Çeyiz Alışverişinde Hangi Pike Takımını Almalı? - kadinvsaglik.com

Çeyiz Alışverişinde Hangi Pike Takımını Almalı?

Çeyiz alışverişi yapılırken eskiden olduğu gibi el emeği göz nuru ürünlere olan ilgi giderek azalmış ve yerini daha modern ürünlere bırakmıştır. Bu ürünler evdeki şıklığı, zarifliği ve ev içerisindeki uyumu tamamlayan ürünlerdir.

Çeyiz ürünleri içerisinde öncelik genellikle mobilyalara, beyaz eşyalara ve küçük ev aletlerine verilmektedir. Ancak bilinmelidir ki ev tekstil ürünlerinin seçimi de bir o kadar önemlidir. Ev tekstil ürünlerinin seçimi yapılırken ürünler en ince ayrıntısına kadar incelenmeli ve özenle seçilmelidir. Pike takımı, Nevresim takımları, banyo setleri vb. gibi tekstil ürünlerinin seçimi yapılırken gerekli özenin gösterilmemesi halinde ev içerisinde en çok kullanılan ürünler konusunda hüsrana uğrayabiliriz.

Ev tekstil ürünleri arasında yatak odasında kullanılan yatak odası tekstil ürünleri de yer almaktadır. Bu aşamada çeyiz ürünlerinin en önemli seçimlerden birisi de pike takımı seçimidir. Pike takımları, serin yaz günlerinin ya da bahar gecelerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Çok fazla kalınlığa sahip olmadığı için kolaylıkla tercih edilmektedir. Pike takımları genellikle pike, yastık kılıfı ve çarşaftan oluşmaktadır.

Tercihe bağlı olarak tek veya takım halinde kullanımları mevcuttur. Çeyiz alışverişi denildiğinde en güvenilir markalardan biri olan Elart, ürünleri ve sunduğu hizmetin kalitesi ile geçmişten günümüze beğenilerek tercih edilmektedir. Çeyiz ürünleri denildiği zaman elart.com %100 güvenle ve uygun fiyatlarda yüksek kalite güvencesiyle alışveriş yapmanıza olanak sağlayan en önemli adrestir.
Çeyiz Alışverişinde Hangi Pike Takımını Almalı

Pike Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Pike takımı seçimleri doğrudan sağlığımızı etkilediği için ekstra önem vermemiz gereken konuların başında gelmektedir. Bu seçimler yapılırken birkaç kritere dikkat etmek gerekmektedir. Elart sizler için bu kriterlere özen göstermektedir. İlk olarak ürünün yapıldığı kumaş özelliklerine dikkat edilmelidir.

Elart.com müşterilerinin sağlığını ön planda tuttuğu için ürünlerini gerekli kalite standartlarına uygun olacak şekilde üretmiştir ve ürünlerini tasarladığı kumaş özelliklerine sitesinde yer vermektedir. Bir kumaş kaliteliyse eğer yıkandığı zaman çekme ya da renk akıtma yapmaz, ipliklerinde dökülme sorunu yaşanmaz. Pike takımları cilde dost olarak üretilen nefes alan kumaşlardan meydana gelmeli, terletmemeli, nem iletkenliği olmalı (teri iyi emebilmeli) buruşmamalı ve yumuşacık bir dokuya sahip olmalıdır. Elart ürünlerini kendi tesislerinde üreterek gerekli sağlığa duyarlılık testlerinden geçirerek güven içerisinde müşterilerine sunmaktadır.

En Kaliteli Pike Takımları Elart’da

Pike takımı seçiminde bir diğer kriter ise yatağınızın ölçülerinin standart olup olmadığıdır. Eğer yatağınız standart yatak ölçülerine uygun değilse pikenin ve çarşafınızın yatağınıza uygun olup olmadığını hemen kontrol etmelisiniz.

Aynı zamanda kullanacağınız pikeyi sadece pike olarak değil yatak örtüsü olarak da kullanmak isteyebilirsiniz bu nedenle Elart sizi düşünerek yaptığı tasarımlarında, gerekli ürün bilgilere ulaşabilmeniz amacıyla elart.com adresinde ürün özellikleri kısmında sizler için bilgilere yer vermektedir. Evinizdeki hava akımına bağlı olarak pike seçimine özen göstermelisiniz. Sıcak bir evde oturuyorsanız ince kumaşlardan oluşan pike takımlarını tercih etmelisiniz.

Pike takımını kullanmak istediğiniz mevsim son bahar ya da kış ise daha kalın bir dokuda üretilen pike takımları tam sizin için olacaktır. Eğer pike takılarını gündelik yaşamınızda kullanmak için istiyorsanız daha sade bir seçim yapabilirsiniz. Ancak çeyiziniz için ya da özel günlerde kullanabilmek için bir pike takımı istiyorsanız eğer güpürlü ve şık modeller tam sizin için üretilmiştir.

Elart sizler içi sunduğu ürünlerinde şıklığın ve zarifliğin tamamlayıcısı olarak saydığı içerisinde pike takımlarına gerekli özen gösterilmektedir ve her tarzda dekorasyona uygun olacak nitelikte pike takımlarına elart.com adresinde yer vermektedir. Örneğin yatak odasına yansıttığınız tarzınız daha açık renk ürünlerden oluşuyorsa bu uyumu koyu ve canlı renkler ile kombinlemek suretiyle odanızdaki atmosfere farklı bir tarz yansıtabilirsiniz.

Hiç yorum yok