Kadın Bluz Modelleri - kadinvsaglik.com

Kadın Bluz Modelleri

Bluz modelleri kadın kullanıcıları için üretilen üst giyim ürünleri içinde yer alır. Genelde uzun ya da kısa modelleri olan bu ürünler hem günlük hayatta basit ama şık kombinler yaparken hem de iş kıyafetlerinin, ceketlerin içinde gömlek yerine kullanılabilen şık parçalar olmaları ile dikkat çeker. Parlak, mat, pamuklu ya da sentetik kumaşlardan yapılan renkli ve farklı desenli bu bluzlar hem yazın hem de kışın giyilebilen modellere sahip olur. Bluzların yaz için olan modelleri genelde kısa kollu, askılı modeller olurken kış ayları için üretilen modelleri ise uzun kollu ya da yarım kollu modeller olur. Günlük yaşamda giyilen modeller daha sade ve şık tasarımları ve pamuklu kumaşları ile dikkat çekerken iş için ve daha özel yerlerde kullanılmak için üretilen modeller ise gösterişli kumaşlardan yapılır ve boncuk, payet gibi aksesuarlarla süslenir.
Kadın Bluz Modelleri

Bluz Modelleri Nasıl Seçilir?

Bluz modelleri satın alınırken özellikle satın alacağınız kıyafeti nerede ve hangi mevsimde giyeceğinize, bluzu hangi kıyafetlerle kombin yapacağınıza karar verebilirsiniz. Eğer ceket gibi kıyafetlerle gömlek yerine giyebileceğiniz bir bluz satın alacaksanız yakası açık, önü düğmeli ve kısa kollu bluz modellerini tercih edebilirsiniz. Ceket gibi kıyafetlerle giyilecek bluzların renkleri de ceketin rengine uyumlu olursa daha güzel olur. Eğer kış ve sonbahar mevsiminde üzerine bir şey almadan giyebileceğiniz bir bluz satın almak istiyorsanız uzun kolları olan ya da yarım kollu bluz modellerini tercih edebilirsiniz. Ürünlerin kumaşlarının esnek bir kumaş olup olmadığına dikkat ederek alacağınız ürünün kumaşının esneme payı hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Bluz Fiyatları

Bluz fiyatları genel olarak bluzunun markasına, modeline, rengine, desen gibi dış tasarım öğelerine ve kumaş bilgisine göre değişir. İpek, pamuk ya da kadife ve saten gibi özel kumaşlardan yapılan bluzlar kumaşın kalitesine bakılarak fiyatlandırılır. Saten, ipek gibi özel ve değerli kumaşlardan yapılan bluz modelleri pamuklu ve daha çok gündelik kullanım için olan bluz modellerine nazaran daha yüksek değere alıcı bulur. Beden bilgisi bluz gibi kıyafetlerin fiyatlandırılmasında etkili olmaz. Renkler ve desenler değiştikçe bluzların fiyatları da renk ve desen bilgisine bağlı olarak artabilir ya da düşebilir.

Hiç yorum yok