Güneş Gözlüğü Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli - kadinvsaglik.com

Güneş Gözlüğü Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Birbirinden şık kombinlerin parlayan yıldızı haline gelecek güneş gözlükleri ile henüz tanışmadıysanız stilinizde yepyeni bir dokunuşa yer açmanızın tam zamanı. Bir ortama girdiğiniz anda başılarınızla dikkat çekmek ve ilgi odağı olmak için daha fazla geç kalmayın. Kendinizi adeta podyumda gibi hissedebilmek için tek yapmanız gereken şey kombinlerinizle harika bir uyum yakalamanızı sağlayacak güneş gözlüklerini hemen keşfetmek.

Güneş gözlüğü seçerken sıklıkla yapılan hatalardan biri yalnızca kıyafetlerle uyumu göz önünde bulundurulmaktadır. Güneş gözlüğü seçerken elbette kombinlerinizle uygun birer güneş gözlüğü tercih etmek önemlidir. Bunun yanında dikkat etmenin önemli olduğu bir diğer etken de yüz şeklidir. Her yüz şekline farklı formlarda güneş gözlükleri tercih etmek stilinizde fark yaratan bir dokunuşa sahip olmanızı sağlar.
Güneş Gözlüğü
Güneş gözlüğünüzü seçerken yapmanız gereken ilk şey nasıl bir yüz şekline sahip olduğunuzu belirlemektir. Yüz şekliniz köşeli veya yuvarlak olabilir. Bu durum sizin seçmeniz gereken güneş gözlüğünün formuna dair ilk ipucunu vermektedir. En kolay ve basit tercihi yapmak için aklınızda bulundurmanız gereken ilk etken, yuvarlak yüz hatlarına sahip kişilerin köşeli, keskin yüz hatlarına sahip olan kişilerin ise daha oval güneş gözlüklerinin seçmesi gerektiğidir. Böylece güneş gözlüğünüzü yüzünüzle uyum yakalamış olur.

Yüz şekliniz kalp, kare, üçgen veya dikdörtgen gibi şekillere yakın olabilir. Böyle yüz hatlarına sahip kişilerin tercih etmesi gereken güneş gözlüğü modelleri, oval, cat eye ve damla formundaki güneş gözlükleridir. Yüz şekliniz elmas, yuvarlak veya oval ise, damla, dikdörtgen, kare ve cat eye güneş gözlüklerini tercih etmelisiniz. Tarzınız ister modern, ister spor, isterseniz de klasik olabilir. Herkesin beğenisine hitap edebilecek güneş gözlüklerine ulaşmak için atasunoptik.com.tr güzel bir seçenek.

Hiç yorum yok