Hollywood Smile Nedir? - kadinvsaglik.com

Hollywood Smile Nedir?

Hollywood smile, ‘Hollywood starlarının o etkileyici gülüşüne sahip olmak amacıyla gerçekleştirilen bir gülüş tasarımı’ şeklinde tanımlanabilir. Son dönemin en popüler gülüş tasarımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. 

Hollywood Smile Nasıl Yapılır?

Bu gülüş tasarımı birkaç farklı aşamada tamamlanıyor. Öncelikle muayene yapılıyor ve mevcut problemlerin, sağlık sorunlarının giderilmesi sağlanıyor. Hemen sonrasında hastanın yüz şeklinde en uygun gülüş tasarlanıyor ve uygulama aşamasına geçiliyor. Üstelik tüm bu işlemler herhangi bir acı ya da ağrı hissedilmeden tamamlanıyor.

Hollywood Smile İşlemleri Nelerdir?

  • Diş beyazlatma
  • Porselen vener
  • İmplant
Bu işlemler sıklıkla gerçekleştirilir ancak hastanın ihtiyaçları doğrultusunda daha farklı işlemlerin de gülüş tasarımına dahil edilmesi mümkündür.
hollywood smile

Hollywood Smile Fiyatları Ne Kadar?

Fiyat konusunda net bir bilgi verilemiyor olmasının nedeni her hastada farklı işlemlerin yapılabiliyor olmasıdır. Ayrıca diş hekiminin deneyimi gibi unsurlar da fiyatları etkiliyor ve bu nedenle herkes için aynı fiyat geçerli olmuyor. Basit bir muayene işleminin ardından fiyat bilgisi alınabilir. 

Mükemmel Bir Gülüş Herkesin Hakkı!

Elbette herkes daha güzel ve daha etkileyici bir gülüşe sahip olmak ister. İşte bu noktada devreye en yeni teknolojiler kullanılarak geliştirilen yepyeni gülüş tasarımı yöntemleri devreye giriyor. Estetik açıdan daha güzel görünen bir gülüşe sahip olmayı sağlayan hollywood smile kuşkusuz herkesin hakkıdır! Bu işlemden faydalanmak isteyenler kısa sürede randevu alarak tasarıma başlanmasını sağlıyor. Üstelik daha beyaz görünen dişlere sahip olmaya olanak tanıması da bu işlemin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Hollywood Smile Ne Kadar Sürede Yapılır?

Elbette işlem süresi hastadan hastaya değişebilir. Ancak genellikle 5 gün ile 15 gün arasında bir sürede tamamlandığını söyleyebiliriz. Fakat gülüş tasarımına başlanmadan önce diş ve diş etleri ile ilgili hastalıkların tedavi edilmesi gerektiğinde bu süre uzayabilir.

Hollywood Smile Avantajları Nelerdir?

  • Daha güzel ve estetik bir gülüş elde edilir
  • Diş ve diş etleriyle ilgili hastalıklar tedavi edilir
  • Kişinin özgüvenini destekler
  • Yarım ay ya da ay şeklinde bir gülüşe sahip olunur

Hiç yorum yok