Örgü Oyuncak Kedi Yapımı - kadinvsaglik.com

Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

 Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

Kedimizin yapımına ayaklarla kolları yaparak başlıyoruz. 4 tanesi de eşit boyda ve genişlikte olacak şekilde örüyoruz.
Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

Baş Kısmı

6 ilmekle başladığımız yuvarlaklarımızı 25 ilmeğe gelene kadar genişletiyoruz 4 sıra düz örüp 20 ilmek olana kadar daraltarak örüyoruz. 20 sıra düz örüyoruz 2 adet kulağımızı da örerek hazırlıyoruz. Kuyruk kısmını da örerek hazırlıyoruz.

Örgü Oyuncak

Kuyruk, Bacak Ve Tabanın Yapılışı

Ben genişliğini 16 ilmek yaparak uzun bir kuyruk ördüm. Baş kısmına başlar gibi genişçe bir taban hazırlıyoruz ve iki bacağını ekleyerek örüyoruz. Yarısını ilk sırada diğer yarısını da üst sırada ekliyoruz. Kuyruk kısmını da tam arkadan ortalayarak ekleyerek örüyoruz. Gövde kısmında hiç arttırma yapmadan istediğimiz ebatta büyütebiliriz.


Göbek Yapımı Ve Kol Ekleme

Biraz göbek çıkıntısı olsun istiyorsak tam göbek kısmında ilmek keserek daralta biliriz. Kolları da yanlardan gene bacakları yaptığımız gibi yarısını ilk sırada ekleyerek örüyoruz.
Örgü Oyuncak Yapımı
Diğer yarısını da üst sırada ekliyoruz ve daraltarak boyun kısmına geliyoruz. Boyun kısmından artırma yaparak baş kısmını örmeye başlıyoruz. İstediğimiz ebatta baş örerek kedimizin örme işlemini tamamlıyoruz. Kulaklarını da dikerek monte ediyoruz. Gözlerini yapıştırma göz kullandım ve ağzını, burnunu ve bıyıklarını  işleyerek yapıyoruz.
Örgü Oyuncak Kedi Yapımı 
Resimli ve detaylı anlattığımız örgü oyuncak yapımları sitemizde örgü bölümünde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok