Procyanidin Nedir Etkileri Nelerdir? - kadinvsaglik.com

Procyanidin Nedir Etkileri Nelerdir?

PROCYANIDIN elmadan ve üzüm çekirdeğinden elde edilen çok değerli bir maddedir. 100 gram procyanidin üretebilmek için toplamda 20,000 litre elma ve üzüm suyu gerekmektedir. Procyanidin çok kıymetli bir bitkisel bileşendir. Saç köklerini kuvvetlendirir ve besler. Saç gelişimini destekleyici özelliklere sahiptir, saç dökülmesini gözle görülecek oranda azaltır ve yıpranmış saçların onarımına yardımcıdır. Yakın zamanda kellik, bölgesel açılma gibi problemler için ve sağlıklı bir saç bakımı için çözüm olarak düşünülmeye başlanmıştır. Olumlu etkileri yapılan bilimsel çalışmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Yapılan son araştırmalara göre çıkan sonuçlarda, üzüm çekirdeğinden ve elmadan elde edilen bu ekstrenin saç hücrelerine faydalı olup poliferasyonu (üreme) %230 artırdığını belirlenmiştir. Ayrıca bu çalışmalarda procyanidinin büyümeyen saçları da harekete geçirdiği gözlemlenmiştir. En önemli etkilerinden biri de hücre aktivatörü olmasıdır. Hücreleri yeniler ve daha güçlü bir hale getirir.
Procyanidin

Kimler Procyanidin Kullanmaya İhtiyaç Duyar?

Saçımız ile ilgili bir sürü problem yaşarız. Bunları; dökülme, yağlanma, yıpranma, kepek vb problemler olarak örneklendirebiliriz. Bioblas ürünlerine baktığımız zaman bu problemlerimiz için ayrı ayrı çözüm ortağı ürünler ile karşılaşırız. Ancak aynı anda iki veya daha fazla problemi yaşadığımız durumlarda ne yapmalıyız? Örneğin Saçımız hem dökülüyor hem çok yağlanıyorsa? Hem çok yıpranmış kötü gözüken bir saça sahipsek hem de kepek problemi yaşıyorsak? Böyle durumlarda tek bir ürün kullanmak genelde yeterli gelmez ve bizde hangi ürünü kullanacağımız konusunda emin olamayız. İşte tamda bu noktada Bioblas procyanidin üzüm çekirdeği ekstresi şampuan imdadımıza yetişir!

Bioblas Procyanidin Şampuan Nedir?

Hava kirliliği, beslenmede düzensiz, hormonsal etkiler ve sayabileceğimiz birçok faktörden dolayı saçlarımız kötü etkilenir. Saçlarımız da sebum salgısı artar; sebum salgısının artmasına bağlı olarak saçlarımız yağlanır. Buda saçlarımızı güçsüz ve yıpranmış gösterir. Bioblas Procyanidin Şampuan saç derilerindeki Sebum salgısını dengeler. Saçtaki yağlanmanın da önüne geçerek saçlarınızın daha güçlü gözükmesini sağlar. Bioblas Procyanidin Şampuanın saç derisine uygunluğu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. Ayrıca; Bioblas’ın geliştirdiği Patentli Bitkisel Kompleks B19, saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saçı beslediği klinik olarak test edilmiştir ve etkileri kanıtlanmıştır. Bioblas Procyanidin Şampuan ıslak saça kökten başlayarak uç kısımlarına doğru köpürterek uygulanır. Bioblas Procyanidin Şampuanı tüm eczanelerde bulabilirsiniz. Düzenli kullanımı önerilmektedir.

Hiç yorum yok