Hızlı Zayıflatırken Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendiren Çay Tarifi - kadinvsaglik.com

Hızlı Zayıflatırken Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendiren Çay Tarifi

Hızlı Zayıflatırken Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendiren Çay
Hızlı Zayıflatırken Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendiren Çay 

Zayıflatırken bağışıklık sistemini kuvvetlendiren çay tarifi ile çok kısa sürede kilo kaybı yaşanmaktadır. Özellikle bu çay ile bağışıklık sistemi kuvvetlendirmekte ve hastalıklara karşı direnciniz artmaktadır. Sadece bağışıklık sistemini kuvvetlendirmekle kalmayıp aynı zamanda da bir çok hastalığa şifa olmaktadır.
Zayıflatırken Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendiren Çay Nasıl Yapılır

Zayıflatırken Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendiren Çay Nasıl Yapılır?

  • 1 adet kök tarçın
  • 1 dilim kök zencefil 
  • 3 adet karanfil
  • Yarım limon
Bir cezveye bir büyük dolusu bardak su koyun ve içerisine tarçın, dilin zencefil ve karanfilleri koyun. Su kaynamaya başladıktan beş dakika sonra altını kapayın. Kök bitkiler beş dakika kaynatılarak demlenmektedir. Beş dakika kaynayan çayın altını kapayın ve demlenmesi için üzerini bir tabakla kapayın. Çay 10 dakika kadar demlendikten sonra içerisine yarım limon sıkıp için.
Eğer taze zencefiliniz yoksa karanfil ve tarçın kaynatılıp bir kenara alındıktan sonra demlenirken içerisine bir çay kaşığının ucu ile toz zencefil de konabilir. 
Zayıflatırken bağışıklık sistemini kuvvetlendiren çay tarifini sabah ve akşam bir fincan için. Çok kısa sürede hızla kilo verilmektedir. Kilo kaybı yaşandığı gibi bir çok hastalığa da şifa olmaktadır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendiren çay kalp krizi riskini azaltır, kolesterolü düşürür, böbrekleri temizler, şekeri dengeler, grip başta olmak üzere solunum sistemi hastalıklarını tedavi eder, damarları kuvvetlendirir, kanı temizler, hafızayı kuvvetlendirir, metabolizmayı hızlandırır, kansere karşı korur, vücuttan toksinleri hızla atar ve bir çok hastalığa şifadır.

1 yorum:

  1. Sık sık tüketirim bu çayı boğazlarıma çok iyi geliyor :)

    YanıtlaSil