Morluklara Göz Altı Işık Dolgusu İle Tek Seferde Uzun Süreli̇ Tedavi̇ - kadinvsaglik.com

Morluklara Göz Altı Işık Dolgusu İle Tek Seferde Uzun Süreli̇ Tedavi̇

Sosyal hayata baktığımızda canlı ve dinamik bir yüz ifadesine sahip kişilerin çok daha başarılı olduğu görüyoruz. Göz altlarında oluşan morlukların giderilmesinin tek seferde artık çok kolay olduğunu söyleyen Op.Dr. Leyla Arvas, dinamik yüz ifadesinin parlak gözaltı yapısıyla desteklendiğinde çok daha etkili bakışlara sahip olunduğunun altını çiziyor.

Göz Altı Işık Dolgusu Nedir?

Redensity II göz altı ışık dolgusu, cildi yapılandırma kompleksinden oluşan ve içeriğinde düşük dansiteli hyalüronik asit başta olmak üzere mineral, vitamin, selenyum, antioksidan ve amino asitlerin birleşiminden meydana gelen özel bir dolgu maddesidir.
Göz Altı Işık Dolgusu
Hyalüronik Asit İle Göz Altlarınız Nemlensin ve Parlasın
Hyalüronik asit vücudumuzda doğal olarak bulunan bir polisakkarittir. Temel görevi kendi hacminden yaklaşık bin kat su tutma özelliğine sahip bu madde ciltteki suyu tutar, gerginlik ve canlılık kazandırır. Yaş ilerlemesine bağlı olarak vücudumuzdaki hyalüronik asit seviyesinde düşüş görülür. Redensity II ile hyalüronik asit ve mineral kompleksinin vücuttaki değerleri artırılarak göz altı cildinin gençleşmesi sağlanır.

Göz Altı Morlukları Genetik Miras mı?

Göz altlarında oluşan morluklar çoğunlukla anne ve babamızdan aldığımız negatif miraslardır. Bu morluklar kişiyi halsiz ve bitkin göstermekle kalmaz, sosyal hayatı ve iş hayatımızı da ifademiz sebebiyle yakından etkiler. Sadece kalıtımsal olarak değil, beslenme ve yaşam tarzıyla bedenine özen göstermeyen kişilerde çoğunlukla ortaya çıkan göz altı morlukları kişide yorgun bir çehreye sebep olur. Göz altındaki derinin çukurlaşması ile beraber gölgelenme ve mor halkaların oluşumu da tetiklenerek kişide hastalıklı bir ifade oluşturur.

Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Yapılır?

Göz Altı Işık Dolgusu göz altındaki çukura uygulanarak güzel bir şekilde düzeltilmesini sağlar. İçeriğinde bulunan yapılandırma kompleksleri sayesinde mor halkaların, gri gölgelenmelerin ve çukurlaşmaların giderilmesini sağlayarak aydınlık bir göz çevresi ve yüz hedefler.

Redensity II nin zengin içeriği ile göz çevresi parlar, soft bakışlar yakalanır

Çok ince iğnelerin içerisine alınan Redensity II göz altında bulunan kemiğin üst bölümüne yavaş yavaş enjekte edilerek, gözaltına nüfuz etmesi sağlanır. Böylelikle hem karanlık bakışlar giderilir hem de göz altı çukurlukları giderilir. Göz altı bölgesi dolunca ışığı yansıtır hale gelir. Göz altı ışık dolgu işlemin adı da buradan gelmektedir.
Göz Altı Işık Dolgusu Hangi Sıklıkla Yapılabilir

Göz Altı Işık Dolgusu Hangi Sıklıkla Yapılabilir?

Uygulamanın etkisi ortalama 12-18 ay arasında sürer. Bu süre kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Etkisi azaldığı zaman rahatlıkla tekrar yaptırılabilir. Tekrarlanmasında hiçbir sakınca olmamaktadır.

Uygulamadan Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Göz Altı Işık Dolgusu uygulamasından sonra göz altına uygulanan buz kompresiyle işlem yapılan bölge rahatlatılır. İlk gün sıcak buhar uygulamaları, solaryum, sıcak banyo gibi uygulamalardan kaçınmak gerekmektedir. Yine işlem yapılan gün mimik hareketlerini fazla yapmanız önerilmez. Ağır sporlarla uğraşıyorsanız ilk 4 gün yapmamanız yerinde olacaktır. Yürüyüş gibi sporlarla ilgileniyorsanız, uygulamadan sonraki gün aktivitelerinize devam etmekte herhangi bir sakınca yoktur. Cilt yapınız eğer hassas ve ince ise oluşabilecek şişlikler 2-3 gün içinde geçecek, yüzünüz aydınlık ve pırıl pırıl görünecektir.

Göz Altı Işık Uygulaması ile İlgili Fiyat Bilgisi Alabilir miyim?

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Op. Dr. Leyla ARVAS tarafından uygulanan göz altı ışık dolgusu yaptırmak için İstanbul Nişantaşı’nda bulunan Quartz Clinique +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak dolgu uygulamaları hakkında bilgi alabilir ve Göz Altı Işık Dolgusu ile ışıltılı ve genç bakışlara sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok