Tarihi Çin Dizileri - kadinvsaglik.com

Tarihi Çin Dizileri

Çin Dizileri Önerileri

En iyi Çin dizileri hakkında bir makale yazmaya kadar verdim. Sizlere hepsini kendim bizzat izlediğim, çok beğendiğim Çin dizisi önerilerimi paylaşıyorum. Hepsinin çevirisi farklı sitelerde bitmiş tarihi çin dizileri olarak kolaylıkla izleyebilirsiniz. Ülkemizde popülerliği gün geçtikçe artan Çin dizileri farklı kültürleriyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Çin dizi önerilerine eklenmesini istediğiniz Çin dizilerini yoruma yazarsanız en kısa sürede eklemeye çalışacağız. Ayrıca Çin dizileri önerilerimiz hakkındaki düşüncelerinizi yoruma yazmayı unutmayın.

Çin Tarihi Dizileri



The Legend of Chusen

Türü: Wuxia / Fantastik
Sezon : 2
Bölüm Sayısı: 55+18
Yayın Tarihi: 31 Temmuz 2016
The Legend of Chusen
The Legend of Chusen Konusu
Dizideki baş rol karakteri Zhang Xiao Fan'ın bir gün 11 yaşlarındayken bütün köyü öldürülür. Arkadaşı Lin Jin Yu ile beraber erdem ve iyiliğiyle ünlü Qing Yun mezhebine katılır. Zhang Xiao şeytani mezhebin kralının kızına aşık olur ve olaylar başlar. Zhang Xiao Fan dizinin başında sihirli güçleri olmayan çok zayıf birisi olmasına rağmen zamanla güçlenmesini ve kötülüğe karşı vereceği savaşı izleyeceksiniz. Tabi ki bir yandan şeytani mezhebin kralının kızına aşık olduğu için yaşayacağı zorlukları da tahmin edersiniz. Dizi çok güzel gerçekten de ben izlerken zevkle izledim her bölüm kalitelidir.


The Empress of China

Tür: Tarihsel Kurgu
Bölüm Sayısı: 74
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2014
The Empress of China
The Empress of China Konusu
Dizi Çin'in tek kadın imparatorunun hikayesini anlatıyor. Gerçek bir tarihe dayalı olduğunu söylemem lazım. Tang Hanedanlığında geçiyor. Kızımız 14 yaşında saraya geliyor ve günün imparatoruna aşık oluyor. Onun cariyesi oluyor ve imparator öldükten sonra imparatorun oğlu tarafından saraya geri getiriliyor. Yeni İmparatorun cariyesi olması için ikna ediliyor. Çok aşık olduğu için herkese meydan okuyan yeni imparator istediğini elde ediyor. İmparator ölünce önce İmparatoriçe oluyor ve zamanla güçlendikten sonra kendini imparator ilan ediyor. Gerçek bir hikaye olduğu için tarihi dizi sevenlerin kesinlikle izlemesinden yanayım. Çin dizisinde ciddi bir harem entrikası var ben izlerken çok beğenmiştim.


The Journey of Flower

Tür: Romantik, Fantastik, Dram, Tarihi
Bölüm Sayısı: 50
Yayın Tarihi: 9 Haziran 2015
The Journey of Flower
The Journey of Flower Konusu
Dizi dram dizisidir, mutlu son arayanlara göre değildir. Hua Qian Gu zehirli bir kanla doğar bazı olaylar neticesinde yetim kalır. Bai Zi Hua onun bir kahanete göre kaderindeki bela olduğunu öğrenir. Bai Zi Hua doğru doğrudur yanlış yanlış felsefesine göre yaşan biridir. Hua Qian Gu yanlış yapmadığı için ona dokunmaz. Dizimizde iyiliğin lideri Bai Zi Hua bir yandan Yedi Cinayet Grubuyla uğraşırken bir yandan da Tuhaf Köşk'ün Efendisinin gizli kapaklı tuzaklarıyla uğraşmak zorunda kalacaktır. Dizi tarihi ve fantastik dizileri sevenlerin bayılarak izleyeceği düşündüğümüz görsel bir şölendir.


Perfect Couple

Tür: Romantik, Komedi, Tarihi
Bölüm Sayısı: 45
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2014
Perfect Couple
Perfect Couple Konusu
Önemli bir ailenin oğlu Jin Yuan Bao İmparatoriçe nin emriyle soylu bir kızla nişanlanır. Kız ise başkasını seviyordur ve nişandan kaçar. Yu Qi Lin istemeden kızın yerine geçer ve ikilinin mükemmel çift hikayesi başlar. İkilinin yavaş yavaş birbirlerini tanıdıkça aşık olmaları çok güzeldi, güzel bir dizidir.

Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom

Tür: Romantik, Fantastik, Tarihi, Dram
Bölüm Sayısı: 58
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2017
Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom
Three Lives Three Worlds Konusu
Bai Qian hayatını izleyeceğimiz dizi Bai Qian'un savaş tanrısı Mo Yuan'ın öğrencisi olmasıyla başlıyor. Dünyayı kurtarması sonucunda Mo Yuan'ın ruhu parçalanır. Bedenine uzun yıllar ustasının geri döneceği umuduyla bakan Bai Qian bir gün bir olay sonucu hafızasını kaybeder güçlerini kaybedip Su Su olarak yaşar Ye Hua ile tanışır aşık olur ve evlenir. Sonu çok kötü biter Bai Qian tanrı haline geri döner her şeyi unutmak için iksir içer ve uzun zaman sonra tekrar gök diyarı ve liaht prensi Ye Hua ile karşılaşırlar ve ikili birbirlerine tekrar aşık olur. Dizi iyi ki izlemişim dediğim bir dizidir. Dizide aşk hüzün her şey var. Mükemmel bir fantastik Çin dizisi örneği demek abartı olmaz.

The Eternal Love

Tür: Romantik, Fantastik, Tarihi, Komedi
Bölüm Sayısı: 24
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2017
The Eternal Love
The Eternal Love Konusu
Mo Lian Cheng, gayet ağırbaşlı akıllı bir prenstir. Abisine aşık olan Qu Tan Er ile İmparator kararnamesi sonucu mecburen evlenirler. Günümüzde yaşayan bir insan geçmişe yanlışlıkla giderek Qu Tan Er in bedenine girer ve 1 bedende 2 kişi yaşamaya çalışırlar. İlk baş prens Qu Tan Er in casus olduğundan şüphelense de zamanla Qu Tan Er e aşık olacaktır. Dizinin fantastik Çin dizilerinden olduğunu unutmayın belli bir bölümden sonra büyüler dizide bolca oluyor. Böyle dizileri seviyorsanız kesinlikle izlemelisiniz.

Tarihi Kore Dizileri hakkındaki makalemiz ilginizi çekebilir. Sitemize destek olmak için yorum yapabilirsiniz.

25 yorum:

  1. aklımda olsun saool. kore çin japon tayvan seviyom ben de. çin dizisi de bi tanecik izledim henüz o da iyiydi. du bakayım, 15 years of waiting for migratory birds idi sanırım. bir de proud of love. ülkeler farklı oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çin dizilerini muhakkak izleyin çok kaliteli diziler var ben ingilizce altyazıyla bile takip ettiğim diziler var ne kadar anlayabilirsem izliyorum.

      Sil
  2. Çin dizileri önerileriniz çok güzel tamda izlenecek dizi arıyordum ama 6 dizi az olmuş 10 dizi önerisi yapsaydınız keşke Çin dizi önerileri makalenizdeki bir Çin dizisine başlıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. my sunshine ve love 020 dizileriniz de öneririm :)

      Sil
    2. Zamanla izledikçe yazacağım izlediğim sevmediğim dizileri yazmıyorum sonuçta sadece en çok sevdiğim dizileri yazıp sizlerin keyif alacağı dizileri önermem gerekiyor.

      Sil
  3. Çok güzel yazmışsınız.bu kadar detaylı olarak hiç bir sitede bulamamıştık.tsk ederiz

    YanıtlaSil
  4. Biz yurtta kalıyoruz.dizi geceleri yapmaya karar verdik.sizin önerinizi okudum.THe eternal lave dizisini izledik.sira diğerlerini izlemeye geldi.çin dizisi önerilerinizi çok beğendik.hic bir sitede her ülkeye ait bu kadar çok dizi incelemesi ve önerisi olmadığını fark ettim.bu konuda çok başarılısınız. Alman dizilerini seyretmedim sizin önerilerinizi dikkate alıcaz.hint dizilerinden de seyretmedigimiz bir çok dizi varmış.guzel bir site tebrik ederiz. Ben çok beğendim.dizi gecelerimizde sizin dizi önerilerinizi dikkate alarak seyretmeye çalışıcaz.supersiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fantastik ve tarihi Çin dizisi seviyorsanız kesinlikle hepsini izleyin kore dizilerinden çok kaliteli olan dizilerde var onları da araştırmayı ihmal etmeyin.

      Sil
  5. Çok güzel fantastik Çin dizileri önermişsiniz fantastik katagorisinde en iyi Çin dizileri bunlar the legend of chusen dizisini özellikle çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu beğendiyseniz Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom dizisini de kesinlikle izlemelisiniz.

      Sil
  6. Evet Çin dizisi farklı olabilir
    Böyle bir öneri için teşekkür ederim
    Bir tane Çin dizisi izlemeye başladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak izlemelisiniz çok farklı bir kültür insanın farklı kültürleri tanıması çok güzel Çinlilere bakışımı değiştirdi bu diziler benim.

      Sil
  7. ilk defa bir çin dizisi izledim ilk başta konuşma şekillerini çok tuhaf karşıladım ama zamanla alışmaya başladım the journey of flower dizisini izledim hayatımda ilk defa bir dizi yüzünden ağladım harika ötesiydi kesinlikle öneririm arkadaşlara tavsiyelerinizin arasında en iyi bulduğumm diziydi teşekkürler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler hepsi kendi izlediğim diziler tarihi ve fantastik dizi seviyorsanız hepsini vakit buldukça izlemelisiniz.

      Sil
  8. THE PRINCESS WEİ YOUNG. ÇEVİRİSİ LÜTFEN

    YanıtlaSil
  9. The empress of china çevirisi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu makaleyi yazarken The Empress of China dizisi yeppudaa isimli forumda vardı ve izleyebiliyordunuz ama forum neden bilmiyorum kapatıldı bu yüzdende ne yazık ki izleyebileceğiniz bir kaynak bilmiyorum.

      Sil
    2. Var evet çevrilmiş sayfalara tek tek bak alt yazılı olarak yaz çıkar

      Sil
  10. Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom kesinlikle harika ötesi bir dizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığım bütün diziler en çok beğendiğim diziler. Beğenmenize sevindim.

      Sil
    2. Ben izledim tüm sayfalara tek tek bak alt yazılı izle olarak yaz çıkar

      Sil
  11. Kore dizileri izlemeyi seviyorum. Tamamen raslanti bir çin dizisi buldum cok dikkatimi çekti İZLEMEK İSTİYORUM AMA ALT YAZILI BULAMIYORUM :'''(
    Here to heart... Bulan izleyen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google ye " here to heart 1.bölüm " yazarsanız çıkan sitelerden izleyebilirsiniz. 16 bölüm çevrilmiş olarak gözüküyor dizi kaç bölüm toplam ona bakın ben 20 bölüm olacağını gördüm bir yerde siz biraz araştırın hepsi çevrilmişse başlayın bence.

      Sil
  12. Legends of swords. Dizinin çevirisi ne zaman çevrilecek çünkü izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum ❤

    YanıtlaSil