İslamlar Villaları Gözlerden Uzak, Korunaklı Bir Tatil Fırsatı Sunuyor - kadinvsaglik.com

İslamlar Villaları Gözlerden Uzak, Korunaklı Bir Tatil Fırsatı Sunuyor

Antalya'nın cenneti Kalkan’da bulunan İslamlar Villaları, birbirinden lüks kiralık muhafazakar villalarda, balayı çiftlerinden kalabalık aileler ve arkadaş gruplarına kadar, her bütçeye uygun huzur dolu bir tatil imkanı sunuyor.

2013 yılından bu yana Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan beldesinde hizmet veren İslamlar Villaları, son zamanların en çok tercih edilen tatil konsepti olan kiralık villa tatilini eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Muhafazakar bir tatilin hayalini kuranlar için özel olarak tasarlanan farklı konseptlerdeki muhafazakar villalar, yerli ve yabancı tüm muhafazakar aileler, balayı çiftleri ve arkadaş grupları için korunaklı ve huzurlu bir tatil imkanı sunuyor.

İslamlar Villaları Antalya'nın Neresinde?

Kalkan merkezinin yanısıra çevresinde bulunan Üzümlü Köyü, İslamlar Köyü ve Sarıbelen Köyünde de konumlanan villalar ile her beklentiye uygun bir tatil seçeneği sunuluyor. , Fethiye merkeze araçla 1 saat, Dalaman Havaalanı’na ise yaklaşık 1,5 saat mesafede olan İslamlar Villaları’na Antalya Havaalanı’ndan araçla 2,5 saatte ulaşılabiliyor. Büyükşehirlerin yorucu temposuna gözlerden uzakta bir ara vermek isteyenler için birbirinden lüks villalarda rüya gibi tatil fırsatı sunan İslamlar Villaları, her bütçeye uygun alternatifleriyle müşteri memnuniyetini ilk sırada tutuyor. Kiralık muhafazakar villalar, dışarıdan görünmeyen korunaklı özel havuz ve bahçeleriyle de mahremiyet konusunda hassasiyeti olan misafirler için tüm kaygıları ortadan kaldırıyor.
İslamlar Villaları

İslamlar Villalarında sizi neler bekliyor?

İslamlar Villaları; birbirinden güzel koylara ve plajlara sahip olan Antalya'nın cennet beldesi Kalkan’da doğayla iç içe, sakin bir tatil imkanı sunuyor. Kiralık muhafazakar villalar, denize girmek isteyen misafirler için de oldukça avantajlı bir konumda yer alıyor. Kiralık villalardan araçla 5-20 dakika içerisinde Kalkan merkezde bulunan halk plajı, Kaş yolundaki Kaputaş Plajı, Fethiye yönündeki Patara Plajı gibi plajlara kolayca ulaşılabiliyor. Antalya'nın eşsiz güzellerini keşfetmek isteyen misafirler, Patara Antik kenti, Saklıkent Büyük Kanyonu, Kekova, Xanthos ve Letoon’a da kısa zamanda varabiliyor.
İslamlar Villaları Antalya

Ekonomik müstakil kiralık evler

İslamlar Villaları, her bütçeye uygun muhafazakar, ekonomik muhafazakar, balayı, lüks, deniz manzaralı, jakuzili ve kapalı havuzlu kiralık villa seçenekleriyle muhafazakar tatil anlayışı ile konaklamak isteyen misafirlere hayallerindeki tatili garanti ediyor.

Özel havuz ve bahçeye sahip kiralık muhafazakar villa seçenekleri

2 kişiden 16 kişiye kadar konaklama kapasitesi bulunan muhafazakar villalar, korunaklı özel havuz ve bahçeleriyle de mahremiyet konusunda hassasiyeti olan misafirler için tüm kaygıları ortadan kaldırıyor. Dışarıdan görünmeyen bu mahrem alanlar sayesinde misafirler huzurlu ve sakin bir tatil geçirebiliyor.

Muhafazakar tatil ve balayı tatili için kiralık villalar

Özellikle yeni çitlerin romantik ve gözlerden uzak bir balayı tatili için tercih ettiği kiralık balayı villaları, İslamlar Villaları’nda büyüleyici bir deneyime dönüşüyor. İslam Villaları’nın mahremiyete önem veren misafirler için özel olarak tasarlanmış korunaklı villaları; dışarıdan görünmeyen özel havuzları, bahçeleri ve teraslarıyla balayı çiftlerine tıpkı kendi evlerindeki gibi rahat bir ortam sunuyor. Dileyen misafirler, villalarda yer alan tam donanımlı mutfaklarda kendi yemeklerini de hazırlayabiliyor.

Çocuklarla birlikte keyifli bir tatil imkanı

İslamlar Villaları, çocuklu muhafazakar aileler için sunduğu çocuk havuzlu, ebeveyn banyolu ve jakuzili gibi pek çok kiralık muhafazakar villa tipiyle keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Ebeveynlerin çocuklarıyla eğlenceli bir tatil geçirmesini sağlayan çocuk havuzlu kiralık villa tiplerinde, terasta bulunan yetişkin havuzunun yanında küçük çocukların da ebeveynlerinin gözetimi altında havuza rahatça girmelerini sağlayan küçük korunaklı havuzlar bulunuyor. Çocuklu misafirler, kiralık lüks villalarda oyun parkı, masa tenisi, langırt, vb. eğlence araçlarından da yararlanabiliyor.
Ekonomik müstakil kiralık evler

Tadı damağınızda kalacak lezzet durakları

İslamlar Köyü ve çevresinde konumlanan kiralık muhafazakar villalar, İslamlar Köyü’nün salaş restoranlarını ve birbirinden lezzetli yemeklerini birkaç adım uzağınıza getiriyor. Kalkan’ın en kaliteli restoranları, geleneksel mezelerden taze alabalığa, birbirinden leziz köy usulü yemeklerden taptaze köy kahvaltılarına pek çok lezzeti muhteşem bir manzara ile harmanlıyor. Taze meyve sebze, süt, yumurta ve peynir Kalkan’ın şifalı lezzetleri ise civar köylerdeki komşuların rengarenk bahçelerinden temin edilebiliyor.

Stresten arınmış bir zihin

Antalya’nın cennet beldesi Kalkan’da misafirlerini ağırlayan villalar, doğanın büyüleyici dinginliğinde stresten uzak bir atmosfer oluşturarak zihnin tüm olumsuzları bir kenara bırakması için yardımcı oluyor.

Kapalı ve ısıtmalı havuzlu villalarda dört mevsim tatil imkanı

İslamlar Villaları, tatil tutkunları için kapılarını her mevsim açık tutuyor. Özellikle kapalı ve ısıtmalı havuzlu, saunalı, hamamlı kışa uygun villa seçenekleri ile havanın soğuk olduğu dönemlerde de keyifli bir tatil mümkün. Her ihtiyaca uygun olarak tasarlanan muhafazakar villaların sadece haftalık periyodlarla değil daha kısa süreli kiralanma imkanı da bulunuyor.

Siz de gözlerden uzak, doğayla iç içe bir tatil hayal ediyorsanız, rezervasyon formunu doldurarak İslamlar Villaları’ndaki yerinizi ayırtabilirsiniz.

Hiç yorum yok