Ege'nin Sıcakkanlı Güzelleri Ayvalık ve Cunda Adası - kadinvsaglik.com

Ege'nin Sıcakkanlı Güzelleri Ayvalık ve Cunda Adası

Ege'nin Sıcakkanlı Güzelleri Ayvalık ve Cunda Adası

Balıkesir'in gözde ilçesi Ayvalık ve Ayvalık'ın incisi Cunda, Eylül'de bir başka güzel.

Masmavi berrak suları ve her biri birer doğa harikası gözalıcı irili ufaklı adalarıyla Balıkesir'in gözde ilçesi Ayvalık, her mevsim bir başka güzel. Ayvalık otellerinin o sıcak atmosferi ise Ayvalık'tan ayrılamama sebebiniz olabilir. Ayvalık'ın incisi Cunda ise egzotik ruhu ve sıcakkanlı karakteriyle turistlerin ilgi odağı.

Ayvalık'ın en güzel plajları Sarımsaklı'da bulunuyor. Sarımsaklı berrak suyu ve altın sarısı kumsalıyla plajda harika bir gün geçirmenizi garanti ediyor. Ayvalık ve Cunda, komşu topraklar Yunanistan'dan özellikle Midilli adasından her gün pek çok misafir ağırlıyor. Ayvalık-Cunda gezinize çıkmadan önce vize işlemlerinizi tamamlarsanız Midilli Adası'nı da görebilirsiniz.

Cunda’ya gelmişken mutlaka adalar turuna çıkıp, bu doğal güzellikleri görün. Hasır ve Maden adalarının tur kapsamında olup olmadığına özellikle dikkat edin.
Cunda'da kültür turuna çıkarsanız Tarihi Rum kilisesi Taksiyarhis'i mutlaka ziyaret edin. Yokuşu takip ederek çıkacağınız Aşıklar Tepesi, nefes kesici manzarası ile gerçekten çok romantik. Cunda'da harika bir günbatımı manzarasının bir diğer adresi ise Şeytan Sofrası… Mutlaka görün.

Cunda ve Ayvalık otel seçenekleri ise oldukça çeşitli. Size en uygun oteli seçip keyifle, huzurla ve neşeyle tatilinizi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok