Oda Kokusu Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli? - kadinvsaglik.com

Oda Kokusu Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çoğu insan yaşadığı her ortamın tertemiz ve sağlıklı olmasını ister. Temizliğin yanında bulunduğunuz her ortam güzel de kokmalıdır. Çünkü yaşadığınız ortamdaki her koku sizi olumlu ve olumsuz olarak etkiler. İnsan burnu tahmin edildiğinden çok hassastır. Bu sebeple kokuları çok iyi şekilde ayırt etmenizi sağlar. Hatta diğer duyu organları uyusa bile koku duyusu her zaman çalışır. Böyle olunca çevrenizdeki kötü kokuları ortadan kaldırıp yaşadığınız her ortamı kişiselleştirmek isteyebilirsiniz. Bunun için de evinizde yatak odası, yemek odası ve mutfak gibi keyifle vakit geçirdiğiniz anlara, Yataş Bedding'in Powder, Sandalwood, Amber, Ocean Aqua ve Amore oda kokusu seçeneklerinden size ve tarzınıza en uygun koku ile farklı aromalar verebilirsiniz. Evinizdeki odalara en uygun oda kokusu modelini seçerken odanızdaki mobilyaları, odanızın büyüklüğünü ve ışıklandırmasını göz önünde tutmalısınız. Eviniz için doğru koku seçmek çok önemlidir. Çünkü evinizde dinlenmek ve huzurla vakit geçirmek istediğinizde doğru kokuyu seçememiş olmanız durumunda tam tersi bir etki ile dikkat dağıtıcı bir ortam oluşturabilirsiniz. Oda kokuları sayesinde stresin azaldığı, depresyon gibi olumsuz durumların engellendiği ispatlanmıştır. Önemli olan şey her odaya en doğru ve en uygun koku seçilmeli!
Oda Kokusu

Eviniz İçin Hangi Oda Kokusunu Tercih Etmelisiniz?

En çok dikkat edilecek nokta odanızın atmosferi! Odanızdaki mobilyalar ve dekor ürünleri ile oluşturduğunuz tarzı oda kokusu ile de desteklemelisiniz. Günün yorgunluğunu atmak istediğiniz dinlenme odanızda sizi sakinleştirip rahatlatacak ve hoş kokusu ile de odanızı büyüleyerek bir terapi ortamı haline getirecek sandal ağacı ve vanilyanın muhteşem karışımı olan Yataş Bedding Sandalwood oda parfümünü tercih edebilirsiniz.

İsterseniz oda spreyi olarak sprey şişede isterseniz de odanıza dekor amaçlı kullanabileceğiniz cam şişesi ve rattan çubukları sayesinde şık bir görünüme sahip olan çubuklu oda kokusunu tercih edebilirsiniz.

Dekor olarak kullanabileceğiniz bir diğer seçenek ise içinde muhteşem kokular barındıran mumlar... Yataş Bedding çubuklu oda kokusu ve kokulu mumlar odanıza görsel olarak çok yakışacak ve evinizin kokusunu baştan sona değiştirecek!
Oda Kokusu Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Ruh Halinizi En İyi Yansıtan Kokular

Seçim yaparken de sakin ve huzurlu bir ruh hali içinde olmalısınız. Sakinleştirici ve ferahlatıcı etkisi olan Yataş Bedding Amber oda kokusu, sizi yaşam alanlarınızda muz, elma ve limonun muhteşem meyve kokularıyla karşılar. Hoş bir kokuya sahip müge çiçeği, çam ve lavantanın da rahatlatıcı etkisi sayesinde Amber oda kokusu evinizde huzur ortamı yaratır ve içeriğindeki tonka fasulyesi, amber, paçuli ve vanilya ile yaşadığınız ortamda sıcak bir etki yaratıp bulunduğunuz her yere keyifli kokular yaymanıza yardımcı olur.

"Çocuk odalarına mutluluk verecek kokular nedir" derseniz cevabı yine kesinlikle limon, muz, elma gibi sadece çocuklara değil her yaş grubundaki insana mutluluk veren kokulardan oluşan Yataş Amber oda kokusu olacaktır. Sakinlik duygusu uyandırıp bu duyguyu güçlendiren popüler kokuların en başında bergamot, lavanta ve deniz kokusu içeren Yataş Bedding Ocean Aqua vardır. En huzur verici kokulardan gül ve sedir ağaçlarının eşsiz birleşimiyle denizin sakinleştirici etkisini ferahlatıcı oda kokusu Ocean Aqua ile evinize getirebilir, bu eşsiz kokuları geniş alanlara yayabilirsiniz.
İyi Oda Kokusu
Yatak odasında romantik bir ortam oluşturmak için romantik oda kokuları tercih edilmeli! Erik, karanfil ve karabiberin eşsiz kokuları kullanılarak hazırlanmış muhteşem oda kokusu Yataş Bedding Amore ile romantik duyguları harekete geçirebilirsiniz. Evinizde sıcak ve samimi bir ortam yakalamak için ise gül, iris, orkide ve misk ile harmanlanmış Yataş Powder oda spreyini tercih edebilirsiniz. Birbirinden güzel, ferahlatıcı, dinlendirici oda kokusu çeşitlerini Yataş Bedding'te bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok