Hamile Ve Lohusa Pijamaları Nasıl Olmalıdır? - kadinvsaglik.com

Hamile Ve Lohusa Pijamaları Nasıl Olmalıdır?

Hamilelik dönemi kadınlar için, uzun, bazen zorlu fakat çok güzel bir dönemdir. Bu dönemin ardından ise lohusalık dönemi başlamaktadır. Hamilelik döneminde alınan kilolar, değişken ruh halleri, bebek ile birlikte vücudun değişen ihtiyaçlarının karşılanması gibi detaylı ve yorucu dönemin ardından hamileliğin sonlanmasından itibaren kırk günlük döneme lohusa dönemi adı verilmektedir.

Uzun yıllardır bu dönem kadınlar için önemli sayılan, hala hassas oldukları, iyi beslenmelerinin gerekli olduğu ve giydiklerine de dikkat etmeleri gereken bir dönem olarak bilinmektedir. Kadınların hassas oldukları bu lohusalık döneminde özellikle seçecekleri pijama ve gecelikler çok büyük önem taşır. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken beslenme gibi çok önemli konularda göstereceğiniz önemi pijama ve gecelik gibi küçük detay olarak görünen konularda da göstermeniz gerekmektedir.

Hem doğumun yapıldığı gün hastanede ziyaretçilerin karşısında giyebileceği uygun ve şık bir pijama seçmek hem de diğer günlerde doğru pijama seçmek önemlidir. Sizlerin sağlığına en uygun ve en güzel model pijama ve gecelikleri üretiyoruz. Bağışıklık sisteminin de düşük olduğu bu günlerde giyilen kıyafetlerin sağlık için uygunlukları büyük önem taşır. Peki, lohusa kıyafetleri seçerken nelere dikkat etmelisiniz?
hamile ve lohusa pijamaları nasıl olmalıdır

Lohusa Pijaması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Lohusalık dönemi hamilelik dönemi kadar hassas bir dönemdir. Bağışıklığınız düşük olur ve giydiğiniz kıyafetler de bu sağlığınızı etkiler. hamile lohusa pijama seçimlerinde hangi kumaş kullanılarak üretildiği, içerisinde rahat hareket edebileceğiniz ve sizi sıkmayacak şekilde üretilmiş olanları seçmelisiniz. Bir beden büyük kıyafetler almak sizi içerisinde rahat hissettirecektir.

Aynı zamanda bebeğiniz ile daha rahat ilgilenebilmenizi sağlayacaktır. Onu rahatlık ile emzirebilmenizi ve altını değiştirip, kucaklayabilmenizi sağlarlar. Sizin kendi kişisel bakım ve kişisel hijyeninizi de rahatça yerine getirebilmenizi sağlayan pijama ve gecelikleri üretiyoruz.

Yeni doğum yapmış veya henüz hamile olan anne ve anne adayları için ihtiyaçlarına en uygun olan pijama ve gecelikleri üretiyoruz. Anne ve bebek sağlığının öneminin farkında olarak en hijyenik ve en sağlıklı kumaşları sizler için kullanıyoruz. Hamile ya da lohusa gecelikleri veya pijamaları alırken dikkat etmeniz gereken başka huşularda bulunuyor.

Bedenin Rahat Giyime Uygun Seçilmesi

Hamile ve lohusa kadınlar için ürettiğimiz pijama ve gecelikleri her bedene göre üretiyoruz. Her bedenin rahat giyebilmesi için üretiyoruz. Buna rağmen kadınlar için alınan kilolar farklılık gösterebiliyor.

Bir annenin veya bir anne adayı için en önemli hususlardan biri de konfordur. Bu hassas dönemlerde vücut olarak rahat hissetmeniz ruhsal sağlığınız ve fiziksel sağlığınız için oldukça etkili bir durumdur. Vücudunuzu sıkan kıyafetler kan akışınızı etkileyecektir. Özellikle hamile olduğunuz veya lohusa olduğunuz bu dönemde oldukça ciddi bir durumdur. Vücudunuzu kaşındıran kıyafetler ise sizi huzursuz ederek ruhsal sağlığınızı olumsuz etkiler.

Hamilelik ve lohusa dönemlerinde kadınlar depresyon gibi ruhsal sorunlara karşı meyilli olurlar. Basit görünen vücut kaşındıran kıyafetler veya vücudu sıkan kıyafetler aslında kişinin kolaylıkla depresyonunu tetikleyebilir. Sanıldığı kadar basit olmayan sonuçları doğurabilecek bu sorunların önüne geçebilmek için mutlaka uygun kumaşın kullanıldığı ve rahat kıyafetler seçilmelidir. Bu tarz sorunların yaşanmamasına çok önem veriyoruz.

Ürünlerimiz doğal kumaşlardan, alerji oluşturmayacak ham maddelerden üretiyoruz. Sizin ve bebeğinizin sağlığını önemseyerek hizmet veriyoruz. Kendi bedeninizden daha büyük beden ölçülerindeki pijama ve gecelikleri seçmelisiniz.

Terletmeyen Ürünlerin Seçilmesi Çok Önemlidir

Vücut sıcaklığı hayati öne taşıdığı için gerek iç denge ve gerekse de dışarıdan giydiğimiz kıyafetler ile dengelenmektedir. Bazı kumaşlar vücut ısınızı arttırarak sizi terletebilmektedirler. Bu kumaşlar nefes alan yani havayı geçiren kumaşlar olmadığı için terletme yaparlar. Fazla ter ise vücudunuzun ter bezlerinin yaygın olduğu yerlerinde bakteri oluşumuna ve kötü koku oluşumuna neden olur. Bu durum anne ve anne adayı çok rahatsız eder.

Hem fiziksel sağlığınız için hem de ruhsal sağlığınız için satın alacağınız pijama ve gecelik kumaşları nefes alabilen yapıda olmalıdır. Aynı zamanda ise vücudunuzun en uygun sıcaklık derecesinde kalmasını sağlamalıdır.

Firmamız olarak anne ve anne adayları için mevsimine göre vücudunuzu en doğru sıcaklık seviyesinde tutan ve nefes alabilen doğal kumaşlar ile gecelik, pijama gibi ürünler üretiyoruz. Aşırı terlemeyi önleyen nefes alabilen kumaşlar hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını olumlu yönde etkilerler. Bunun farkında olarak doğru ve kaliteli kumaşlar ile üretim yapıyoruz.

Şık Tasarımlar

Hamile ve lohusa olan kadınlar için en önemli olan sağlık ve konforlu gecelik ve pijamalar üretilmesinin yanında şık görünmesi de çok önemlidir. Bu dönemde anne ve anne adayı aldığı kilolar, psikolojik olarak depresyona yatkınlığı ile kendini iyi ve güzel hissetmesi oldukça önemlidir. Sağlıklı kumaşların kullanıldığı ve sizin rahatlığınızı düşünerek tasarladığımız gecelikleri şık bir tasarımla birleştirdik. Bu dönemleri daha çok evde geçirecek olsanız bile şık görünmeniz çok önemlidir.

Bebeğiniz ile sizi görmeye gelecek misafirlerin yanında da şık görünmek ve kendinizi şık görmeniz için beğendiğiniz tasarımlara sahip olan gecelikleri seçmeniz sizin için iyi olacaktır. Hem sizi bebeğiniz ile ilgilenirken rahatlığınızdan ödün vermeyeceğiniz, hem sağlığınızı kötü etkilemeyecek, hem de misafirlerinizin yanında rahat ve şık görünebilecek olan pijamaları seçmeniz çok önemlidir. Sizler için ürettiğimiz birbirinden şık tasarımlara sahip olan pijama ve gecelikler ile hem konforlu hem sağlıklı hem de şık görüneceksiniz. Kaynak: https://www.lohusam.com

Hiç yorum yok