Özel Sağlık Sigortası Nedir, Kapsam Şartları Nelerdir? - kadinvsaglik.com

Özel Sağlık Sigortası Nedir, Kapsam Şartları Nelerdir?

Genellikle tamamlayıcı sağlık sigortası ile karıştırılan özel sağlık sigorta çeşidi kaza ya da hastalıklar nedeniyle ortaya çıkan sağlık masraflarını karşılamak için düzenlenen bir üründür. Kendi içerisinde ayakta tedavi ve yatarak tedavi gibi kapsamlara ayrılan bu sigorta, bireysel ya da grup olarak yapılabilir. Grup özel sağlık sigortası fiyatları bireysele kıyasla biraz daha indirimli olacaktır. Bunun için doğrudan işlemlerinizi e-sigortam üzerinden yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olan sağlık hizmetlerini maddi kaygı yaşamadan ve en gelişmiş tekniklere ulaşarak almak istiyorsanız hemen “Özel sağlık sigortası nasıl olur?” diye araştırmaya başlayabilirsiniz. Poliçede geçerli olan limitler ve şartlar dahilinde sağlık giderleriniz karşılanacaktır. Bunun için gerekli olan sınırlar seçeceğiniz poliçe tipine bağlı olarak farklılık gösterecektir. Dilerseniz poliçenize ek teminatlar ilave ederek daha geniş imkanlardan yararlanabilirsiniz.
Özel Sağlık Sigortası Nedir, Kapsam Şartları Nelerdir

Özel Sağlık Sigortası Kapsamı, Şartları ve Fiyatları

Özel sağlık sigortası fiyatları belirlenirken sağlık geçmişiniz, yaşınız, cinsiyetiniz baz alınarak hesaplama yapılır. Eğer poliçeye teminat ilave ederseniz bu durumda fiyatlar biraz daha yükselir. Başvuran her kişinin ihtiyaçları ve özellikleri değişeceğinden fiyatlar kişiye özel olarak belirlenir. Siz de kendinize özel sunulan indirimli fiyatları öğrenmek için e-sigortam üzerinden fiyat teklifi alabilirsiniz.

Ayakta ve yatarak tedavi gruplarına göre özel sağlık sigorta kapsamı değişmektedir. Böylece sigortaya konu risk durumlarında maddi anlamda da koruma sağlanır. Eğer hastaya yatış gerektiren cerrahi operasyon yapılacaksa bununla ilgili ortaya çıkan masraflar yatarak tedavi kapsamında ele alınır. Bunun yanı sıra oda ve refakatçi giderleri, suni uzuv, ameliyat, yoğun bakım, radyoterapi, kemoterapi gibi masraflar da sigorta kapsamına girer. Yatışa ihtiyaç olmayan tahlil, röntgen, muayene, fizik tedavi gibi gereksinimlerde de sigorta güvencesinden yararlanabilirsiniz. E-sigortam aracılığıyla bu gibi detaylar hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok