Zarif ve Şık Altın Küpe Modelleri - kadinvsaglik.com

Zarif ve Şık Altın Küpe Modelleri

Altın madeninin belirli aşamalardan geçirilerek işlenmesi sonucu elde edilen küpeler, birbirinden farklı modelleriyle şık ve zarif bir görünüm sergiler. Kişiye özel tasarlanmış el yapımı altın küpe modelleri, günlük hayatta ve özel günlerde kıyafet kombinlerinin önemli bir parçası haline gelir. Siz de Gülaylar farkı ile birbirinden farklı, eşsiz modeller arasından en uygun olanı seçip her alanda fark yaratabilirsiniz. Eşsiz tasarıma sahip modellerin her birinin özelliği kısaca şu şekilde açıklanır:
  • Kaliteli Tasarım
  • Farklı Ayar Seçenekleri
  • Eşsiz Tasarımlar
Zarif ve Şık Altın Küpe Modelleri

İlham Alınası Tasarım, Altın Küpe Modelleri

Geçmişi oldukça eskiye dayanan küpe, günümüzde gelişerek kadınların en önemli aksesuar parçalarından birisi haline alır. Altın küpe modelleri arasında yer alan farklı renk ve desen seçenekleri, zengin bir ürün çeşitliliğini ortaya koyar. Bunlar arasında yer alan halka küpeler her daim modanın öncüsü olmayı başarır. 8, 14 veya 22 ayar altın kullanılarak üretilen halka küpelerin her biri farklı gramaj ağırlıklarına sahiptir. Halka küpelerin uç kısmına eklenen kalp, anahtar gibi semboller, ona şıklık katar. Klasik haline gelen top küpeler, sade tasarımları ile her dönem ön plana çıkmayı başarır. Beyaz, pembe ve sarı altın kullanarak üretilenler, her türlü kıyafete uyum sağlar. Tek taş geçişi ile taçlandırılan küpeler, benzer desenlere sahip yüzük ve kolye ile de hoş bir kombin oluşturur. Sallantılı şeklinde tasarlananlar, farklı tasarımlarıyla her dönem moda olmayı başarır. Bununla beraber hayvan figürlerinden etkilenerek tasarlanan küpe çeşitleri de bulunur. Özellikle yılan figürlü olanlar dikkat çekici tasarımlar ile ön plana çıkar. Siz de geniş ürün çeşitliliği arasından seçim yaparak kombinlerinizde fark yaratabilirsiniz.
 

Göz Alıcı Tasarımları ile Altın Küpe Modelleri

Yıldız, yılan, tek taş, burgu gibi farklı desen ve figürlerden etkilenerek tasarlanan küpeler, her dönem kadınların ilgi odağı olmayı başarır. El yapımı olarak tasarlanan modeller, taşlı veya taşsız tasarımları ile her zevke hitap eder. Aynı zamanda bu küpelere uyumlu kolye ve bileklik seçerek takı kombininizi rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Daha çok çocuklara yönelik tasarlanan çizgi film ve masal kahramanlarından esinlenen oluşturulan küpeler de mevcuttur. Unicorn ve gökkuşağı olarak tasarlananlar, çocukların ilgisini çekecek şekilde üretilir. Zengin ürün çeşitliliği sayesinde ihtiyacınız ve uygun olan modeli bulunmak kolay hale gelir.

Cazip Fiyatlı Seçenekleri ile Altın Küpe Modelleri

14 ve 22 ayar altın küpelerin her biri kalitesi ve dayanıklılığı ile fark yaratır. Farklı fiyatlandırılan modeller için en uygun olana detaylı bir araştırma sonucunda ulaşabilirsiniz. Birçok renk ve desen seçenekleri sayesinde ihtiyacınıza ve zevkinize uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunların her birisinin gramaj ağırlığı değiştiği için fiyatlarında da farklılık görülebilir. Böylelikle ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. Diğer yandan seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konuda ürün sertifikalarıdır. Gülaylar farkı ile altın küpe modellerinin her biri sertifikalı olarak satışa sunulur. Bu yüzden satın alma işlemini güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda ürünlerin her biri el yapımı olduğu için maddi değerinin yanı sıra manevi değeri ile de ön plana çıkar. Özellikle de sevdiklerinize doğum Günü, anneler günü, sevgililer günü gibi özel anlarda hediye almayı düşünüyorsanız, altın küpe takılarından yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Klasik ve modern tarza sahip olanlar arasından uygun olanı satın alabilirsiniz. Farklı baremdeki altın küpe fiyatları ile en uygun seçeneği bulmanız kolay hale gelir.

Hiç yorum yok