2022 Mutfak Trendlerinde Bizi Ne Bekliyor - kadinvsaglik.com

2022 Mutfak Trendlerinde Bizi Ne Bekliyor

2022 yılının mutfak trendlerinde sizleri birbirinden farklı ve özel uygulama bekliyor. Trendleri takip ederek sizler de mutfağınızda yeni nesil dokunuşlar ile oluşturulmuş estetik bir atmosfer hissedebilirsiniz. 2022 yılında bol bol doğal ürünler ve doğal ışıklardan yararlanıldığı görülüyor. Aydınlık yapıdaki malzemelerin ve renklerin kullanımının arttığı bu yılda toprak tonları da revaçta oluyor.
2022 Mutfak Trendlerinde Bizi Ne Bekliyor

Şeffaf ve Aydınlık Mutfaklar

Doğaya dönüşün arttığı zamanlarda mutfaklardaki doğal ışıklar ve şeffaf bölmeler de öne çıkıyor. 2022 yılında geniş pencerelere sahip olan ve ışığı içeriye alabilen mutfaklar trend oluyor. Aynı zamanda mutfaklar evin kalanından opak değil, şeffaf kapı ve bölmelerle ayrılıyor. Mutfağınızda cam gibi tamamen transparan cam malzemeler kullanarak ferah ve trendlere uyumlu bir hava elde edebilirsiniz.

Sadelik ve Gizlilik

Sade görüntüye sahip olan mutfaklar her yıl olduğu gibi bu yıl da trendler arasına girmeyi başarıyor. Aynı zamanda zor anlaşılabilen gizli dolap ve depolama alanları da mutfaklarda en sık karşılaşılacak olan detaylardan oluyor. Elektrikli ev aletlerinizi bir dolaba yerleştirebilir ve elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz. Açık mutfağa sahip olan evlerde kalabalığı ortadan kaldırarak ferahlık etkisini de elde edebilirsiniz. Gizli dolaplar depolama konusunda sizlere işlevsellik sunuyor.

Kulpsuz Dolaplar

Gizli ve sade mutfakların devamı olarak gözüken kulpsuz dolaplar mutfağınızdaki sadeliği artırıyor. Bu tür dolapların gizli tutma yerleri olabiliyor veya magnet ile açılıp kapanabiliyor. Birçok farklı dolap kapağı görebilir ve zevkinize uygun olanları tercih edebilirsiniz. Gizli mutfaklar minimal anlayış ile uyum sağladığı için bu yıl çok fazla önünüze çıkabilecek gibi gözüküyor.

Açık Raflar

Kapaklı yapıdaki dolaplar yerine açık raflar daha doğal bir görünüm sunabiliyor. 2022 trendleri arasında da bu tür raflara yer veriliyor. Mutfak eşyalarınızı sergileyebileceğiniz açık raflar duvarda bir oyuntu şeklinde olabileceği gibi aynı zamanda geri dönüştürülmüş bir ahşap kalasla da tasarlanabiliyor. Açık raflar sayesinde mutfağınızda son derece sıcak bir hava kazanabilir, evinizi sadeleştirmeye başlayabilirsiniz. İntema Mutfak’tan yeni nesil özel trendlere de göz atabilir ve tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok