Kalıcı Oje - kadinvsaglik.com

Kalıcı Oje

Kadınların kişisel bakımlarında maksimum süre isteyen tırnaklara oje sürmektir. Tırnakların güzelliği tüm bir elin görünümünü değiştiriyor. Bundan dolayı ojeli tırnaklar, kadınlar için büyük önem arz ediyor. Belirli aralıklarla ya da sık sık tırnaklarındaki ojelerin rengini değiştirmek istemeyen ve her zaman aynı renkteki ojeden sıkılmayan insanların en çok tercih ettikleri oje, kalıcı oje yöntemidir.

Hem zamandan tasarruf etmek hem de kuaförlere verilen paralardan kurtulmak için tercih edilen bu kalıcı oje yöntemi, git gide değer kazanıyor. Pek çok oje imalatını yapan kozmetik firması, ojelerinin her zaman dayanıklı olduğunu iddia eder. Ancak kalıcı oje uygulaması dışın maalesef hiçbir oje çeşidi ya da markası kalıcı ve dayanıklı değildir demek doğru olur.

Kalıcı Oje Yönteminin Avantajları

Hep aynı renkleri kullanmaktan rahatsızlık duymayan ve ojelerinin dökülmesini ya da kırılması ile sıyrılmasını isteyen insanlar, tercihlerini kalıcı ojeden yana kullanıyorlar. Bu kalıcı oje uygulaması yönteminin insanlara sağladığı bir diğer avantaj ise, diğer oje yöntemlerine göre çok daha dayanıklı olmasıdır.

İnsanlar manikür yaptırmak ve tırnaklarına oje sürmek adına kuaförlerde harcadıkları gereğinden fazla süre harcamalarının yanı sıra ojelerin çabuk bozulduğundan her gün ojelerini tazelemek zorunda kalıyorlar. Kalıcı oje ise, tırnak üzerinde uzunca bir süre aynı günkü gibi duran ve hiçbir deformasyona uğramadan kalıcılığını koruyan bir oje uygulamasıdır.
Kalıcı Oje

Kalıcı Oje Uygulaması Nerelerde Yapılıyor?

Kalıcı oje uygulaması genelde güzellik salonlarında ve bazı kuaförlerde yapılır.

Her gün oje sürmek gibi problemlerden kurtulmak isteyen insanların tercih ettikleri bu kalıcı oje yöntemi için mutlak ya bir güzellik salonuna ya da iyi bir kuaföre gitmeleri gerekir. Güzellik salonlarında uygulanan bu kalıcı oje yöntemin süresi yaklaşık olarak 30 dakikadır. Kalıcı ojenin tırnaklarda kalıcılık süresi ise en az on dört gündür.

Kalıcı ojenin en büyük avantajlarından biri de, uygulamasında hiç bir kimyasal maddenin kullanılmamasıdır. Kalıcı oje yönteminin kalıcılığı için güzellik salonları uzmanları tarafında mor UV, mor, ötesi ve benzeri ışınlar kullanılıyor. Acısız bir işlem olan kalıcı oje uygulaması, güzellik uzmanları tarafından da önerilen bir uygulamadır.

Hiç yorum yok