Bedava İnternet 2020 Kampanyası - kadinvsaglik.com

Bedava İnternet 2020 Kampanyası

Bedava internet kampanyaları Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom öncülüğünde devam ediyor. Müşterilerine bedava internet vermekte neredeyse yarışa tutuşan operatörlerin kampanyalarını takip edenler kazanıyor.

2020 yılı dünya için kötü başlasa bile operatörler müşterilerini mutlu etmek için bedava internet dağıtıyor. Bedava internet almak için kampanyaları takip etmeniz yeterli. Turkcell, vodafone ve türk Telekom haftalık bedava internet uygulamaları ile hakkına düşeni alabilirsiniz.

Salla Kazan bedava internet uygulamaları

Haftalık bedava internet dağıtan salla kazan uygulamasını mutlaka telefonunuza indirmelisiniz. Vodafone yanımda, Turkcell Salla kazan ve Türk Telekom sil süpür uygulamalarıyla haftalık garanti internetinizi alabilirsiniz. Haftalık salla kazan hakkınızı artırarak daha fazla bedava internet kazanabilirsiniz. Salla kazan hakkınızı artırmak için BiP uygulamasını takip etmelisiniz.
bedava i̇nternet 2020 kampanyası

EBA Bedava 3 GB internet alma

Coronavirüs önlemleriyle birlikte okullar tatil edildi. Uzaktan eğitim kampanyasıyla MEB işbirliği ile 3GB ücretsiz internet alabilirsiniz. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri minimum 3 GB bedava internet veriyor. Vodafone EBA bedava internet ücretsiz hattınıza tanımlanmaktadır. Turkcell EBA bedava internet almak için BiP uygulamasında EBA kanalını takip etmelisiniz. Türk Telekom EBA internet almak için müşteri hizmetlerine SMS göndermeniz gerekmektedir. Hattınıza tanımlanacak bedava internet ile ücretsiz ders yapabilirsiniz.

Galatasaray 1 GB Bedava İnternet

Galatasaray 1GB bedava internet kampanyası Sarı Kırmızı Destek paketindeki müşteriler otomatik olarak faydalanacaklardır. Herhangi bir ek işlem gerekmez. Kampanya kapsamında bu paketlerdeki müşterilere Galatasaray’ın yendiği her maçta günlük 1GB internet hediye edilecektir. 1GB hediyesi 24 saat içerisinde hattınıza yüklenecektir. Kampanya aktiflendiği tarihten itibaren geçerlidir ve otomatik yenilenmez.

Süpriz Nokta 1GB Bedava İnternet

Mart 2020 Turkcell bedava internet süpriz nokta oyunu ile bedava internet kazanabilirsiniz. Öncelikle BiP uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekir. BiP Keşfet altında Sürpriz Nokta servisini bulup takip et. Servisin içerisindeki “Oyna”ya tıklayıp, açılan haritada sana en yakın hediyenin yanına git. Hediyeyi bulduğunda, “Kazan” butonuna tıklayıp GB’tan fizy’ye, Lifebox’tan dakikaya kadar çeşit çeşit sürpriz hediye kazan.

Kaynak: https://bedava-internet.com/

Hiç yorum yok