Kadınların En Çok Zorlandığı Elbise Seçimleri - kadinvsaglik.com

Kadınların En Çok Zorlandığı Elbise Seçimleri

Kadınların En Çok Zorlandığı Elbise Seçimleri
Düğün, davet, özel günler ve kutlamalar yaklaştığında özel gün elbiseleri seçimleri daha önemli bir hale geliyor. Bu tatlı telaş içerisinde düğün elbisesi; konsepte uygun, tarzınıza hitap eden, vücudunuza en iyi şekilde oturacak şekilde seçilmelidir.

Model çeşitliliğine baktığımızda ise her zaman her ortamda giyebileceğiniz kullanışlı davet elbiselerinin yanında spesifik tasarımlara sahip olan özel modeller de var. Ayrıca yaz ve kış zamanlarında giyebileceğiniz, mevsimlik elbiseler gardıroplarınızın vazgeçilmez parçaları arasında yer alacaktır.

Tarzınızı ve vücut tipinizi göz önünde bulundurarak şıklığınızı tamamlayacak tasarım elbiseleri KeiKei koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Renkleri, desenleri, modelleri ve eşsiz çizgileriyle göz kamaştıran tasarımları kategorileri ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.
 

Şıklığınızı Ön Plana Çıkaracak Olan Davet Elbisesi Nasıl Seçilir?

Elbise seçiminde en çok yaşanan sorunlardan birisi de hangi ortamda nasıl bir kıyafet giyilmesi gerektiğidir. Nişan, söz veya düğün törenlerinde giyeceğiniz şık bir düğün elbisesi için öncelikle dikkat etmeniz gereken şey kimin davetine gittiğinizdir. Örneğin; aileden veya akrabalardan birinin, yakın bir arkadaşınızın veya dostunuzun davetinde daha gösterişli modelleri seçebilirsiniz..

Ten renginiz, düğün kıyafetleri tercihinde size ipucu verecek olan ayrıntılardan biridir. Eğer bronz bir ten rengine sahipseniz renk skalanız bir hayli geniş olacaktır. Pastel veya canlı tonlarda herhangi bir rengi tercih edebilirsiniz. Beyaz veya açık bir tene sahipseniz, daha soft renklere yönelebilirsiniz. Teniniz buğday tonlarındaysa size daha hareket katacak olan sıcak tonlardaki nişan elbiselerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

Vücut tipiniz de elbise seçiminde işinizi kolaylaştırır ve en doğru elbiseyi bulmanız için yol gösterir. Vücudunuzda ön planda olmasını istediğiniz bölgelerinizi veya daha fit görünmesini istediğiniz hatlarınızı uygun elbise seçimiyle vurgulayabilirsiniz. Elbisenizdeki dekolte, yırtmaç, kabarık veya dar kesim detaylarını farklı eklenti ve aksesuarlara birleştirerek şıklığınızı taçlandırabilirsiniz. İster söz elbisesi ister günlük bir parça arayın, size en uygun modeli bulduğunda her daim şık olacağınızı unutmayın!

Gününüzü Güzelleştirecek Düğün Kıyafetleri

Düğünde ne giymeli sorusuna çözüm bulacak olan modeller KeiKei’de. Yaz mevsiminde hafif ve rahat şifon, saten, tül veya pul payet düğün kıyafetlerini seçebilirsiniz. Kış mevsiminde vücudunuzu sıcak tutacak; örme, kadife, deri, dokuma gibi elbiselere göz atabilirsiniz.

Mekanın açık havada veya kapalı alanda olması ve konseptine göre de elbise tercihinizi belirleyebilirsiniz. Stilinizi tamamlayan uzun ya da kısa düğün elbiselerini; farklı kol seçenekleri ve yaka tasarımlarıyla inceleyebilirsiniz. Pastelin en güzel tonları, birbirinden gösterişli pul payet elbiselerle ve desenli modellerle günün en şık kadını olabilirsiniz. Estetik tasarımlar ve birbirinden şık düğün elbisesi için KeiKei’yi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok