Medikal Estetik Tedavilerine Hazır Mısınız? - kadinvsaglik.com

Medikal Estetik Tedavilerine Hazır Mısınız?

Günümüzde estetik, hem kadınların hem de erkeklerin beklentilerine yanıt veriyor. Dr Ufuk Alatekin, medikal estetiğin günümüzde kolay ve basit bir uygulama olduğunu belirtiyor.

Yüz Gençleştirme

Dermapen, yüz gençleştirme operasyonlarında en çok uygulanan yöntemlerden birisi. Acısız ve güvenlidir. Hızlı bir biçimde dokuların onarılması mümkündür. Böylelikle ciltte yaşlanmayla ortaya çıkmış olan olumsuz görünüm son bulunur. İşlem süresi yaklaşık 1 saattir. Kadınların yanı sıra erkekler için de uygundur. Kısa bir zaman dilimi içinde yeni dokular ürer ve cildiniz daha genç bir görünüme kavuşur.

İp Uygulaması

Örümcek ağı olarak da bilinen ip uygulaması, herhangi bir cerrahi operasyon olmadan yüzde gençleştirme sağlıyor. Cildin alt tabakasındaki ilgili alana konulan ipler, ağrı ya da acı oluşturmaz. 7 aylık bir zaman dilimi sonrasında lifler, bu yöntem sayesinde artmaya başlar. Böylelikle toparlanma söz konusu olur. En erken 4 hafta içerisinde sonuç almak mümkündür.
Medikal Estetik Tedavileri

Ameliyatsız Burun Estetiği

Kötü ve rahatsız edici bir şekle sahip olan burnun düzeltilmesi, ameliyatsız bir şekilde oldukça kolaydır. Özellikle bozulmanın çok fazla olmadığı burunlarda, dolgu olarak bilinen bir yöntem kullanılır. Böylelikle doğuştan ya da sonradan ortaya çıkmış olan eğrilikler giderilir. Aynı zamanda uç kısmında kalkma sağlanır. Asimetrik açıdan problem teşkil eden duruma bir son verilir.

Kök Hücre ile Sertleşme Tedavisi

Erkeklerin bir kısmında görülen sertleşmeme sorunu, sağlıklı cinsel hayatın önündeki en büyük engeldir. Kök hücre tedavisiyle bu problemden kurtulmak oldukça kolaydır. Kalça ve göbek kısmından edinilen kök hücreler, erkek cinsellik organının iki kısmına enjekte edilir. Yarım saat süren bu müdahalenin 2 veya 3 kere tekrarı söz konusu olabilir. Bu sayede sorun çözülür.

Sunulan Diğer Hizmetler

Mezoterapi sayesinde saç dökülmesi sorununun çözülmesi mümkündür. Bu yöntem aynı zamanda ciltteki yaşlanmayı da geciktirmektedir. Klinikte saç ekimi de, başarılı ve son teknolojinin öne çıkmış olduğu sistemlerle yapılmaktadır. Kök hücre, Fue ve Dhi bunların başında geliyor. Modern tıbba bir alternatif olan ve çok iyi sonuçlar alınan ozon terapisi, sülük tedavisi ve son olarak kupa tedavisi, klinikte gerçekleştirilen diğer işlemlerdir.

Hiç yorum yok