsanları üye yapıyorlar ve hiçbir bilgi vermiyorlar hiçbir şeyiyle ilgilenmiyorlar sonrada o gördüğünüz şikayetler oluyor aslında o şikayetlerin hepsi ilgisizlikten kaynaklı. Firma inanın o şikayetlerden o kadar bıktı ki internetten kayıt alıp ilgilenmeyenlerin hesaplarını bile dondurdu.

Detay Maxinet Şikayetlerinden Bazıları

Ücretler eksik yatıyor?
Arkadaşlar programdan kaynaklı olan bu gibi durumlarda firma her ayın 30 unda düzeltme yapıp eksik bakiyelerinizi yatırıyor sizi madur etmiyor tabiki sponsorları bilgi vermediği için veya bu durumu bilmedikleri için insanlarda korkup böyle şikayet yazıyorlar. Bizim ekibimizde bu durum olmadı ama olursa firmayı arar gerekli düzeltmeyi yapılmasını sağlarız. Yapılmazsa yapılana kadar ararız ilgileniriz sizde kayıt olurken illa bizden kayıt olucaksanız diye bir durum yok ama kesinlikle ilgili kişilerden kayıt olun.

Detay Maxinet Programın Takılması
Programı yüklerken firma önce yardımcı programı yükleyin ve bilgisayarınızı kapatıp açın sonra programı yükleyin diyor ama referansı oldukları kişiler yardımcı programı yükle demediği için program donuyor ve eksik ücret alıyorlar ne yazık ki bunun firmayla alakası yok firma yardımcı programı koymuş yükleyin diye tavsiye vermiş ama insanlar dinlemezse firma napıcak.

Detay Maxinet Muhatap Bulamıyoruz.
Firmaya aşırı yoğunluk olduğu için ve saçma sapan sorular sorulduğu için hat meşkul oluyor çünkü insanların sponsoru ilgilenmezse ve en basit bilgileri firmadan almaya kalkarsa tabiki firma bu kadar yoğun aramaya cevap veremiyor. Sponsorluk sistemi neden var neden size şirket bir ton para ödüyor üyelerinizle ilgilenesiniz diye ama görevini yapmayan insanların yüzünden üye üyeler madur oluyor. Biz sizin işinizi direk çözdüğümüz için firmaya ihtiyacınız olmayacak olursa zaten biz firmayı ararız.

Detay Maxinet Üyeliğim Hala Aktif Hale Gelmedi!
Kayıt yapılırken ödeme bildirimi bulunmadan parayı yatırıyorlar. Havale yaparken tc kimlik yazılması gerekirken yazmıyorlar. Eksik para yatırılması. Bir bankayla sıkıntı var şuanda mesela bunları sponsorunuz yardımcı olmadan bilemezsiniz ve böyle sıkıntılar çekersiniz. Bizim ekibimizde böyle durumlar oluyor biz firmayı arıyoruz açtırıyoruz hesabı çünkü ekibimizde kariyerli sponsorumuz çok ilgili her şeyimize koşuyor yardımcı oluyor.

Detay Maxinet Bilgisayarı Göndermiyor
Bu şikayet o kadar saçma ki iş gene sponsora geliyor insan üye yaparda bilgisayarın 10 iş günü içerisinde geleceğini söylemez mi? İnsanlar 1 hafta oluyor daha gelmedi hemen telaş yapmaya başlıyorlar dolandırıldık mı acaba vs sonrada böyle şikayetler görüyoruz.

Detay Maxinet Teknik Destek Vermiyor
Dikkat ediyorsanız hep aynı şeyi söylüyoruz arkadaşlar referans sistemi niye var niye şirket bizlere bir ton para ödüyor üyelerinizle ilgilenin diye. Bizler aslında bir nevi şirketin çalışanıyız ama insanlar kazandığı paranın hakkını vermiyor ve üye yaptıkları adamlarla ilgilenmiyor bunun sonucunda da böyle sonuçlar meydana geliyor teknik destek vermek şirketin görevi değil sizi üye yapan insanın görevi.

Detay Maxinet Gelir Olanakları Nedir?

Gösterdiğim belgelerle firmanın ne denli güvenilir olduğunu kanıtladım. Şimdi sizlere nasıl Detay Maxinete yatırım yapıp para kazanacağınızı anlatacağım. Sabit gelir ve prim geliri imkanlarını Detay Maxinet bizlere sunuyor. Paket alan herkese 900 tl değerinde bilgisayar gönderilmektedir.

Detay Maxinet Gümüş Paket

Bu paketle başlayabilirsiniz. Ücreti 500 dolar + 90 dolar kdv yani 590 dolardır.Bu paketi alan kişi bilgisayarını günde 8 saat açarak her gün 5 dolar aylık 150 dolar sabit kazandırıyor. Hiçbir referans bulamasanız bile bu paket yatırdığınız paranın fazlasını senede size kazandırdığı gibi üstüne gönderdikleri 900 tl lik bilgisayar yanına kar kalıyor.

Detay Maxinet Altın Paket

Gümüş paketi isterseniz 944 dolar ödeyerek altın pakete yükseltme şansına sahipsiniz. Bu paketi alanlar bilgisayarlarını günde 14 saat çalıştırmaları gerekmektedir. Günde 14 dolar yani aylık 420 dolar gelir elde etmektedirler.

Detay Maxinet Prim Gelirleri

  1. Kendinizin yapmış olduğu kayıtlardan %12 pirim alırsınız, altın paketiniz varsa ve kayıt yapacağınız kişi altın paket satın olacaksa toplamda 184.08$ gelir elde edersiniz. Gümüş üyeler altın paket satışı yapsalar da sadece gümüş paketin parasını alabilirler buda 70,8 dolar etmektedir.
  2. İkinci derinlik yani kayıt yaptığınız kişilerin yaptığı kayıtlardan kayıt başına %8 prim geliri elde edersiniz. Buda altın paket sahipleri için 122,72 dolar, gümüş paket sahipleri için 47,2 dolar gelir demektir.
  3. Üçüncü derinlikten %5 pirim. Altın iseniz ve kayıt yapan kişi altın hesabı alıcaksa 76,5 dolar gümüş iseniz de 29,5 dolar gelir kazanırsınız.
Dördüncü derinlikten %3 pirim beşinci derinlikten %2 prim alırsınız altıncı ve yedinci derinliklerde pirim oranı %1’tir.

Detay Maxinete Kayıt Olurken Neden Bizi Seçmelisiniz?

Altın paket alırsanız hesaplarımıza göre 4.5 ayda vergi vererek paranızı çıkarıyorsunuz ama bizim üyelerimizin dolarlarını vergisiz bozduğumuz için 3.5 ayda paranızı çıkarma fırsatı sunuyoruz. Kısaca 1 senede paranızın 3 katından fazlasını sabit gelirle kazanma ve referans gelirleriyle de ciddi bir ek gelir fırsatını sizlere sunuyoruz. Bizden kayıt olanlarla haftada en az 3 4 kere telefonda konuşup iletişim halinde olmaya çalışıyoruz. Ekibimizin bir parçası olduğunuz için facebook grubumuza ve whatsapp grubumuza ekliyoruz. Telefondan zaten 24 saat ulaşabiliyorsunuz her sıkıntınızda sizinle ilgileniyoruz. Hatta sizin üye yaptıklarınızda ekibimizin parçası oluca için bu olanaklardan onlarda faydalanıyor.

Detay Maxinet Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?

Firmanın ne denli güvenilir olduğunu şirketimizin vizyonunun büyük olduğunu ciddi projeleri olduğunu ve şikayetlerin ilgisizlik neticesinde olduğunu bunu da bizimle yaşamayacağınızı anlattık ödemesini alamayan kimsenin olmadığını ve üyelerin ciddi kazanç sağladığını sizlere anlattık kayıt olup ekibimize katılmak isterseniz aşağıdaki formu doldurup size gelen şifreyi girdikten sonra bize gelen şifreyi size en kısa zamanda ulaştıracağız.

Detay Maxinet firmasına devlet tarafından bütün banka hesaplarına el konulduğu için kayıtlar yapılamamaktadır.
” KAYIT OL ” dediğinizde bu işlemleri yapmalısınız.
  1. Telefonunuza gelen kodu giriniz.
  2. Sizden sonra bir kod daha isteyecek. Sizi üye yapan yani ben size o kodu vermeden kayıt olamıyorsunuz. En kısa sürede sizinle iletişime geçip kodu elinize ulaştıracağım.

Detay Maxinet Paket Satın Alma İşlemi Nasıl Yapılır ?

Günlük kota sebebiyle ödeme bildirimini yapamama sıkıntınız olmayacak. Ödeme bildirimi yapmanızda da size yardımcı olacağız aslında sizinle sürekli iletişimde olacağımız için her sorununuzla ilgileneceğiz hiç korkunuz olmasın.

17 yorum:

  1. Bu fırsat bana ilk geldiğinde işe girenleri 9 ay takip ettim şimdi onlar ayda yaklaşık 50 bin tl kazanıyorlar.Benim ise 3. Ayım ayda 5 bin tl den fazla kazanıyorum.Kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat Teşekkürler detay maxinet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detay Maxinet dediğiniz gibi bir fırsattır. Şuanda güvenmeyenler kaçırdıkları fırsata çok üzülecekler firma yeterli sayıda bilgisayara ulaşınca kayıtları kapatıp işe giren yatırımcılarla yola devam edince isteseler de işe giremeyecekler.

      Sil
  2. detay maxinin bu yeni projesi beni çok etkiledi. Almayı düşünüyorum. İlk aylarda çok kazandırmasa bile senelik baya kazandıracağaa benziyor. Bu konuyu burda görmem de ayrı bi tesadüf :D o konuya hiç girmicem. Bakalım biraz ilerlesin, bende girmeyi düşünüyorum. Takipteyimmmm.

    YanıtlaSil
  3. Bende bu işe girmeyi düşünüyorum daha öncede duymuştum.Yalnız nerden başlıyacam nasıl güvenebilirim bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam olarak ilk başta senin gibi güvenmedim tam 8 ay önyargılı baktım ponzi dedim dolandıcı dedim yattığın yerden kim kime para verir dedim ortada bi ürün yok dedim. Am sonra doğru araştırma yaptıktan sonra seo hizmetinin önemini anladıkdan sonra hemen başladım ve çok menunumum detaymaxinet harbiden real bir ticaret yapıyor ve günümüzün mükemmel bir iş Fırsatını insanlara sunuyor.

      Sil
    2. Böyle Bir İşte Çalışırmıydınız?

      - Patron Olmayacak

      - İşe Gidip Gelme Derdi Olmayacak

      - Çalar Saat Olmayacak

      - Maaş Yatma Derdi Olmayacak

      - Ayrımcılık Olmayacak

      - Bir Cv Veya Yüksek Diplomalar Olmayacak

      - Yetenekli Olmak Derdi Olmayacak

      - Yaş Sorun Olmayacak 18+ vs 70

      - Mesai Kalma Olmayacak

      - Patron dan İzin Alma Derdi Olmayacak

      - Yüksek Sermaye Derdi Olmayacak

      - İsten Çıkartılma Korusu Olmayacak

      - Geçim Sıkıntısı Olmayacak

      - Bu Ay Faturalarımı Ödeyebilirmiyim Kaygısı Olmayacak

      - Çalışmak İstemediğin İnsan Olmayacak

      - Yılda 50 Hafta Çalış 2 Hafta Tatil Olmayacak

      Daha Da Sayarım Ama Bence Bu Yeterli. Yaptığımız İş Mükemmel Demiyorum Ama Diğer İşlere Göre EN İYİSİ DİYEBİLİRİM...

      Sil
  4. Bende yaklaşık 6 ay beklemede kaldıktan sonra girdim detaymaxinet ailesine güvenirliği zaten tartışılmaz kazandırdığı miktarlarda maaşlı bı iste hayalini bile kuramayacagim kadar yüksek. Bu fırsatı bana sunan liderim başta olmak üzere detaymaxinet e çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle size bu makale icin çok teşekkür ediyorum ''Detay Maxinet'' hakkında aklımdaki tüm soruları gidermiş oldun sizin sayenizde gercekten yatırın yapmak isteyenler hiç düşünmesin zaten yatırdıgınız parayı 3 4 ayda amorti ediyorsunuz 8 ay da havadan para almış oluyorsun üstüne üstelik bedava bilgisayar sahibide oluyorsun çok begendim ben bu yatırımı en kısa zamandada yatırım yapmayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  6. Detay maxinet gerçekten büyük bir fırsat iyi ki girmişim bunu canı gönülden söylüyorum henüz bir ayımı doldurmadı ama çok güzel kazançlar elde ettim bu işe ilk girmeye karar verdiğimde arkama baktım o kadar çok saçma sapan şeylere para harcamışız bide buna yani geleceğimize yatırım yapayım dedim ve zerre pişman değilim Allah a şükürler olsun ki böyle bir işle tanışmayı nasip etti Rabbim detay maxinet e giren değil girmeyen pişmandır....!

    YanıtlaSil
  7. Detay maxinet iyi ki varsın iyi ki girmişim Rabbim şirketimize zeval vermesin canı gönülden amiinnn diyorum

    YanıtlaSil
  8. Bana Bir İş Söyle? Her Yaştan Her Görüşten Ve her İnsanın yapabileceği

    Bana Bir İş Söyle? Yüksek Diploma, Bir Cv Veya Geçmişte İyi Bir Kariyer Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Yüksek Sermayeler gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Yetenekli Olmayı Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Sabit Bir Yer, Mekan Ve Zorunlu Bir Zaman Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Para Kazancına Başkalarının Karar Vermesini Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Yemek Molana Başkalarının Karar Vermesini Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? İzin Gününe Başkalarının Karar Vermesini Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Çalışma Arkadaşlarına Başkalarının Karar Vermesini Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Sabah 8 Akşam 18 Çalışma Şartı Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Başkalarının Sana Değer Biçmesi Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Alarm Kurma Derdi Gerektirmediği

    Bana Bir İş Söyle? Sıradan İnsanların Da Milyoner Olabildiği

    Bana Bir İş Söyle? Kendine Hayrın Dokunurken Başkalarında Hayrın Dokunabileceği

    Bana Bir İş Söyle? Pasif Gelir ;Yani Sen Başında Olmadan da Sana para Kazandıracak

    Bana Bir İş Söyle? Sana Bu Satırları Yazdıracak Ve İşini Gururla Severek Anlattıracak

    Bana Bir İş Söyle? Tüm Dünayda İnsanların Keyifle Yapabildiği

    Bana Bir İş Söyle? Sana Kitap Okuma, Kendini Geliştirme Alışkanlığı Kazandıran

    Ve Bana bir İş Söyle??

    Tüm Dünya Da Bütün İnsanların İhtiyaçı Haline Gelen, Hız kesmeden Büyüyen, Sen Yapmasan bile Bir Gün Çocuğunun Yapacağı Kaçınılmaz Hale Gelen..

    KAÇINILMAZ GERÇEK, KAÇINILMAZ İŞ DETAYMAXİNET �� �� ❤

    Dostunuz.. Mehmet �� İLETİŞİM 553 964 04 42. İŞİNDEN VE HAYATINDAN MEMNUNSAN KESİNLİKLE İLETİŞİME GEÇME.

    YanıtlaSil
  9. Erdinc Gürmez19 Şubat 2018 12:38

    Ben de bir yatırımcı olarak Detay MaxiNet'e girdim. Hesabımı yaptığım zaman, 3-4 ay gibi bir sürede koyduğum parayı geri alıp, kalan 8 ay boyunca da %200 kar payımı alacağım. Karşılığında da her gün bilgisayarı açıp 8 saat çalıştırmak gerekiyor.

    YanıtlaSil
  10. Her evde bilgisayar var. Üyelik sşstemi ile progeamı kendi bilgisayarımıza indirsek online olsak böylece dandik bi laptopa binlerce lşra vermemiş oluruz. Böylece daha çok üye olmaz mı. Hem firmada daga çok kazanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu işi yaparken göreceksin ki her evde bilgisayar yok hatta kimsede yok ve bunun sıkıntısını yaşayacaksın emin ol biz bu işe girdiğimizde senin gibi düşündük ama bilgisayarı olmayanların hesaplarını kendimiz evimizde açmak zorunda kaldık bilgisayar gelinceye kadar sonuçta bizden üye olana her türlü yardımı yapıyoruz sorun değil. Aynı şey senin içinde geçerli senin bilgisayarın var senin üye yapacağın kişinin yoksa sende onun hesabı açıyorsun anlıcan bilgisayarı her türlü kullanıyorsun boşa yollamıyorlar.

      Sil
  11. Bu işe girmeden 2 ay düşündüm şuanda çok pişmanım 2 ayda bütün paramı çıkardım ve bu ay 17 günde 850 dolar para kazandım ay sonu en en kötü 4000 tl para kazanmış olucam ve hepsi kar artık her ay böyle kazancım ve kazancım her ay artıcak anlıcağınız işimiz çok güzel bir iş girenler hep teşekkür ediyor girmeye korkanlarda ancak bok atıyor bu işi eleştiren arkadaşlar detay Maxinet hakkında hiçbirşey bilmiyor.

    YanıtlaSil
  12. Arkadaşlar selamun aleykum bu işin nasıl bir iş oldugunu ve dolandırma amacli olup olmadıgını nasıl anlayabilirsiniz püf noktalarını size acıklim. Once sirketin gecmisi arastırılır kac sene once acıldıgı ve gecmisinde ne gibi faaliyetleri ve icraatleri olmuş bunlar resmi dairelerden ve e devletten veya ticaret odasından araştırılır. Daha sonra bu sirketin resmi belgeleri varmı devlete vergisini kesintisiz veriyormu sertifika ve başarı belgeleri varmı bunlar araştılır daha sonra sirketin yeri nerde turkiyedemi yapiyor yoksa yurt dısındami yönetiliyor bu iş ona bakılır yurt dısı ise uzak durulmasını öneririm.ve yaptıgınız işin gercekligi nekadar sanal alemde hayali mi yapılıyor yoksa reel faaliyeti olan bir iş mi buna bakılır bu tür yatırım olan islerde bunlara dikkat ettiginiz sürece kazancınız cok olacaktır.
    Gelelim detay maxinet telekom sirketine bu sirketin kurulumu 2002de olmuş toplu sms ve mobil ödeme yazılımını türkiyeye ve avrupa ülkelerine sunmuş bir sirkettir. Kariyeri yaptıgı projeleriyle büyüyen sirket 16 bin kurumsal firmaya hizmet vermeye başlamış olup dev sirket olan turkcell ile 7 sene iş ortaklıgı yapmıştır ve siemens ve bircok dev sirketleri ile iş ortaklıgı yapmıştır.
    Bütün calışma faaliyetini resmi belgeleriyle yapmiş olup ve başarısından dolayı bircok sertifika almıştır. Devlete vergisini veren bu sirket bütün bu işleri devlete %100 uyumlu ve kanunen yapmaktadır 2017de yepyeni bir proje ile seo ve dijital reklamcılık alanınada yönelen detay maxinet telekom yaklaşık 1bucuk senedir günden güne calışkan yazılım muhendisleri büyüyen sirket büyük kazançlar elde etmiş olup ve üyelerinede büyük paralar kazandırmış ve şuan başka projelerini faaliyete gecirdigi zaman dunyada dev bir sirket olma yolundadır ve bu üyelerinin gayretine baglıdır sizlerin bi sirket hakkında kücük bir şüpheniz dahi olmasın bu yazdıklarım araştırmam ve tecrübelerime baglıdır risk herzaman ve her işde vardır ama riski olan işin kazancı herzaman büyük olur kafanıza takılan sorularınız olursa ve sisteme dahil olmak isteyen olursa altta vericegim numaradan bana ulaşıp sorabilirsiniz sirket ile ilgili her konuyu herzaman elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım size anlatacaklarım bu kadar selam ve dua ile Allah emanet olun arkadaşlar

    Watsapp ve irtibat No : 0531 023 10 63

    YanıtlaSil
  13. Uzun süre araştırma yaparak dahil olduğum projedir. Gündemde olan Çiftlik Bank dolandırıcılığı yapı olduğu iddia edilir. Ancak bakanlıkça bugün yapılan Çiftlik Bank benzeri yapılar başlıklı 65 şirket arasında bulunmamaktadır. Dolayısı ile güvenilir, ödemelerin zamanında yapıldığı, sürekli yeni projeler geliştirerek yalnızca 1 projeye bağlı kalmayan girişimci firmadır. Saadet zinciri yapılara benzeştiği üyelik sisteminde bir zorunluluk bulunmamaktadır. Yalnızca şirketin SEO hizmetine katkıda bulunarak, Detay Maxinet'în cebinize katkı sağlaması arasındaki ilişki ile yolunuza devam edebilirsiniz. Üye olmaktan çekinmeyiniz.

    YanıtlaSil