Tamtur Pırlanta Yüzük Önerileri - kadinvsaglik.com

Tamtur Pırlanta Yüzük Önerileri

Yüzükler pek çok kadının dünyasında önemli bir yere sahiptir. Takılar arasında en çok rağbet gören ve bin bir türlü modele sahip olan yüzükler arasında pırlanta yüzüklerin ehemmiyet apayrıdır. Özellikle evlenme tekliflerinde, evlilik yıldönümlerinde ve doğum günlerinde pırlanta yüzük modelleri arasından seçim yapılarak kutlamalar daha anlamlı hale getirilir. Pırlanta yüzükler arasında dikkati çeken tamtur pırlanta yüzük modelleri hem modern hem de şık görünümleriyle büyüleyici özelliğe sahiptir.

Tamtur yüzük, parıltısı göz kamaştıran pırlanta taşların bir araya gelerek yüzüğün dış kısmını tümüyle kaplamasıyla tasarlanır. Dünya üzerindeki en değerli taşlar arasında başı çeken pırlantanın yüzüğü en nahif biçimde çevreleyerek süslemesi pek çok kadının ilgisini çeker. Söz konusu kıymetli taşın sunduğu ışıltı sayesinde takılan yüzük dikkatleri üzerinde toplayarak cezbedici bir görünüm kazanır. Bu da hemen her kadının pırlanta taşlı yüzüğe sahip olma isteğini kuvvetlendirir.

Kendiniz için ya da sevdiğinize özel olarak temin etmek istediğiniz tamtur yüzük modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Özellikle hediye olarak alacağınız yüzüğün sevdiğiniz için en iyisi olmasını arzulamanız son derece doğaldır. Makdis Pırlanta olarak sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz 5 farklı tamtur yüzük önerilerini inceleyerek seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Pırlanta Yüzük

Makdis Pırlanta 0.77 Karat Tamtur Yüzük

Tamtur pırlanta yüzük modelleri arasında ön plana çıkan 0.77 karat tamtur yüzük doğal ışıltısıyla göz kamaştırıcı parçalar arasında yer alır. Beyaz, sarı ve rose gold renklerine sahip olan yüzüğün ayarı 14, gramı ise 7,72 olarak hesaplanır. Son derece şatafatlı bir ürün olan bu yüzükte yer alan pırlantaların toplam karat değeri 0.77’dir. Büyük ve yuvarlak kesimli pırlanta taşların etrafını saran küçük ve yuvarlak kesimli pırlanta taşlar yüzüğün dış kısmını tümüyle kaplamış durumdadır.

Makdis Pırlanta 1.07 Karat Baget Tamtur Yüzük

Baget yüzüğün nahifliği ve zarafetini pırlantanın ışıltısıyla birleştiren 1.07 karat baget tamtur yüzük özellikle evlilik yıldönümüzde eşinize alabileceğiniz en özel armağanlardan birisi olacaktır. 14 ayar ve 2,78 gram ağırlığındaki altın yüzüğü büyük bir incelikle kaplayan pırlantaların toplam karat değeri 1.07 olarak ölçülmüştür. Tamtur pırlanta modelleri arasında tasarımıyla göz dolduran bu yüzük eşinizin gözde takıları arasında yer alacak olan parçalardan biri olarak değerlendirilebilir.

Makdis Pırlanta 0.92 Karat Tamtur Yüzük

Klasik tamtur pırlanta yüzük modelleri arasından seçim yapmak isterseniz 0.92 karat tamtur yüzük modelini tercih edebilirsiniz. Düz bir sıra halinde dizilen ufak ve toplamda 0.92 karat değerine sahip olan pırlantalar yuvarlak kesimiyle dikkat çeker. Yüzük 14 ayar ve 2,41 gram ağırlığa sahip altından imal edilir.

Makdis Pırlanta 1.43 Karat Tamtur Yüzük

Tamtur pırlanta yüzük önerileri arasında bulabileceğiniz bir diğer model 1.43 karat tamtur yüzüktür. Tek sıra halinde olan tamturların aksine söz konusu yüzük beş sıra halinde pırlanta taşlarla kaplanır.. Yuvarlak kesimli minik pırlantaların ışıltısıyla buluşan yüzük 14 ayara ve 7,65 gram ağırlığa sahiptir. Özel gün ve gecelerde parlamak için bu modeli tercih ederek farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Makdis Pırlanta 3.11 Karat Yakut Tamtur Yüzük

Renkli taşlarla kaplı yüzük modeli arıyorsanız 3.11 karat yakut tamtur yüzük tam da aradığınız ürün olabilir. Toplam pırlanta ağırlığı 3.11 karat değerinde olan ürünün yüzüğü 14 ayardır ve 4,16 gram ağırlığa sahiptir. Yakut kırmızısı ile renklendirilen bu yüzüğün yakut karat değerinin 2,95 olduğu saptanır. Daha fazla tamtur pırlanta önerileri için Makdis Pırlanta’yı ziyaret edebilir, hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok