Örgü Oyuncak Civciv Yapımı - kadinvsaglik.com

Örgü Oyuncak Civciv Yapımı


Örgü Oyuncak Civciv Yapımı

  Örgü Oyuncak Civciv Yapımı

oyuncak  Civciv Yapımı
Örgü oyuncak civciv yapımı kolay olan oyuncak yapımları arasındadır. İki adet yuvarlak baş ve gövdeyi oluşturmaktadır. Baş kısmına bir gaga şeklinde ağız ve gövde kısmına iki adet ayak ve bir kuyruk ördüğümüzde örgü oyuncak civciv yapımı tamamlanmış olur.
Bu sevimli civcivimizi yapmaya baş kısmından başlıyoruz. Sihirli halka yaptığımız ipimize altı tane doldurup arttırarak istediğimiz baş boyutuna gelene kadar örüyoruz. Keserek yuvarlağı mızı oluşturuyoruz. Diğer bebek yapımlarında ayrıntılı baş yapımını anlattım isterseniz onlara da bakabilirsiniz.
örgü oyuncak Civciv Yapımı
Gözler için ben gene vidalı göz kullandım. Sizler isterseniz işleyerek de yapabilirsiniz.
El Örgüsü Civciv Yapımı
Baş kısmını keserken bir el parmağı kalacak kadar olduğunda kesme işlemini bitiriyoruz.ve gövdeyi yapmak için tekrar arttırarak devam ediyoruz. İstediğimiz büyüklükte gövdemizi ayarlaya biliriz. İstediğimiz büyüklükte olduğunda onu da keserek civcivimizin içini dolduruyoruz .
örgü Civciv Yapımı
Gagası için iki küçük parça yapıp ikisini ekleyerek dikiyoruz. 6 ilmek başladım, yanlardan 2 şer artırdım ve 4 sıra ördüm. İki parçayı iğneyle birleştirip yüzün ortasına gözlerin altına dikiyoruz.
El Örgüsü Civciv Yapımı
Ayak kısmını gene gagadaki yaptığım gibi  3 küçük parça ördüm ve üç parçayı da birleştirerek örmeye devam ettim. Resimde de gördüğünüz gibi birleştirdiğim parçaları biraz eksilterek örmeye devam ettim. Azaltarak örelim ki kalın bir bacağı olmasın bu sevimli yaramazın. Bacaklarını  iğne iplik yardımıyla  vücudunu orantılayarak dikelim.
El Örgüsü Oyuncak Civciv Yapımı
İsterseniz benim yaptığım gibi birde şapka örebilirsiniz.

Civciv Yapımı 
Örgü Oyuncak Ayı Yapımı resimli anlatımlı olarak yazılmıştır. Sitemizde çok değişik örgü oyuncak yapımları mevcuttur. Örgü bölümünde bir çok oyuncak hayvan ve oyuncak bebek yapımını bulabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Sayenizde el örgüsü ile oyuncak civciv yapabiliyoruz. Daha fazlası için takipteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindik. Bir çok hayvan oyuncak yapımı var lütfen bakın.

      Sil
  2. Ne tür plastikten üretildiği belli olmayan tamamen kanserojen madde içeren malzemelerden üretilen oyuncaklar yerine bu tür oyuncakların yapılması ve çocuklarımıza gönül rahatlığı ile verilmesi çok güzel. Sağlığa gerçekten önem veren bir site olduğunuz için sizi kutlarım. Yayaınlarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız. Plastik ve kansorojen bir çok oyuncak var. Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önbemli. Bu nedenle oyuncak yapımı konusuna özellikle eğildik.

      Sil