Doğru Maskara Seçimiyle Bakışlarınız Değişsin! - kadinvsaglik.com

Doğru Maskara Seçimiyle Bakışlarınız Değişsin!

Doğru göz makyajı yapmanın en önemli püf noktalarının başında maskara seçimi geliyor. Eyeliner veya dipliner eşliğinde bütünlük sağlayan maskara sayesinde gün boyu hacimli görünen kirliklere kavuşabilirsiniz. Ancak kirpik yapısına uygun doğru maskarayı seçmek ve doğru teknikleri uygulamak oldukça önemli. Böylelikle hem makyajınızın etkisinin arttığını hem de zamanla kirpiklerinizin beslendiğini göreceksiniz. Göz makyajının olmazsa olmaz tamamlayıcısı olan maskaranın şeffaf, kahverengi, siyah, yeşil ve mavi gibi farklı renk alternatifleri de bulunuyor. Siz yeter ki kombinlerinize uygun seçiminizi yapın ve ardından şıklığınızın keyfini sürün!

Maskara Çeşitleri Arasından En İyisini Seçin Gözleriniz Konuşsun

Göze maskara sürmeden önce hangi görünümü elde etmek istediginize karar vermeniz gerekiyor. Kirpiklerinizin uzunluğa mı yoksa hacimli görünüme mi ihtiyacı var? Yoksa takma kirpik etkisiyle mi tanışmak istiyorsunuz? Öncelikle kendinize bu soruları sorarsanız maskara seçiminde zorluk yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Ardından rimel fırçasını belirleme zamanı! Çünkü maskaranın kirpiklerinizde bıraktığı etki biraz da fırçasına bağlı! Kirpiklerinizin daha uzun görünmesini istiyorsanız ince, boyunu eşitlemek istiyorsanız kıvrımlı fırçaları tercih edebilirsiniz.
maskara

Şeffaf Maskara ile Doğal Makyaja Merhaba

Kirlikleriniz uzunsa ve kendinden kıvrık bir görünüme sahipse maskaranızı şeffaf modellerden yana kullanabilirsiniz. Jel kıvamındaki bu maskaralarla gün boyu kirpiklerinizi ıslak ve doğal bir görünüme dönüştürebilirsiniz. Üstelik göz çevresine bulaşma veya akma gibi sorunlar da yaşamayacaksınız. Özellikle gece makyajlarınızın büyük kurtarıcısı olacak. Renkli maskara kullanmadan önce kirpiklerinize hacim kazandırmak ve gözlerinizin daha iri görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz.


Renkli Maskara Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dolgun kirpiklere kavuşmak için maskara sürmenin incelikli detaylarını mutlaka hayata geçirmelisiniz. Öncelikle herkesin doğru bildiği yanlışlardan söz edelim:
  • Maskara kullanmadan önce pompalama yapmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü bu yapılan hareket maskaranın topaklanmasına neden olacaktır.
  • Fırçanızı tüpün içinde döndürerek uygularsanız daha verimli sonuç alabilirsiniz.
  • Fırçaya gelen fazla maskarayı peçeteye silerek temizleyebilirsiniz. Bunun dışında fırçaya fazla maskara almanıza da gerek yok.
  • Kaliteli bir seçim yaparsanız az bir maskarayla bile kirpiklerinizde beklediğiniz görünüme anında kavuşacaksınız.
  • Maskarayı kesinlikle düz bir çizgi çizer gibi uygulamayın. Dipten başlayarak zig zag hareketiyle tarar gibi yaparak sürmeliniz. Böylelikle maskara kirpiklerin her noktasına eşit şekilde dağılmış olacak ve kirpiklerinizde yelpaze etkisi uyandıracaktır.
  • Gün içinde maskaranızı tazelemek kirpiklerinizde daha dolgun görünüm yaratmaz. Aksine kirpiklerinizde topaklanmış kötü bir görünüme davetiye çıkartır. Ayrıca iki katı maskara sürecekseniz bile ilk katı sürdükten sonra 10-15 saniye bekleyerek ikinci katına geçebilirsiniz.
Renkli Maskara

Kirpiklerinizi Şekillendirecek Maskara Önerileri

Uzun ve kıvrık kirpiklere kavuşmak istiyorsanız vegan formüle sahip GR Lash Loving Mascara tam size göre. Kirpikleri kaplamadan tek tek kavrayan özel fırçasıyla gün boyu kendinizi şımartabilirsiniz. Olağanüstü hacimli kirpikler içinse Golden Rose'nin Mega Lashes Maskara seçeneğini deneyebilirsiniz. Çift taraflı esnek fırçası sayesinde etkileyici bakışlara hep üzerinizde!

Simsiyah kirpiklere kavuşmak içinse GR Dramatic Lashes Night Black Mascara denenmeye değer. Üstelik özel olarak formül edilmiş micro black içeriği sayesinde kirpiklerinizi güçlendirme fırsatı da elde etmiş olacaksınız. Konforunuzdan ödün vermeden kalıcı bir maskara önerisi arıyorsanız Essential serisinin 5 farklı renk modeli sizleri bekliyor. Özel tasarlanmış kıvrık fırçaları, mükemmel kıvamlı içerikleri ve kalıcı renk pigmentleri sayesinde belirgin kirpiklerin keyfini doyasıya çıkartabilir, girdiğiniz her mekanda tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Artık cesur, iddialı ve cezbedici bakışların anahtarı elinizde! Golden Rose ürün koleksiyonlarından bakışlarınızı değiştirecek en doğru maskarayı keşfedebilir ve kampanyalı maskara fiyatları sayesinde kolayca alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Mükemmel kusursuzluktaki göz makyajınızla şıklığınıza son bir rötuş yapmaya hazır olun!

Hiç yorum yok