25 Türk Dizi Önerisi - kadinvsaglik.com

25 Türk Dizi Önerisi

25 Türk Dizi Önerisini Sizler İçin Hazırladık Umarım beğenirsiniz

2.Yazıyı Okumak İçin Tıklayınız : Unutulmaz 25 Türk Dizi Önerisi - 2

1 ASMALI KONAK

ASMALI KONAK
Asmalı Konak, Seymen ve Bahar'ın  Amerika da tanışıp aşık olmasıyla başlayıp Kapadokya'ya taşınan aşk  hikayesini anlatır. Büyük bir konakta yaşayan ailenin bu aşkla değişen hayatlarını, zor ve çetin geçen  bu aşkı soluksuz izleyeceğiniz efsane dizi Asmalı Konak gelmiş geçmiş dizilerin içinde en çok dikkat çekenler dendir. Özcan Deniz'le Nurgül Yeşilçay baş rol oynamışlardır.

2 MUHTEŞEM YÜZYIL

MUHTEŞEM YÜZYIL Unutulmaz 50 Türk Dizisi Önerisi
Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını, yaptıklarını konu alan ve eşi Hürrem Sultanla olan aşını bizlere taşıyan çok büyük bir yapımdır. Usta oyuncu Halit Ergencin ve Meryem Uzerli'nin baş rol oynadığı  müthiş oyuncu kadrosu olan, sayısız oyuncunun da konuk oyuncu olarak girdiği adı gibi muhteşem bir dizidir.

3 İKİNCİ BAHAR

İKİNCİ BAHAR
Samatya'da bir kebapçı işleten Ali Haydar eşi öldükten sonra tek başına kızlarını büyütmüştür. Bir gün kebapçıya çalışmak için  gelen Hanım'la başlayan bu hikaye tam bir aile dizisidir. Büyük oyuncular Türkan Şoray ve Şener Şen'in oynadığı harika bir yapımdır. Nurgül Yeşilçay gibi bir çok oyuncu da bu dizide yıldızı parlayan genç oyunculardandır.


4 GALİP DERVİŞ

GALİP DERVİŞ
Galip Derviş çok iyi bir olay yeri inceleme uzmanıdır. Garip kişiliği ile insanların göremediklerini gören ama değişik alışkanlıkları olan tuhaf bir insandır. Her bölümde ayrı ayrı olayları inceler.

5 AVRUPA YAKASI

AVRUPA YAKASI
Komedi dizilerinin içinde en iyilerinden, müthiş esprilerin olduğu harika oyuncu kadrosuyla bizi ekrana kilitleyen diziyi hala her gösterildiğinde seyretmekten kendimizi alamayız. Gürse Birsel'in senaryosunu yazdığı bir durum komedisi olan bu dizi gelmiş geçmiş en iyi komedi dizilerindendir.

 6  SÜPER BABA

SÜPER BABA
Bir baba evlatları ve ailesi için neler yapabilir. Şevket Altuğ'un baş rol oynadığı bu dizi öyle duygusal bir o kadar da komik, insanın seyrederken içini çektiği harika bir yapımdır.

7 DELİ YÜREK

DELİ YÜREK
Askerlikten sonra evine gelen Yusuf  araba tamircisinde çalışmaya başlar. Mahallelerine gelen mafya ağasına kurulan pusunun içinde kendini bulan Yusuf'un hayatı değişmektedir. Hala dizi müziğinin dilimizde olduğu harika bir yapımdır.


8 YILAN HİKAYESİ

Unutulmaz 50 Türk Dizisi Önerisi YILAN HİKAYESİ
Bir köylü kızıyla bir polisin inanılmaz aşkını anlatan bu dizi de Mehmet Ali Alabora ile Meltem Cumbul  baş rolleri paylaşıyor. Mafya tarafından oğlu öldürülen Memoli ile köyünden kaçıp İstanbul' a gelen köylü kızı Zeyno'nun hikayesini anlatan bu dizi çok güçlü oyuncu kadrosuna sahiptir.

9 CENNET MAHALLESİ

CENNET MAHALLESİ
İstanbul'un kenar semtlerinden olan Cennet mahallesinde yaşayan Sultan  ve Ferhat'ın hikayesini anlatan dizide iki ailenin yıllardan beri gelen düşmanlığı bu aşkın önüne geçer. Komedi dizilerinin en önemlilerinden olan bu dizide Müjdat Gezen, Zeki Alasya, Melek Baykal gibi büyük oyuncular oynamaktalar.

10 BİR İSTANBUL MASALI

BİR İSTANBUL MASALI
İstanbul'da çok zengin bir aile ve onların yanında bahçede yaşayan fakir bir hizmetli ailesi arasında büyük farklar olan bu farkların arasında doğan bir aşın hikayesidir. İstedikleri aşka bir gün kavuşurlar ama hiçbir şey istedikleri gibi gitmiyordur. Mehmet Aslantuğ gibi büyük oyuncuların oynadığı harika bir yapımdır.

11  KURTLAR VADİSİ

KURTLAR VADİSİ
Polat Alemdar'ın yurdu için gizli bir görevde yüzünü değiştirmesi ile başlayan dizi yıllarca seyircisini ekran başına bağlamış çok güçlü bir yapımdır.

12 YAPRAK DÖKÜMÜ

YAPRAK DÖKÜMÜ
Kendi halinde bir ailenin İstanbul'a gelmesiyle başlayan hikayede o kadar çok şey yaşanır ki dram yüklü ibretler alınan bu dizi de usta oyuncu Halil Ergün gibi bir çok usta oyuncu yer almıştır. Her aile bir bir ağaçtır diye başlayan dizide yaprak dökümlerini göreceksiniz. Reşat Nuri Güntekin'nin romanında uyarlanarak çekilen dizi yayınlandığı dönemlerde seyircisini ekranlara kilitlemiş unutulmaz  dizilerdendir.

13 DOKTORLAR

Unutulmaz 50 Türk Dizisi Önerisi DOKTORLAR
Bir hastanede iki doktor arasında yaşanan aşkı tema alan, bunun yanında da her bölümünde ayrı ayrı hikayeler işlenen müthiş bir dizidir.


 14 EKMEK TEKNESİ

EKMEK TEKNESİ
Eski dizilerin unutulmaz isimlerinden olan Ekmek Teknesi bir mahallede yaşayan insanların hayat mücadelesini veren, içinde çok güzel hikayeleri barındıran seyretmeye doyamayacağınız, gülerken ağlatan çok güzel bir dizidir.

15 EZEL

EZEL
Ömer sade bir hayat sürerken kendisini bir cinayetin içinde bulur ve hapishaneye düşer. Asıl hikaye  bundan sonra başlar. Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran dizi de Kenan İmirzalıoğlu baş rol oynamıştır. Oyuncu kadrosu ile harika bir dizidir.

16 ÇİÇEK TAKSİ

ÇİÇEK TAKSİ
Her bölüm başka hikayesi olan, taksi şoförlerinin hayatını bizlerle paylaşan harika bir dizidir. Çok iyi bir kadrosu olan bu dizi her seyredişimizde bizi hala ekran başına kilitliyor.

17 BİN BİR GECE

BİN BİR GECE
Lösemi hastası oğluna uygun donör bulan ve tedavisi için  çok yüklü paraya ihtiyacı olan Şehrazat'ın bu parayı bulabilmek için yaşadığı ikilemi anlatır. Her kapıyı çalan Şehrazat bu parayı bir türlü bulamayınca karşısına çıkan teklifi dul ve çaresiz bir anne olarak kabul eder. Bu olayla başlayan ve sonunda güçlü bir aşk hikayesine dönüşen dizide yaşananları anlatan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeker. Halit Ergenç'in ve Bergüzar Korelin baş rolünü üstlendiği dizi unutulmayacak diziler arasındadır.

18 ARKA SOKAKLAR

Unutulmaz 50 Türk Dizisi Önerisi ARKA SOKAKLAR
Günümüzde de hala çekimleri süren yıllardır seyircisini ekran başına kilitleyen usta oyuncu kadrosuyla mükemmel bir dizidir. Polislerin hayatlarını ve yaşadıklarını konu alan dizide her bölüm başka bir hikaye işlenmektedir.

19 AŞKI MEMNU

AŞKI MEMNU Unutulmaz 25 Türk Dizi Önerisi
Eşinin ölümünden sonra iki çocuğu ve çocuklarının eğitimi için köşkte kalan Matmazel ile birlikte bir  hayat sürerken Adnan bey bir gün Bihter'e aşık olur ve evlenir. Bihter hırsları olan genç ve güzel bir kadındır. Bihter ile Adnan Beyin yeğeni Behlül bir süre sonra yakınlaşmaya başlarlar. Yayınlandığı dönemde büyük yankılar uyandıran dizi en çok izlenen  Türk dizilerindendir.

20  ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
 İstanbul'un eski bir semtinde geçen hikayede bir ailenin dağılması ve bunun aile bireylerindeki etkisi hayatlarındaki olayların yansıtıldığı, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran çok güçlü bir yapımdır.

21 GENİŞ AİLE

GENİŞ AİLE
Bir ailenin ve onların yaramaz, serseri oğulları Cevahirin boşanarak Almanya'dan gelmesiyle  başlayan hikayede zaten karışık bir ortamda olan ailenin iyice karışmasıyla devam eden olayları bizlere yansıttığı bir komedi dizisidir. Hala bile eski bölümlerinin çok sevilerek izlendiği çok güzel bir yapımdır.

22 ASİ

ASİ dizisi
Demir ve Asi'in düşmanlıkla başlayan ilişkileri güçlü bir aşka dönüşür. Ailelerin geçmişte yaşanan olaylardan  zedelenmiş olan ilişkileri karşısında duran bu aşk izlenme rekorları kıran geniş oyuncu kadrosuyla en dikkat çeken yapımlardandır.

23 POYRAZ KARAYEL

Unutulmaz 50 Türk Dizisi Önerisi POYRAZ KARAYEL
Eşini ve işini kaybeden Poyraz hayata tek tutunma sebebi olan oğlunu kurtarmak için bir mücadele içine girer bu karmaşada aşık olur ve macera burada başlar. Severek izlenen bu dizi seyircisini ekrana kilitleyen dizilerdendir.

24 KUZEY GÜNEY

KUZEY GÜNEY
Zıt karakterdeki iki kardeşin, aynı kıza birbirinden habersiz büyüttükleri aşkları, Kuzey'in aşkını itiraf etmesiyle karşılaştığı gerçek ve o gece yaşadıkları olaylar herkesin hayatını değiştirecektir. Baş rollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve  Öykü Karayel'in oynadıkları bu dizi sürükleyici hikayesiyle izlenme rekorları kırmıştır.

25 YALAN DÜNYA
 

YALAN DÜNYA
Gülse Birsel ve Beyazıt Öztürk'ün baş rolünü paylaştıkları usta  oyuncu kadrosu ile müthiş bir komedi dizisi olan harika bir yapımdır.

Yabancı Dizi Önerimiz 2018 Hakkındaki Makalemiz İlginizi Çekebilir.

4 yorum:

  1. Arka sokaklar son donjn en cok izlenen dizileronden. Eskiye donuk ise delibyuregi tek gecerim. Bir donemin efsane dizisiydi

    YanıtlaSil
  2. En iyi 25 Türk dizisi önerisi yapmışsınız resmen güzel liste sitenizi beğendim

    YanıtlaSil