Kusursuz Bir Görünüm İçin Kaş Ekimi - kadinvsaglik.com

Kusursuz Bir Görünüm İçin Kaş Ekimi

İnsan yüzünün belki de en önemli parçası olan kaşlar kimi zaman çeşitli sebeplerden dökülüp seyrelebiliyor. Dış görünüşte çok büyük bir yeri olan bu bölüm, tıpkı saçlarda olduğu gibi özel teknikler kullanarak yeniden ekilebilmekte.

Kaşlarınızın doğal görünümü ile eski haline dönebilmesini sağlayan kaş ekimi operasyonları FUE ve DHI gibi son teknoloji yöntemler ile gerçekleştirilebiliyor. Uzman bir kadro tarafından, doğru şekilde yapılması halinde operasyonun izleri de çok kısa sürede kayboluyor.

Kaş Ekimi Operasyonu Nasıl Yapılır?

Hassas bir bölge olması nedeniyle, bu operasyonun oldukça dikkatli gerçekleştirilmesi gerekmekte. Tüm diğer bölgesel ekim işlemlerinde olduğu gibi greft adı verilen kıl köklerinin aktarımı ile yapılan bu operasyonda da hassas ve ince bir işçiliğe ihtiyaç duyuluyor.
kaş ekimi operasyonu nasıl yapılır
Kaş ekimi, DHI ve FUE adı verilen iki ayrı yöntem kullanılarak yapılabiliyor. Kıl köklerinin, donör adı verilen bir noktadan kaşlara aktarılması ile yapılan bu operasyonda, kaş yönünün doğru belirlenmesi doğal bir görünüm elde etmenin anahtarı. Profesyonel ve tecrübeli bir ekip tarafından yapılması durumunda, hastalar sanki hiç operasyon geçirmemiş kadar doğal bir görünüme kavuşmakta.

Bu işlem, aynı zamanda sadece kaşların çıkmasını değil, yeniden şekillendirilmesini de mümkün kılıyor. Hem doğal hem de istediğiniz şekle sahip kaşlar elde edebilmenizi sağlayan bu operasyon ile hayalini kurduğunuz dış görünüşe çok kolay ulaşabilirsiniz.

Operasyon Sonrası İyileşme Süreci Oldukça Kolay

Ortalama olarak sadece iki veya üç saat içinde tamamlanan kaş ekimi operasyonu sonrasında, iyileşme süreci, kullanılan yönteme bağlı olarak çok hızlı şekilde gerçekleşebiliyor. Hastalar, operasyondan hemen sonra günlük yaşantılarına devam edebilmekte.
kusursuz bir görünüm i̇çin kaş ekimi
Doktor tarafından verilen pansumanların yapılması ve gerekli bakımların aksatılmaması durumunda ortalama olarak üç ay gibi bir süre içinde kaşlar doğal görünümüne geri dönüyor. Bu süre içerisinde, izlerin yavaş yavaş kaybolması ile birlikte kaş ektirildiğine dair herhangi bir belirti kalmıyor.

Tecrübeli kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile hayalini kurduğunuz dış görünüme kavuşmak Lale Saç Ekimi Merkezi’nde mümkün. Her aşaması uzman bir ekip tarafından yönetilen operasyonlar ile sağlıklı ve doğal kaşlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok