Vajinoplasti (Vajina Daraltma) Ameliyatı Nedir? - kadinvsaglik.com

Vajinoplasti (Vajina Daraltma) Ameliyatı Nedir?

Vajinada genişleme olması, kadınları hem fiziksel açıdan hem de psikolojik bakımdan rahatsız ediyor. Çeşitli nedenlere bağlı olarak meydana gelen vajina genişlemesi sorunu, tek bir cerrahi müdahale ile ortadan kaldırılabiliyor.

Vajinoplasti Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Çoğunlukla genel anestezi altında gerçekleştirilen vajina daraltma ameliyatında temel hedef fazla olan dokunun kesi yoluyla çıkarılmasıdır. Bu sayede vajinaya yeniden daha sıkı bir form kazandırılabilir. Vajinadaki genişlemeye bağlı olarak ne oranda doku çıkarılacağı değişkenlik gösterebiliyor. Ameliyat öncesi muayenenin ardından operasyon planlaması yapılır.

Vajinoplasti Kimlere Yapılır?

Vajina genişlemesinden şikayet eden ve ameliyata engel bir sağlık sorunu olmayan herkes bu operasyondan faydalanabilir. Ancak hamilelik ve emzirme dönemlerinde ameliyat yapılmasının sakıncaları bulunuyor. Bu nedenle doğum sonrası emzirme döneminin de tamamlanmasını beklemek gerekiyor.
Vajinoplasti

Bursa Vajinoplasti Uygulayan Doktorlar

Türkiye’nin pek çok kenti gibi Bursa kadın hastalıkları konusunda her türlü sağlık hizmetinin alınabildiği şehirler arasında yer alıyor. Özellikle deneyimli olmasıyla ön plana çıkan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Korkmaz genital estetik alanında da sağlık hizmeti sunan hekimler arasında yer alıyor.

Vajina daraltma ameliyatı için Bursa’da doktor arayanların büyük bölümü rotasını Dr. Barış Korkmaz yönüne çeviriyor. Rahatlıkla iletişim kurulabilmesinin yanı sıra randevu almanın da kolay olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle Bursa kadın hastalıkları noktasında araştırma yapanlar için Dr. Barış Korkmaz tercih edilebilir.

Vajinoplasti Fiyatları Ne Kadar?

Fiyat her hasta için aynı olmayabilir. Doktorun deneyimi, hangi yöntemle ameliyatın yapılacağı gibi unsurlara bağlı olarak fiyatlar değişebilir. Ancak genel olarak vajinoplasti ameliyatının ücretinin sanıldığı kadar yüksek rakamlardan oluşmadığını söyleyebiliriz.

Daha fazla bilgi için:
Vajinoplasti fiyatları

Vajina Daraltma Ameliyatı Neden Yapılmaktadır?

Vajina genişlemesi kadınlar için cinsel yaşam konforunu olumsuz yönde etkiliyor. Aynı zamanda vajinadan ses gelmesi gibi şikayetlerin de ortaya çıkabildiğini belirtebiliriz. Kadınlarda özgüvenle ilgili sorunlar da doğabiliyor. Tüm bu sorunları ortadan kaldırmak için de vajinoplasti ameliyatının yapılması gerekiyor.

Lazerle Vajinoplasti Yapılır Mı?

Vajina genişlemesinin çok fazla olmadığı hastalarda lazerle vajina daraltma işlemi yapılabiliyor. Ancak genişlemenin fazla olduğu durumlarda cerrahi müdahale ile daha başarılı sonuçlar elde edilebilir.

Hiç yorum yok