Glutensiz & Vegan Ürün Marka Önerisi: Naturiga! - kadinvsaglik.com

Glutensiz & Vegan Ürün Marka Önerisi: Naturiga!

Sağlıklı beslenme konusunda tutkulu olan kişilerin tercih ettiği Naturiga, dünyanın dört bir yanındaki değerli besin alternatiflerini sizlere sunuyor. Sağlıklı, doğa ile uyumlu, dengeli bir yaşam sürebilmeniz için özel olarak bir araya getirilen ürünler arasında bitkisel proteinler, antioksidan tozlar, besin mayası, lifli gıdalar ve sağlıklı atıştırmalıklar bulunuyor.
Naturiga

Glutensiz ve Vegan Sağlıklı Ürünler

Glutensiz ve vegan ürünler konusunda öncü markalar arasındaki Naturiga’nın kakao tozu, buğday çimi tozu, maca kökü tozu, spirulina tozu ve bezelye proteini gibi ürünlerinin tamamı glutensiz olarak sizlerle bir araya geliyor. Markaya ait ürünlerin içerisinde soya da yer almıyor. Ürünlerin tamamının katkısız, koruyucu, renk ve aroma verici içermemesi ise en dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor.

Sertifikalı organik ürünler sunan Naturiga, ECOCERT organik tarım ve denetleme kuruluşu organik sertifikasıyla hizmet vermektedir. Vegan beslenme ve yaşam tarzına uyum sağlayabilecek ürünler doğal yapılarıyla öne çıkar. Yapay aroma içermeyen ve katkısız protein tozları sunan Naturiga, kendi özel tariflerinizi yaratabilmeniz için sizlere imkân sunuyor. Kahvaltılıklarda, içeceklerde, yoğurt, ev yapımı atıştırmalıklar ve daha birçok farklı tarifte sizler de bitkisel protein tozlarını kullanabilirsiniz.

Lezzetli Tarifler için Glutensiz ve Vegan Ürünler

Glutensiz ve vegan ürünlere erişebileceğiniz Naturiga sayesinde sıcak tariflerde de kullanabileceğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz. Bezelye proteini tozu, kahverengi pirinç proteini tozu, maca kökü tozu, kabuksuz kenevir tohumları,kakao, besin mayası gibi ürünler yüksek ısı toleransıyla dikkat çekenler arasında bulunuyor.

Sıcak tariflerde pratik bir şekilde uygulamaya yatkın olan ürünler ılık ve soğuk tariflerde de lezzetli bir şekilde tüketilebiliyor. Toz süper gıdaların besin değerlerinin en üst seviyede korunabilmesi için marka ürünlerini en iyi şekilde paketler ve depolar. Mutfağınızda aşırı yer kaplamayacak olan ve depolama konusunda size sorun yaşatmayacak paketler BPA içermeyen malzemelerle elde ediliyor.

Sağlıklı yaşamınıza destek verebilecek glutensiz ve vegan ürünlere sizler de erişmek isterseniz Naturiga’nın resmi sitesi olan https://www.naturiga.com adresine göz atabilirsiniz. Birbirinden farklı ve sağlıklı ürün çeşitleriyle dikkat çeken markanın ürünleri arasından istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olanları sipariş edebilirsiniz.

Hiç yorum yok