Sağlıklı Gebelik Sonlandırma ve Önemi - kadinvsaglik.com

Sağlıklı Gebelik Sonlandırma ve Önemi

Kürtaj kelimesinin anlamı birçok kişi tarafından bebek aldırma olarak bilinmektedir. Fakat şu bilinmelidir ki, istenmeyen sağlık problemlerinden dolayı sonlandırılması gereken gebelikler için de kürtaj işlemi yapılır. Kürtaj, kazımak anlamını taşır.

Hastalarımıza Kaliteli ve Hijyenik Kürtaj Ortamı Sağlıyoruz

Kürtajın yapıldığı ortam hasta sağlığı için oldukça önemlidir. Sağlık Bakanlığı izniyle ve alanında uzman hekimler tarafınca sağlıklı operasyonlar yapılmaktadır. Kürtaj, yasal bir müdahaledir. Bu müdahale ile bütün riskler ortadan kaldırılır. Düşük ilaç ve iğneler zaman kaybı yaşamanıza sebep olabilir. Ayrıca, bebeklerin sağlıksız olarak dünyaya gelmesine yol açabilir. Destek için nitelikli ve profesyonel uzmanları tercih etmek kurtarıcı çözüm olarak kabul görür.

Uzman Doktorlar ile Kürtaj İşlemi

Kürtaj işlemi, uzman doktorlarımız ile büyük bir hassasiyetle hijyenik ortamlarda gerçekleştirilir. İstenmeyen gebelikleri sonlandırmak adına başvurulan kürtaj işlemi, yasalar çerçevesinde gebelik döneminin 10. haftasını aşmayacak şekilde yapılabilir. Kürtaj işlemi yapılmadan önce gebeliğin doğrulanması adına gereken bütün muayene ve testlerin yapılmış olması gereklidir. İstanbul Kürtaj işlemi için hijyenik ve kaliteyi ön planda tutan poliklinikler tercih edilmelidir.

Hasta Gizliliği Hassasiyetiyle Kürtaj Hizmeti

Kürtaj hizmetinden yararlanmayı düşünen bazı hastalar gizlilik konusunda endişe ederler. Hangi neden olursa olsun, kürtaj yaptırmak isteyen hastaların haklarını yasalar çerçevesinde koruma altına alıyoruz. Hasta hakları kanunu göz önünde bulundurularak bilgileriniz saklı tutulmaktadır. Aklında kürtaj ne şekilde yapılır sorusu bulunan hastalar varsa, yanıt aynıdır. Hasta hakları baz alınır. Yapılan operasyonlar yasalar çerçevesindedir.

Operasyon geçiren hastanın enfeksiyon kapma tehlikesi olduğu için belirli bir süre kontrol altında tutulması gerekir. Bu evrede gereken tüm kontroller uzman hekimler ile yapılmaktadır. Enfeksiyon riski ortadan kalkıncaya dek uzman hekimler tarafından hastalar için düzenli olarak muayene randevuları verilir. Anlayacağınız üzere, operasyonun akabinde planlı ve programlı bir şekilde hizmet vermeyi sürdürmekteyiz. Detaylı bilgiler için tuzla kürtaj için kartal daki muayenehanemizi arayabilirsiniz.
kürtaj

Kürtaj Fiyatları

Kürtaj fiyatları, gebelik sonlandırmayı düşünen hastalar için öncelikli olarak dikkate alınması gereken öge olmaması gerekir. Dikkate alınması gereken ilk konu hastanın sağlığı ve hijyenidir. Bu evrelerden sonra kürtaj fiyatları dikkate alınması gerekir. İnsan sağlığına oldukça önem veren polikliniğimiz, kürtaj fiyatları konusunda da hastalara oldukça esnek davranmaktadır. Klinikte muayene işlemleri akabinde fiyatlar ile ilgili net bilgiler verilir.

Hiç yorum yok